28 yasindayim ama hayatimda hic gercekden sevgilim olmadi
sanalda konustugum yazistigim kisiler oldu ama hepsiyle aramizda mesafe vardi o yüzden olmadi
ama bende hep özendim arabayla eve birakilmalar, aniden gelen surprizler, sürekli gezmeler tozmalar el ele sarmas dolas
ne bileyim hep yalnizdim bu yasima kadar
hiç sevgili hayatina giremedik
Evlilik hayatinada giremiyorum bu yüzden zaten benim ailemde evlenmek cokta önemli bir konu değil o yüzden asla evlilik hakkinda beni motive etmezler tam tersi olur hatta.
Nereden bulurum veya nasil karsiniza cikiyor bu insanlar anlamiyorum ne okulumda ne is yerimde tanistim
arkadas ortamimda zaten erkek yoktu
arkadaslarimda birini ayarlamadi asla
simdide hepsi gittikce evleniyor ve arkadas ortamimda daraliyor
bi şans bana mi gülmüyor ben anlamadim
sanalda konustugum yazistigim kisiler oldu ama hepsiyle aramizda mesafe vardi o yüzden olmadi
ama bende hep özendim arabayla eve birakilmalar, aniden gelen surprizler, sürekli gezmeler tozmalar el ele sarmas dolas
ne bileyim hep yalnizdim bu yasima kadar
hiç sevgili hayatina giremedik
Evlilik hayatinada giremiyorum bu yüzden zaten benim ailemde evlenmek cokta önemli bir konu değil o yüzden asla evlilik hakkinda beni motive etmezler tam tersi olur hatta.
Nereden bulurum veya nasil karsiniza cikiyor bu insanlar anlamiyorum ne okulumda ne is yerimde tanistim
arkadas ortamimda zaten erkek yoktu
arkadaslarimda birini ayarlamadi asla
simdide hepsi gittikce evleniyor ve arkadas ortamimda daraliyor
bi şans bana mi gülmüyor ben anlamadim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Herkes kendi için yaşıyor artık çünkü, yani nerdeyse herkes
boş ver zaten sevsen ayrılığı da tatmış olursun ne gerek var. Mutluluk kısa sürüyor zaten öyle masallardaki gibi bir ömür felan sürmesi hikaye
ya o zaman kimse yapmasin
o yuzden bosveremem
Ne olacak sanki şurda 60 yıl kadar bekar yaşayacaksın çok değil
işte yalniz ölmek istemiyorum
Peki öyleyse yarın ilk iş güzel bir kıyafet giyip parfümler sıkacaksın şık olacaksın saçlarını felan yaptır. Sonra erkekleri büyüleyen bir kadın olarak gezersin. Ondan sonra sana gelenlerden beğendiğini seç
Bir kız açısından sevgili bulmak zor değil ki, böyle soruları görünce gerçekten garip geliyor. Şurada 1 tane fake hesap açsam yüzlerce istek geliyor.
sanalda sorun yok zaten istesem 1000 tane erkekle yazisirim
ama gercekde kimse gelmiyor kimse konusmuyor kimse bir sey yapmiyor yani ugrasmiyorlar
belki benim girdigim ortamlardaki erkekler garipdi
ama sanaldan bulustuklarim benden cok hoslanmisti gerek tipim gerek karakterim
yani anlamiyorum o yüzden bende
Bin tane şey uydurmuşsun kafanda yahu, bunlar kriter bile değil ki. Ha kriter yapan insanlar var ama onlarda ucuz insanlar zaten öyleleriyle birlikte olmana bile gerek yok vakit kaybı.
Nerede yaşıyorsun bu arad?
uydurma? nasil yani bir sey uydurmadim kafamda
Tiptir odur budur bunlar asıl meseleler değil demek istediğim.
Evetde bir insanin ya karakterine ya tipine bakarsin pardon baska neye bakiyon sen?
Tipine niye bakayım manyak mısın yüzü güzele 4 günde doyarsın karakteri güzele bi ömür doyamazsın. Önce gerçekten olgun bir karakteri var mı diye bakarım.
Tamam iste ben ne yazdim sana? karakterimi ve tipimi begeniyorlar yani begenilmemek icin bir nedenim yok ama olmuyor
neden olmuyor zevkler ve renkler mi uyuşmuyor
Cirkinsindir baska aciklamasi yok guzelim muzelim deme radar gibi tespit edilip bulunursun
sanaldan tanisip bulustuklarimda begenmezdi o zaman
Ya sanali untun ya zaten bu kizlarin gtnu kaldiran bu sanal interneti olmadi zmanlari hatirliyom mille koca diye geberiyodu sanal mala hikaye onemli olan gercek hayat sanaldekiler cinsellik icin hep bos sohbet yalan dolan tavlamak icin bin turlu yalan soyluyor daha baslarken yalanla başlıyor
ya evet haklisinda
sanaldan tanisip sonra bulustum diyorum
internette kalmadi diyorum
hey kime diyorum
Nasil birisini istiyorsunki benim arkadas var tanistiriyim
Knk sanaldan buluş buluşabildiğin erkeklerle illaki kafana göre biri bulursun sen kızsın senin boş kalman çok zor lütfen üzme kendini sanaldan da illaki düzgün biri çıkar
Vallahi biz de düz gününü arıyoruz bulamıyoruz bize de Çarık Çürük denk geliyor
O nasıl bir aile evlen çocuk yap baskısı yapmayan aile mi olur şaşırdım ne güzel
benim ailem yapmiyor hatta ne olacak evlenince diyorlar bende bundan sikayetciyim
Valla benimkiler mal 15 yaşında sevgilin olursa bacağını kırarım 25 yaşında hadi sevgili yap evlen ömür boyu bekar kalamazsın diyorlar saçmalık sevgili yapmak kolay sanki erkekleri tanımıyorum hiç
Okudugum kadariyla sanirm ögretmensin aslinda senin disariya nasil bir tutum goaterdigin ve yasadigin sehir de cok onemli hangi sehirde yasiyorsun?
Sanal hariç benimde olmadı ve gerçek hayattaki aşk işleri bana sahte geliyo bir konfor oyunu sende o konforlu alana girdiğin zaman aniden senlnle olmak isteyenler çıkıyo
sanaldakilerde aynisi
Sana göre biri çıkmamış demek ki ortamcı değilsindir
Bende 36 yaşındayım bekarım hâlâ evlenmek istiyorum evlenemedim bi türlü
Ben de aynı hiç denk gelmedi
Hayırlı insan çıkarsın rabbim kötüye fırsat vermesin güzellik görsellik önemi yoktur insan olması lazım değer vermeli sadık olacaklar insan olması
Ben de senin gibiyim.
benim flörtüm bile olmadı be abla
Neden olmadı?
bilmiyorum hic musait birine denk gelmedim
Ne iş yapıyorsun
ögretmenim
2 sene bekle evlenelim 😂
kaderin kotu senin ve cirkinsin
Nerede yasıyorsun
Ne iş yapıyorsun sosyal mısın
ögretmenim
Nerede yasıyorsun pekı