Aşk İlişkileri Buz gibi olduğu halde bir bakışına demirleri eritecek ateşten yürekler gördün mü? Ms26Ms Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Gel eritir demirleri bendeki ateş...Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim...Hasretinden buz gibi olduğun bitirdiğin bir ilişkinin ardından bi gün karşına çıksa bir bakış atsa herşeyi yeniden yakacak yürek var mı? 🤷♀️ Buz gibi olduğu halde bir bakışına demirleri eritecek ateşten yürekler gördün mü? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Böyle bir yüreği olan insanın 21. Yüzyılda pek yaşadığını sanmıyorum.#gadası 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl yanişimdi olması muhtemel bir durum gibi gözüküyor olsa da..olmaması daha iyi.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Gördüm, geçmiş bir tanıdık vardı öyle bakışlarıyla insanı deli ederdi. Ama sonra o da herkes gibi çıktı işte. 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Evet, yıllar önce yaşamıştım böyle bir şey... 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. işte beni tarif ettin :D 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. bakışla bu işler olsa 0 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Zor. Güvenemem ki. Aynı şeyleri yaşamak istemem. 0 0 Yorumla
GamzeliBela Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gördüm eridim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Selam gadası 🙃
Böyle bir yüreği olan insanın 21. Yüzyılda pek yaşadığını sanmıyorum.
#gadası
yani
şimdi olması muhtemel bir durum gibi gözüküyor olsa da..
olmaması daha iyi..
Gördüm, geçmiş bir tanıdık vardı öyle bakışlarıyla insanı deli ederdi. Ama sonra o da herkes gibi çıktı işte.
Görmüşüm bundan 5 yıl önce
Evet, yıllar önce yaşamıştım böyle bir şey...
işte beni tarif ettin :D
bakışla bu işler olsa
Zor. Güvenemem ki. Aynı şeyleri yaşamak istemem.
Gördüm eridim
Görmedimm