bana göre ara vermenin anlamı bir süre herkes istediği gibi takılsın baktık daha iyisini bulamıyoruz tekrar devam ederiz ve ben böyle birşeyi asla kabul etmem ara vermek=ayrılmaktır
Cevabın nedir?
insanlar bazen birbirini daha çok kırmaktansa o ateşli cereyanlı anlarda bazen uzakta kaldılarmı öfkeleri diner ve saha saglıklı düşünmesini saglar yanii birbirinin degerini anlarlar ve geri dönüş daha ateşli olurr. ara vermekk öfkeliyim. kırabılırım. öfkem geçesiye uzak duralım anlamı vardırrr :D :D benceee daha kötü olacagına braz uzak durup degerımız anlamaya çalısırım zaten ortada bı sevgı varsa daha ıyı bı sekılde dönulecegıne ınanıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
ortada gerçek sevgi olsa ara verelim demez saçma ya konuşulur halledilir ya da ayrılınır
En İyi Cevaplar
Ya ara vermek ne demek resmen bilerek aldatılmak gibi birşey. Hani soğumuş sana karşı zaten bunu dedimi bir insan daha neyi bekliyorsun ki geri gelse seni sevmediğini bileceksinde kabul edeceksin. Benim başımada geldi ara vermek kibarca benden ayrıl demek.
032 Yorumla- +1 yıl
değilmi ayrılığın kibarcası
- +1 yıl
heh ellerini öpeyim ne güzel yazmışsın. bir de bunu diyor ve seni seviyorum diyor yalanını yesinler
- +1 yıl
neden biliyor musun kardeşim onu çok sevdiğimi biliyor ilgi gösteriyorum annesi gibi her dediğini yapıyorum çocuk gibi şimartıyorum bunlar hoşuna gidiyor bende sanıyordum ki beni seviyor meğerse YALANMIŞ
- +1 yıl
Aynısını yaşamışız benim 1 ay oldu sor bakam aklımdamı günlük 30 sn 1 dk geliyor gidiyor. Gram üzülürsem adam değilim. He senin yeni olabilir acımıştır canın dertleşmek istersen buradayım bunu bil ben böyle konuşacak birinide bulamamıştım yani sana göre değildi deyip kenarıya atıyorlardı ama söylemek istediğim içimde kalan bir sürü şey oldu aynısı sanada olacak. o zaman buralardayım :)
- +1 yıl
biz şu an aradaymışız sevgilim var mı yok mu onu da bilmiyorum ki :(
- +1 yıl
ben soğudum ondan amacı da buysa başardı :(
- +1 yıl
ben dedim kardeş direk ayrılalım bitsin diye hakaret edip sen hiç çabalamıyorsun dedi sanki ara verince çabalamış oluyoruz
- +1 yıl
yemin ederim dedim :D döverim seni dedi ben onu mu demek istedim sadece eskisi gibi olana kadar biraz zamana ihtiyacımız var dedi
- +1 yıl
İlgiden sıkılmış kardeşim çocuk :D bende çok ilgi göstermeyi severim sorun bizde sanırım ama seviyorsun ilgi göstememek elde değil ki ya demek ki biz daha çok seviyoruz ya da daha farklı seviyoruz. Biraz rahat olmak istiyordur hani ne bileyim ben 7 / 24 onunla olsam sıkılmazdım ama onlar sıkılıyor demek ki ara istiyorlar. De ara verirsen beni kaybedersin bu kadar basit seviyorsa gelir ama sevmiyorsa bırakıp gider üzülme.
- +1 yıl
yok ya üzülmüyorum sadece zamanımı çaldı sevgimi çaldı ona yazık. ve bu şimarmış sadece umarım karşısına öyle biri çıkar ki beni koklaya koklaya arar :D
- +1 yıl
seviyorum tabi ki yoksa ara verelim dedikten sonra hiç konuşmazdım bile ama eskisi gibi değilim yalan yok
- +1 yıl
ben oğlak burcuyum herzaman mantık çalışır bende o da oğlak burcu :)
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
aynen yaaa not :taliplerimi bekliyorum deseydin
- +1 yıl
aşkolsun ama şimdi benden de hayır gelmez o zaman :(
- +1 yıl
gıcıksınnnn :D
- +1 yıl
çıkart be kardeş çıkart :)
- +1 yıl
romantikız işte :) neyden korkuyoruz
Canım ben bir gidip ortalıgı yokluyım ne var ne yok bakayım senden ıyısını bulursam onun alayım yoksa senle yoluma devam edeyım demiş sana çocuk :)
Seninde yapman gereeken o geldıği zaman onu kapında köpek etmek bu yaptıgına pişman edıp senın kıymetini bilmesını saglamak :)01 Yorumla- +1 yıl
işte ondan soğuyorum artık geri geldiğinde intikam için bile uğraşmam belki :( bunun bir süresi de yok ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkiby derim.
08 Yorumla- +1 yıl
seni seviyorum :)
Cevap sahibi+1 yılKimi 😀
- +1 yıl
seni hatun seni :) ben by diyemedim ama ya :(
Cevap sahibi+1 yılAyy teşekkür ederim bebekim 💋
Ara verelim diyene sormayacaksın nedendir diye tamam de kalır mal gibi 😀- +1 yıl
rica ederim :) şu an soğuk davranıyorum zaten eğer istiyorsa seviyorsa çabalasın kendi uğraşamıcam
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ! Hiç üsteleme tıpış tıpış döner.
- +1 yıl
bakalım görcez :)
- +1 yıl
En iyisi!
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. arkadaşım seni deneme gbi bişey yok aldanma ya çok sık boğaz etmedğn halde bununla suçlar hem illa ara verelim diyosa ayrıl çünkü o ara dediğin illet zamanda birçok şey değişiyo bir kulp bulmuş bahanelerine hedefe yürüyo seninki kısacası birlikteliğin arası olmaz hem birlikteyken sırtındamı taşıyo seni yükümü ağır geldi... bitmedi gitti bizim gençliğimizdeki bu gibi şeyler yazık...
05 Yorumla- +1 yıl
doğru yazmışsın arkadaşım bende böyle düşünüyorum değer verip herşeyin üstünde tutarsan böyle kazığı atar işte elin çocuğu :(
- +1 yıl
yok salak yerine konmak üzüyor inşallah gerçekten kazık yerde birinden beni anlar o zaman :(
- +1 yıl
haklısın attan eşeğe binmekkk :D
Ara vermek istiyorsa bunu o karara iten ne ara vermenin öncesinde yaşanılan bir sorun mu var bunlara bakılmalı ona göre doğru karar verilmeli ve kesinlikle ara verilen ilişki eskisi gibi olmaz daha iyi olmaz ama daha kötü sonuçlar verebilir bir nevi ayrılığın habercisidir bence.
03 Yorumla- +1 yıl
haklısın şu an biz aradayız ben soğudum şahsen sonra o bana derse ki eskisi gibi olalım büyük ihtimal olamıcam
- +1 yıl
sağolasın amin :(
+1 yılRoss'un tepkisini veririm.
https://www.youtube.com/watch?v=3wS2MffwkOo01 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılbencede teklim tam olarak şu olur... fuck you fuck you fuck you !!! olur çünkü ben onun kafasında bitmişim demektir... ara verelim de nedir ayrılalım rtık sıkıldım demektir bence...
04 Yorumla- +1 yıl
yok ara vermek biraz düşünmek sevgimizi ölçüp tartmakmışmışmış
- +1 yıl
sevgilimm öyle dese cevap ım : yok ya tartacan demek ha.. peki o zaman bende senin tartım önceden ve üzülerek söylim sen hafif biri çıktıni ve kendimi de seni de kandırmak için taş koydum yanında da öyle ağırlaştıra bildim seni... derim sevgilime ve çekip giderimm
- +1 yıl
vayyyyyyyy kardeş on numara yazmışsın bunu kaydetmek lazım bir yere :)
- +1 yıl
:) sagol bu benim en iyi cevap seçilmeme neden olmadı sonuçta ne edek :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle sana katılıyorum. Ben biraz etraftaki alternatifleri değerlendireyim onlardan yüz bulamazsam veya onlarla yürütemezsem sana dönerim barışırız demek bu. Bende kabul etmezdim.
05 Yorumlayalnızlıkaşktır cidden :(
- +1 yıl
Öyle öyle kimse sonsuza kadar seninle olmayacak zaten
- +1 yıl
yalnızlık seni asla aldatmaz gitmez istediğin sürece hep yanında kalır :(
- +1 yıl
Yalnızlık güçlendirir. kimseye muhtaç olmadığını anlarsın
- +1 yıl
malesef :(
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılBana göre ara vermek saçmadır , bitirmeye korkan insanlar olaydan kaçmak için bu yolu seçer.
Tam olarak şu durumdur " Biz bir ara verelimde eğer sensiz beceremezsem geri döneriz elbet ama eğer oluyorsa f*ck out of my life "01 Yorumla- +1 yıl
tamam da ben bu süre zarfında ondan soğurum kendimi biliyorum geri döndüğünde de eski beni bulamaz
+1 yılYolun açık olsun der hiç dönmemek uğruna yolumu ayırırım ara verelim ne demektir.. ben seni sevmiyorum artık bana biraz zaman ver seviyorsam geri dönerim demek mi.. öyle sevgi bitsin zaten ara verip bekleme uzatmaya gerek yok
013 Yorumla- +1 yıl
çok doğru yazmışsın kardeş ama bazılarına göre ara vermek daha iyi olurmuş düşünmek gerekmişmiş
- +1 yıl
Sevip sevmeyeceğini düşünecekse zaten hiç sevmemiştir yolu açık olsun bana aklı ile seven değil yüreği ile seven lazım sevmek yürek işidir akıl işi değil...
- +1 yıl
işte bu kadar sen ben gibi yürekli mi kaldı sanki piyasada işleri bitene kadar konuşur olmuş millet
- +1 yıl
Herkes hak ettiğini yaşar kendileri de bir zaman bizim gibi severler sonra ondan bir kazık yerler ömürleri boyunca unutmaz.. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz..
- +1 yıl
Allah büyük abicim Allah büyük eğer bu devirde sana sadık bir insan bulduysan da ara verelim dersen kazık yemeye mhkumsun demektir
- +1 yıl
Kendileri bilir =) ben kaybetmedim onlar beni kaybetti
- +1 yıl
hiç inşallah kazığın en büyüğünü yerler
- +1 yıl
Onlar zaten kazığın en büyüğünü bizi kaybederek yemişler..=) benim gibi seveni sadığı değer vereni bir daha bulamaz..
- +1 yıl
duygularıma tercüman oldun :)
- +1 yıl
Doğrudur =) sende benim gibi sevip değer görmemişsin demek ki
- +1 yıl
malesef hayatımda bir kere seveyim dedim bak noldu :(
- +1 yıl
bana da öyle oldu =(
- +1 yıl
:(((
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ara verelim ne demek? ?
Konuşmak derdi çözmek varken
Hadi iki gün düşünce payida verilir ve karar alınır05 Yorumla- +1 yıl
işte bu noktaya gelindiyse bazı şeyler bitmiş demektir
- +1 yıl
işte bence çözüm oturup konuşmak ara vermek nedir yaaa aklım almıyor
- +1 yıl
ben dedim kardeş işini kolaytırmak için ayrılalım bitsin diye ama "istemyorum sadece eskisi gibi olana kadar görüşmyelim" dedi şu an onun deyimiyle aradayız bana göre de bu iş bitti eskisi gibi olmak çokzor
sevgilim ara verelim derse o an herşeyi bitiririm... o seviyeye gelen bir ilişki bir daha esksii gibi olamaz bence...
010 Yorumla- +1 yıl
değil mi bence de eskisi gibi olunmaz ama bazılarına göre daha iyi olabilirmişmişmiş
- +1 yıl
güzel dedin asla eskisi gibi olmaz artık :(
- +1 yıl
kavga etmiştik bu da bence bir süre eskisi gibi olana kadar ara verelim dedi herkes sevgisini ölçüp tartcakmış
- +1 yıl
ya tartışmalar hep olacaktır aranızdaki sevgi saygı seviyesini bilmedğim için ne yorum yapsam yanlış olur da ara vermek bence yanlış bir şey yaaa... sevgi yanlızken ölçülmez ki... ben sevgilimdne ayrı durduğum her saniye üzülüyordum... sen kız başına gidip kapısındada sabahlayamazsın senin sevdiğini görmesi onun seni sevdiği kadar görülmez bence...
- +1 yıl
valla bu devirde sürekli ilgi gösteren sadık birini bulmak zor heee o bana yine de bu şekilde davranırsa kendi kaybeder gün gelir öyle bir kazık yer o vakit anlar kıymetimi
- +1 yıl
her zaman :)
+1 yılAyrılırım. ne demek daha iyisini bulamıyoruz devem ederız. ne sanıyormuş bu ilişkileri. iyce basitleştirdiler. insan sevdığınden ayrı durabılır mı. adam resmen senden daha ıyısını bulamazsam sana dönerım ama bulursam çok da umrumdasın demış.
07 Yorumla- +1 yıl
evet sen çaba gösterirsin gerçekten seversin ama karşındaki aşkı o kadar basite indirgemiş ki bunu diyebiliyor !
- +1 yıl
öylesinden hayır gelmez. boşver. yoluna bak. ondan çok var.
- +1 yıl
öyle yapcam ona göre biz şu an aradayız sevglim var mı yok mu sorsan cevap veremem :(
- +1 yıl
bir yandan elinde tutmaya çalışıyor mutsuz olursa sana dönecek. ama mutlu olursa senınle olmuyor ben gıdıyorum dıyecek. buna izin verme.
- +1 yıl
yok ya bende soğudum eskisi gibi olamam bugünde değilse 2 ay sonra bitcek zaten bu iş
- +1 yıl
hayırlıısı olsun. araya soğukluk gırdımı zor.
- +1 yıl
zor çok zor :(
O ARA ne yapacaksın derim. Saçma ayrılırsın biter, ara verip elde tutacak seni daha iyisini bulamazsa dönecek
03 Yorumla- +1 yıl
aynen ablacım aynen eskisi gibi olana kadar beklicekmişiz laflara bak
- +1 yıl
şu an aradayız açıkçası hala seviyorum onu fakat eskisi gibi değil bu ara sonunda ben gitmiş olucam ve o kadar harcdığım emeğe yazık :(
+1 yılArayip kime vercez ya arayarak verilirmi eve gelmesi lazim tanismak lazim arayip verilmez hemen
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Zuahahahahaahahahahah aksamleyin boyle can sıkıntisi biliyonmu issizlik
- +1 yıl
biliyorum kardeş boşver eğlenelim
+1 yılsen bir dur şu an başkasıyla konuşuyorum olursa by by olmazsa özledim sensiz yapamıyorum der geri dönerim, diyor kısaca.
01 Yorumla- +1 yıl
değil mi bencede anlamı budur
+1 yılSevişirken bile ara vermeyen insanlara denmese bari bu söz =/
11 Yorumla- +1 yıl
neeee?
Ara verelim demesinin bir diğer nedeni de seni deniyor olabilir. Yani senin onu gerçekten sevip sevmediğini anlaması için uyguladığı bir taktik olması muhtemel. Böyle bir durumda bunu kabul etmemek en mantıklısı.
03 Yorumla- +1 yıl
bu da olabilir üstad zaten sürekli deniyor beni ama ben soğuyorum ondan şu an aradayız bana sorsan sevgilin var mı yok mu cevap veremem çünkü ondan emin değilim ki güvenemiyorum elini tutsam bırakcakmış gibi :(
- +1 yıl
sonu olmayan biriyle olursam böyle olur çevremdekiler bu çocuk sana uygun değil dediklerinde dinlemedim ama iyi oldu kendi gözlerimle gördüm ne olduğunu
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGeri geldiğinde hadi canım allah versin der gönderirim.
01 Yorumla- +1 yıl
hahaha en güzeli :)
Ara vermek istiyorsa sevgisi azalmıştır. Ara versekte devam etmek istemeyeceğimi söylerim. Ayrılırım. Baksın dalgasına sinemadaki film mi bu ara vericez. ^_^
01 Yorumla- +1 yıl
değil mi ya sağolun valla herkes ben gibi düşünyor mutlu oldum :)
Yasamistim bu durumu ara vermek bana uymaz sevseydin mucadele ederdin ayrilalim dedim
09 Yorumla- +1 yıl
iyi demişsin zaten devam da etsen yine ayınısı olur
- +1 yıl
bir kere bozulunca tekrar eskisi gibi olmuyor işte
- +1 yıl
doğru insan belkide hiç çıkmıcak :(
- +1 yıl
işe başlıcam nasipse en azından böyle saçma şeyleri düşüncek vaktim olmaz şu an sıkıntıdan sevgiliye taktık işte
- +1 yıl
ben öyle yaşıyorum rüzgar beni nereye sürüklerse
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılAra vermek diye bir şey yok, istiyorsan ayrılalım tarzı bir tepki verirdim herhalde. Ara vermek nedir ya.
03 Yorumla- +1 yıl
bende öyle dedim ya hep ya hiç diye ayrılmak istemiyormuş sadece sevgimizi ölçüp tartacakmışız
- +1 yıl
Masal bunlar masal.
- +1 yıl
aynen kardeş aynen uykum geldi zaten o konuşurken :)
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Ayrılmaya dili varmayanlar bu sozu kullanır. Karşıdakide ayrılır zaten kabul etmediği için ara vermeyi. Amaç gerçekleşir
03 Yorumla- +1 yıl
ya cansuca ben direk dedim "ayrılalım bitsin işini kolaylaştırayım" fakat "ben ayrılmak istemiyorum sadece biraz zamana ihtiyacımız var eskisi gibi olmak için"dedi bende "o zaman istediğim gibi takılırım karışamazsın"dedim "döverim seni" dedi
- +1 yıl
ben de öyle düşünüyorum bakalım nolcak seviyorsa bunu göstersin ben yapcağımı yaptım
+1 yılAşkın arası olmaz maç mı bu derim bizim maçımız seninle bitti sen maçı kaybettin derim ve bir daha da dönmem.
01 Yorumla- +1 yıl
offf helal olsun güzel laf koydun :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAra vermeyelim direk ayrılalım. Hadi görüşürüz derim.
01 Yorumla- +1 yıl
bende öyle dedim beni suçladı neymiş efendim çaba göstermiyormuşum ara vermek daha aşağılık bir düşünce
+1 yılYok ole bise degil sevgiline guven 2 gun gorusme emin ol degerini zi anlarsiniz bende gecen hafta yasadim bunu
06 Yorumlayani ara vermek bazen işe yarar öyle mi?
- +1 yıl
Elbette dostum. Arada tartisip kizismak bile birbirinizi ozletir buda sevginizi daim kilar
- +1 yıl
o arada herkes rahatça yaşıcak istediğini yapcak tamam o zaman bende kabul ederim hee olurda başka birine aşık olursam sorumlusu ben değilim o vakit
- +1 yıl
Afedersinde salak salak konusma ayrilmiyonuz kisa bir sure gorusmuyonuz iliskiniz var hala
- +1 yıl
ya sen ne diyorsun ne ilişkisi kalmış ortada bu kadar kişi cevap verdi herkes yanlış bir sen mi doğrusun
- +1 yıl
Herkesin ayni soylemesi benim yanlis oldugum anlamina gelmez. Ne bok yersen ye sonra gidip sunuk salya aglayacakta sensin. Daha ara vermenin ne oldugunu kavriyamamis insanlara guvenerej cik bu yola sen bilirsin
+1 yılaraları sevmem der son pişmanlıgın fayda etmeyecegı o yola yollarım
05 Yorumla- +1 yıl
inan benimde şu an kafam çorba gibi oldu sevgilim var mı yok mu bilmiyorum :(
- +1 yıl
sen yok kabul et eger varsa savaşır var olmak için belirsizlik sevgiyi öldürür
- +1 yıl
istiyorsa seviyorsa savaşsın ben elimden geleni yaptım benden geçti artık
- +1 yıl
ya şimdi benden geçti işlerini geçeceksin ablacım o sana emeklese sen ona yürürsün o sana yürüse sen ona koşarsın o sana koşsa sen ona uçarsın. ondan tek istediğin ilişkiniz için kıçını kaldırıp birşeyler yapması. sen hala onun olmazsa olmazı oldugunu hissetmek görmek istiyorsun. olmuyorsa bazen zorlamamak gerekir
- +1 yıl
işte zorlamıcam bende artık
ya defol git. ne izledin yine derim :p dermişim :D neden diye sorarım mantıklıysa biter
05 Yorumla- +1 yıl
sevgimizi ölçüp tartcakmışız eskisi gibi olabilcek miyiz diye bakcakmışız eğer hala seviyorsak devam etcekmişiz bana ayrılalım dese daha iyiydi
- +1 yıl
aynısını dedim kardeş ama "ben hiç ayrılığı düşünmedim sadece biraz zamana ihtiyacımız var" dedi şu an napıyoruz bilmiyorum sevgilim var mı yok mu sorsan cevap veremem
- +1 yıl
aynen ayrılalım dedim de bana hakaretler etti :( valla konuşmak istiyorsa konuşsun benden geçti artık bu iş
+1 yılAyriliktir direk olmaz öyle sey ayrilmak icin bahane
013 Yorumla- +1 yıl
işte aramaya devam etcek eğer benim gibi onu seven birini bulamazsa "hayatım ben geldim seni seviyorum devam edelim" dicek
- +1 yıl
Buda seni salak yerine koymaktir birak ne bok yerse yesin
- +1 yıl
öyle yaptım onu seven kızı öldürdü bu ara sonunda ben gitmiş olcam o da ne yaparsa yapsın
- +1 yıl
Aynen birak ya seviyoz diye her boka evet dicez saniyolar ama yaniliyolar
- +1 yıl
aynen öyle onu sevdiğimi bildiğinden eziyet çektiriyor yol vericem bende
- +1 yıl
Ver gitsin boyle düşünen adamla olmaz
- +1 yıl
olmaz :(
- +1 yıl
Üzülme bol bol dua et çıkacaktır karsina hakkindaki hayırlısı
- +1 yıl
hep öyle dua ediyorum inan onu unutmak kolay ama bu ara yalnız kalmak istemiyorum alıştım sadece ona :(
- +1 yıl
Gececek merak etme onu hatirlatan seylerden uzak dur kafani oyalicak seyler bul
- +1 yıl
işe başlıcam nasip olursa zaten o zaman kafam dağılır yeni bir ortamım olur :(
- +1 yıl
Hadi hayırlısı
- +1 yıl
amin sağol :)
serefsiz suna ayrilak desenee gööt derdiim siee derdiim
010 Yorumla- +1 yıl
güldürdün beni öyle demek gerek haklısın :)
- +1 yıl
ben onu sildikten sonra ne halt oluyorsa olsun kardeş boşver gitsin başkalarını yalasın
- +1 yıl
ya yanlış anlama kızım hemen :D sen dedin ya köpek olur diye bende gitsin başkalarına köpeklik etsin demek istedim :D
- +1 yıl
böylelerine kezzap atacan bacım hakediyorlar :)
- +1 yıl
neden yapamıyoruz ne engelliyor bizi :(
Ara verelim derse yok canım ya direk ayrılalım derim
05 Yorumla- +1 yıl
değilmi modacıkız :(
- +1 yıl
ah kardeşim bunlar aşkı ne sandılarsa işte :(
- +1 yıl
eee zeka seviyeleri ortada işte ne sancaklar oyun sancaklar
+1 yılara verelim dedıgı zaman yenı bırını buldu demektır onla işi pişiremezse sana dönecektır tekrardan ;)
01 Yorumla- +1 yıl
bende böyle düşünüyorum düne kadar gözüm kapalı güvenirdim artık güvenmiyorum belkide şu an başka bir hatunla bana çalışıyorum diyor ama inanamıyorum
üzücü bir olay yaşanmışsa falan olabilir çift arasında ama öyle iki ufak tartışmadan sonra hemen bunu diyosa saçma sapan konuşma deriM:)
01 Yorumla- +1 yıl
bence de saçma sapan bir düşünce bunu düşünüyorsa ayrılığı kafaya koymuş demektir
Eski sevgilim ara verelim demişti :) sonra barıştık sonra ayrıldık. iyiki'de bitmiş çok mutluyum onsuz.
01 Yorumla- +1 yıl
işte sonuç ortada eğer bu laf kullanılıyorsa bitmiştir o ilişki ya eskiden evliliklerde bile sıkıntı olduğunda böyle birşey olmazdı bu yüzden ömürlük olurdu şimdikiler içine ettiler
Selam senle bu konuyu uzunca tartisarak konusmak istiyorum gercekten guzel bir konu ben mesaj atamiyorum aha yeniyim mesaj atarmisin?
01 Yorumla- +1 yıl
burdan yaz kardeş aynı şey
Tamam sen arani ver daha arama beni. Tamamen kendini zeki sananlarin icadi ara vermek :)
01 Yorumla- +1 yıl
doğrusun arkadaşım kendini zeki sana aciz ucuz insanlar :)
Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı. Ne demek l*n o film mi izliyoruzda reklam arası vericez? derim. Tabirim aynen bu şekilde olur.
02 Yorumla- +1 yıl
bende şu an soğudum zaten seviyorsa uğraşsın banane
ara vermek istediğine göre gerçekten sevmiyodur ve bana biri böyle derse hemen ayrılırdım
014 Yorumla- +1 yıl
bende ayrılmak istedim mellisa fakat isteğinin bu olmadığını söyledi bu var ya şimarmış sadece azgınlık yapıyor
- +1 yıl
sana katılyorum işte benim gibi sevenini bulamıcak sonra aşkım ben geldim deyip kaldığı yerden devam etcek
- +1 yıl
şu an soğuk birşekilde konuşuyruz sonuç nolcak bilmiyorum biranda bozuldu herşey :(
- +1 yıl
çevremdekilerin hiçbiri onu yanıma yakıştırmazdı zaten milletin bir bildiği varmış :( vazgeçmek öyle kolay olmuyor be mellisa ama unutucam
- +1 yıl
iişte şuara istemiyorum yalnızlıktan korkuyorum :(
- +1 yıl
benim arkadaşımda yok ki doğru dürüst işte burada sizlerle dertleşiyroum :(
- +1 yıl
evet öylesiniz millet hemen biz demiştik dicek
ara vermek nedir ya Allah aşkına, ayrılmak o ayrılmak :)
09 Yorumla- +1 yıl
işte şu an ben ne olduğumuzu bilmiyorum sevgilin var mı diye sorsan ne cevap verceğimi bilmiyorum
- +1 yıl
ben zaten eskisi gibi değilim eğer o istiyorsa artık çaba göstersin ama nolursa olsun bu iş bitmiş artık yazık emeklerime ayırdığım zamana
- +1 yıl
yok yok üstad umrumda değil artık dediğin gbi istiyorsa kendisi çabalasın artık
- +1 yıl
hem de fazlasını yaptım aileme yalanlar bile söyledim :(
- +1 yıl
rahatım işte bu kadar kısa bitceği aklıma gelmezdi zira ben uzun ve ciddi ilişki seven biriyim
gelde bir arana vereyim senin derim... cocuk oyuncagimi la bu
03 Yorumla- +1 yıl
hiç işte karşındki çocuksa naparsın ki
- +1 yıl
bence kezzap atalım daha kolay :)
Dayak öncesi cümleler... Rahat mı battı der girişirim kafa göz
07 Yorumla- +1 yıl
offf iyi güldüm :) ben napcam peki nasıl döveyim yahu :(
- +1 yıl
dedi ki "eskisi gibi olana kadar görüşmeyelim bakalım yeniden sevcekmiyiz birbirimiz sonra bakarız duruma göre" bu lafarı kim kaldırır ya :(
- +1 yıl
şu an zaten ondan soğudum eğer istiyorsa kendisi çabalasın artık
- +1 yıl
haklısın ama yine de onu öyle görmek istiyorum ayrılmak en kolayı bakalım nolcak
Ona bir ara verrim bir daha sokaga cikamaz bitirrm tabiki oyle bisy teklif edicegine kufur edip ayrilsn daha makbuldur :)
01 Yorumla- +1 yıl
aynen kardeş aynen
Ara vermekle ayrılmak arasında bir fark göremiyorum.
010 Yorumla- +1 yıl
yok ara vermek şu demekmiş herkes kafasını toparlasın bir düşünsün ölçsün biçsin lafa bak
- +1 yıl
işte çıldırmak içten değil herkes kendi bilir ama
- +1 yıl
rica ederim kendi hayatımdan yola çıkarak soruyorum :)
- +1 yıl
renkli olduğu ve aşksız olduğu da doğru :) bende her zaman beklerim sorularıma :)
- +1 yıl
ben senle yapamıyorum hadi hoşçakal demek
gitsin gideceği varsa döneceği de vardır döndüğünde çakarsın bir tane :)03 Yorumla- +1 yıl
haklısın ama ben kezzap atmayı düşünüyorum :D
- +1 yıl
haketti bence hem kimsede bakmaz işte yine bana kalır :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu canım derim. Telefon numarami bile değiştiririm.
03 Yorumla- +1 yıl
vayyyy gizli hatuna bak helal olsun :) ben elveda diyemedi henüz ama o yolda ilerliyorum
Cevap sahibi+1 yılZaten istediği buysa bende bunu veririm ona. Zahmet etmesin ara vermekle flan.
- +1 yıl
ben dedim ayrılalım diye istediği bu değilmiş sadece "zamana bırakıp sevgimizi ölçecekmiş"
Ara bize versin asssdfss
11 Yorumla- +1 yıl
Dediklerinde haklısın. Ara vermek ayrılmaktır.
02 Yorumla- +1 yıl
malesef :(
+1 yılbir derede iki defa yıkanmaz hesabi yol veririm
03 Yorumla- +1 yıl
eline sağlık ne güzel yazmışsın. bu arada gerçekten aşk İstanbul :)
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
:))
kimi arayip ne vereceğiz? diye sorardım
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılArıyorum aşkım bekle derim!
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın bire bir tanımlamışsın
03 Yorumla- +1 yıl
:((( kendileri kaybediyor yazık
- +1 yıl
evet dedi eskisi gibi olana kadar görüşmücekmişiz düşüncekmişiz saçma şeyler bunlar ksaca ben biraz kafama göre takılayım sonra sıkılınca sana dönerim demek istedi
Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Boşverelim derim biz bu aşki derim.
01 Yorumla- +1 yıl
oooo bu da iyi boşverelim gitsin
nas nas derim umrum olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
iyi yaparsın valla :)
+1 yılbitirelim daha iyi derimm..
01 Yorumla- +1 yıl
ama ara vermek ayrılmak demek değilmiş sadece herkes biraz düşüncekmişmişmiş
Gizli Üye(36-45)+1 yılsie go derim açık ve net.
05 Yorumla- +1 yıl
ben diyemedim ama soğudum ondan şu an belkide beni aldatıyor başka biri var onunla mutlu olamazsa bana döncek
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle öyle başıma geldi ordan biliyorum çabuk olay yerinden uzaklaş yoksa başın çok ağrır bacım
- +1 yıl
yok bacım şu an cidden konuşmuyor gibi birşeyiz bende bu arada onu unutmaya çalışıyorum malum kolay değil gerçekten sevince unutmak
Cevap sahibi+1 yılbana ara verelim dedi sonra tekrar döndü kabul ettim falan bende çok seviyodum gerçekten sonra öğrendim ki bu ara verdiğimizde başka birisiyle çıkmış falan sonra kavga ettik ayrıldık
- +1 yıl
üzüldüm senin adına o kadar emek harcıyorsun seviyorsun gerçekten sonra böyle kazık atıyorlar inşallah daha beterini kendileri yaşar
+1 yıl"Ha yedekte dur diyosun?" der ayrılırım.
01 Yorumla- +1 yıl
ben de böyle dedim zaten aptalca gülüp "öyle birşey olmaz" dedi bende"istediğim gibi takılırım karışamazsın"dedim "döverim seni"dedi
+1 yılFutbol maci mi oynuyoruz hayirdir la derim:):)')
05 Yorumla- +1 yıl
iyi güldümmm :)
- +1 yıl
Öyle ama:):)
- +1 yıl
doğru :)
- +1 yıl
Yapcak bisi yok:):)
- +1 yıl
yok doğrusun :(
Oldu canım başka derim..
01 Yorumla- +1 yıl
aynen :)
anlamı zaten o araya birini verelim ayrılalım :)
06 Yorumla- +1 yıl
aynen :)
- +1 yıl
o zaman bu parça ona gelsin.) https://www.youtube.com/watch?v=zU58B36uEzw
- +1 yıl
bence ona ismail yk-Allah belanı versin gelsin :D
- +1 yıl
Aynen senin gibi düşünüyorum kanka
05 Yorumla- +1 yıl
aklın yolu bilir ama bunu diyenlerde yok demek ki :)
- +1 yıl
evet dün dedi işte bende "o zaman istediğim gibi takılırım "dedim "seni döverim" dedi "ben sadece biraz zaman verelim bakalım seviyor muyuz biririmizi"
- +1 yıl
amin amin
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılsktr git gözüme gözükme. derim
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın üstad :(
Aynen o dediğin gibi :D
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
onu da yaptı kardeş
- +1 yıl
ayrılmak istedim de beni suçladı hemen pes ediyorum diye ara verelim dedi
- +1 yıl
:((