Aslan Burcu erkeği kıskanç ve takıntılı mıdır?

3 gün önce arkadaş tavsiyesi üzerine Aslan burcu erkeği ile tanıştım ama adam kendini masaya oturduğumdan itibaren övmeye başladı 😅 Her neyse bende dinledim bu hafta sonu benim bir planım vardı işte tanıştığım Aslan burcu erkeği seninle buluşmak istiyorum benimle buluş dedi ama ben hem çalışıyorum hemde bu hafta yurtdışından arkadaşım gelecek dedim oda inşallah uçak rötar yapar dedi şaşırdım ve sevgiliymişiz gibi davranmaya başladı ki ben tanışma sürecindeyiz dememe rağmen kıskançlıkta sezdim ve ortak arkadaşımız bile şaşırdı çünkü Talat'ı bir kıza karşı böyle bir karaktere sahip değildi ilk buluşmada bu kadar etkilenmesi beni de şaşırttı dedi ve ben böyle şeylere gelemiyorum ve müsait değilim demem rağmen arıyor Instagram'dan sanki sevgiliymişiz gibi laf göndermesi yapıyor resmen malıymışım gibi davranıyor bana ve bana benim egomu okşa ara sıra ben seninle ciddi düşünüyorum dedi bu arada bende BOĞA BURCU KADINIYIM. Lütfen yardımcı olun iyi çocuk ama fazla egolu ve kendini beğenmiş buldum.
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen düzgün cevap verin ne yapacağımı bilmiyorum adamı başımdan defetmem gerek.
Aslan Burcu erkeği kıskanç ve takıntılı mıdır?