Okuldaki bir kizdan hoslaniyorum.
Kizla ortak arkadasimiz felan da yok konusabilecegim bi alan yok yani. Daha once hic duzgun konusmadik bile.. Kiz beni tanimiyor.
Ben nasil iletisim kurmaya baslayabilriim? Garip bi duruma dusmeden.
Kizla ortak arkadasimiz felan da yok konusabilecegim bi alan yok yani. Daha once hic duzgun konusmadik bile.. Kiz beni tanimiyor.
Ben nasil iletisim kurmaya baslayabilriim? Garip bi duruma dusmeden.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Git ortamindan kişilerden birini seç sohbet kur arkadaşlariyla yakınlaş sonra onunlada sohbet edersin yavaş yavaş yakinlaşirsin veya kızla bakış ama öküz gibi bakma baktın oda bakıyor biraz pozitif enerji aldın gidersin konuşursun
Aldim diyelim yanina gidip ne diyebilirim
İçinden geleni de sacmalasan bile doğal ol onun fazla saçmalamada yani büyük ihtimalle böyle yapınca oda şaşırcak ama doğal il içinden geldiği gibi konuş
Çünkü gidip konuşman az çok bişey bilen biriyse özgüvenli biri olarak gözükürsün buda çoğu erkeğin hoşuna gider yani arkadaşını gönderip konuşmasindan iyidir
Erkek degil ki kiz :'
Yarin deneyecegim ssnriim cesaretimi toplayabilirsem batirmam dimi..
Ben ilk bakmadan yazdimda sen kizsin ve kizdanmi hoşlanıyon
Evt
Ee o zaman sohbet etmen daha kolay belki tersleyebilir ama sen en azından yaptım de
Konuşmaktan çekinme belki bu olmaz diğeri olur ama git konuş
Dogru en azindan denemem gerekiyor
Cidden git konuş kenara çek konuş veya git bi gün selam ver sohbet başlat daha sonra söyle böyle böyle diye ama bi adım at adım atmazsan boş boş durursun
Bikac defa selam verim
Sonra gidim yanina oturim
Dusunurken bile heyecanlaniyorum UMARIM YAPARIM
Dikkatini çek bi şekilde
Cekemiyorum bakmiyor cok fazla bana zaten hep arkadasi oluyor yaninda onunla konusuyorlar
Hmm mevzu işte bi şekilde çekim alanına girmen lazım
Ogofgg nasil yapicsaaaanmmm
Git konuş ne olcaksa olsun
Nasil konusma baslatayim
Senin aynı sorunun şu an bended var yanına git merhaba de veya bı yerde kendi oturuyoda hemen git yanına nasılsın sonra kaç kardesin nerelisin ama onunda sana sorması lazım bjrazda kızda sana öyle sormalı iltifat etme hemen diyelim bugün konuştun yarın yine konuşurken iltifat et konuşurken senle ilgileniyomu rahatsızmı oluyo bende senin gibiydim şimdi kıza tam yanaşcam kız gelmemiş okula bende sınıfın daki bı kıza soledim niye gelmiyo diye inş ona solemes ama solesinya en azından beni merak eden biri var der sevgilisi yokmu var mı djyede zamanla muhabbet edince solersin hemen değil
@Koterlek ADAMSIN
Not alicam HDWJXHUWHXAM
Bende Internet araştırdım aklımda kalanları söylüyom yav kıza gelmediya off 7 gün oldu hala gelmedi inş gelir bekliyom
O gelene kadarda FLÖRT leşmeyi öğreniyom
Tanımıyorsan nasıl hoşlanıyorsun
Ben onu tanimiyorum demedim aam cok iyi taniyorum da diyemem tabii ki
Direkt arkadaş olmayı dene, ortak arkadaş varsa falan. Sonra düşüncelerine göre açılırsın.
Tamamm oyle deneyeyim basta soylemem diger taraf icin de gario ve olumsuz olur zaten sanirim
Yani biraz, olumsuz düşünceleri varsa seni üzebilir. O yüzden dikkat et. Umarım iyi gider. ^^
Yyya teşekkür ederimm<3
Rica ederimm <3
git konus direk vakit kaybetme
Nasil olacak gidip tanismak istiyorum mu diyeyim sosyal ilisklerim 0
utangaç biri misin
Evet cok fazla degil ama
o zaman konuş biran önce
nasılsın de
Durduk yere bi yabancinin gelio demesi gario olmaz mi