3 gün önce arkadaş tavsiyesi üzerine Aslan burcu erkeği ile tanıştım ama adam kendini masaya oturduğumdan itibaren övmeye başladı 😅 Her neyse bende dinledim bu hafta sonu benim bir planım vardı işte tanıştığım Aslan burcu erkeği seninle buluşmak istiyorum benimle buluş dedi ama ben hem çalışıyorum hemde bu hafta yurtdışından arkadaşım gelecek dedim oda inşallah uçak rötar yapar dedi şaşırdım ve sevgiliymişiz gibi davranmaya başladı ki ben tanışma sürecindeyiz dememe rağmen kıskançlıkta sezdim ve ortak arkadaşımız bile şaşırdı çünkü Talat'ı bir kıza karşı böyle bir karaktere sahip değildi ilk buluşmada bu kadar etkilenmesi beni de şaşırttı dedi ve ben böyle şeylere gelemiyorum bu arada bende BOĞA BURCU KADINIYIM. Lütfen yardımcı olun iyi çocuk ama fazla egolu ve kendini beğenmiş buldum.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili oldukları zaman nasıl oluyorlar Aslan burcu erkeği?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ego ve kendini beğenmişlik ilerde bir ilişkinin sallantılı yapması çok olağan bir durum bana kalırsa yanaşma
Bende öyle düşünüyorum.
Kıskanç olurlar evet ve maço da olabilirler. Kıskanılmaya kendini alıştır. Boğa olarak sana nasıl bakmış onu da anlamadım?
Evet Aslan erkekleri huysuz egolu ve kendini beğenmiş Boğa burcu kadını olarak nasıl baktım anlayamıyorum arkadaşlarım bile söyledi adam şizofreni takıntısı var gelgitli biri.
Sadece sana karşı bunu yapıyosa bildiğin kafayı takmıştır sana. Sen artık ona aitsin bunu kabullenmelisin vazgeçmiyor çünkü. Sen de onun gururunu okşa, hep sensin de. Buna ihtiyacı var aslan erkeğinin. Onu el üstünde tutarsan seni dünyanın en mutlu insanı yapar bu da net
ilişki sinatrinize baktır. Uygunsanız evlen onunla, seni dünyanın en mutlu kadını yapar. Onda bulduğun etkiyi kimsede bulamazsın. Tanımaya çalış onu
Takıntılılık bir yana yaptığı hiçbir şeyi unutmuyor onu es geçtim gittiğim yerden tut telefonumu elime aldığımda bile dik dik bakıyor bence bu iyi bir şey değil yüzüne bile dedim senden hoşlanıyorum dedi ben hoşlanmıyorum dedim ilk görüşte bir şey hissetmediğimi belirttim ona rağmen vazgeçmiyor
İnstagram şifreni almaya çalışıyor mu? Evet bu kadar da kıskançlık olmaz gerçekten pes
Aslında sen hiçbir şey yapmıyosun ama kafasında kuruyor değil mi?
Hayır ama tanışma aşamasındayız bu beni korkutuyor onun haricinde bazen sinirli olabilirim kinci bir yapım var yapılanları asla unutmam dedi Whatsapptaki tüm bilgileri gizlerim dedi. Ondan dolayı istemedim ama adam hergün arıyor hissiyatımın olmadığımı belirttim bu hafta sonu resti çekeceğim ortak arkadaşımın doğum günü var ben bu kadar daralmaya gelemem.
Evet kafasında kuruyor yemin ederim ki aslan Burcu musunuz ne yapmam gerek
Ve tanışalı bir hafta bile olmadı senden çok etkilendim hatta ortak arkadaşımız var o bile şaşırmış Talat hiçbir kıza böyle takmazdı sahiplenmezdi dedi.
Aslan burcuyum ama böyle biri değilim. Bu düpedüz saplantı. Ben normal kıskanırım hayatını kısıtlamam. Ne yapman gerekiyor? Biraz normal karşıla sonra bak bakalım ne yapıcak? Sana güvenmeyi öğrenmesi lazım
Normalim ben inanın ki ama olmaz en azından bu konu hakkında bilgi verdiğinizden dolayı teşekkür ederim bakacağım hafta sonuna kadar.
Asıl şeyi söylemeyi unuttum evliliğin kıyısından dönmüş olamamış bu bir sebep olabilir mi?
Belki hayatında güvensizlik yaşadığı çok konu oldu, belki ailesinden biri tarafından terkedildi kimseye güvenmiyor. Ona ya emek vericeksin ya vazgeçiceksin
Bana değer veren ve güvenen birini istiyorum bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur adam edemem.
Peki senin tercihin
Yorumunuz için teşekkür ediyorum 🙏
Rica ederim
Başağın üstüne tanımam kendimden biliyorum
Evet kıskançtır
Biraz açıklayabilir misiniz sevgiliniz oldu mu? Sevgili olduğu zaman nasıl oluyorlar?
Ben Aslanım ve hayır
Emin misin ama bu kişi sevgili olmadan neredesin evde misin diye söylenmeye başladı düşün sevgili bile değiliz tanışma süreci.
olmaz sizin iş ya.
Ama çocuk ben bekleyeceğim bizim iş olacak diyor ve bu beni biraz korkutuyor çünkü ben ortak arkadaşımıza bile dedim elektrik almazsam arkadaş olarak kalabiliriz dedim benim için karakter önemli lütfen arkadaşına belirt dedim belirtti ama şimdi seninle arkadaş olamam senden çok hoşlandım ve bu hafta sonu doğum günü partisine kadar karar vereceğim adam takıntılı biri farkettim.
Bende de takıntı durumu var nasıl gelebiliriz üstesinden
Ben kendisine bile dedim bu takıntı durumundan vazgeç diye yapabileceğiniz tek şey bu konuda kendinizi frenlemeniz kimseyi yanınızda tutamazsınız. Tanıştığım çocuğun durumu ve dış görünüş olarak iyi olmasına rağmen yaptığı hareketlerden dolayı mesajlarına geç cevap veriyorum gerisini siz düşünün.
Anladim
@Deliasik55 aslan burcu o sen onu istedikten sonra salar seni merak etme :D
Benmiyim aslan