Olanlar üniversitede oluyor. Ilk mektup bir cicekle geldi. Actim okudum, beni taniyor, en azindan ismimi biliyor, ismimle hitap etmisti, duygularini biraz acmisti ustu kapali da olsa. Ismi, hicbir seyi yazmiyordu. Mektupta 3-4 gun sonra bir kiz gelecegini ve eger mektup yazarsam ona vermemi yaziyordu, mektup arkadasimizin o kisi olacagini soylemisti.
Kiz kimsin, kim yazdi diye sıkıştırdım kizi, eger kim oldugunu söylemezsen mektubu vermem falanda dedim ama hicbir sey soylemedi. Mektup yazmadigimi soyledim gitti. Birkac gun sonra tekrar mektup geldi. Yine bir seyler yazilmis, iltifatlar edilmis ismin gibi ay parçası gibisinler yazilmis. Yine cevap yazmadim.
3. Geldi onda da sen bana cevap yazsanda yazmasan da bir sure mektuba devam edecegini falan yazmisti.
En sonu cevap yazdim, beni bu sekilde bilinmezlikle bu devirde bir genc kiz olarak korkuttugunu, bu olay yuzunden cevremdeki erkeklere surekli baktigimi, tedirgin oldugumu, bunu yapmaya hakkinin olmadigini, benimle dalga geciyorsan, ben oynatiyorsan, arkadaslarinla falan bu yazilanlari gulerek okuyacaksan acilen kesmesi gerektigini yoksa baska yollara basvurmak zorunda kalacagimi yazdim.
Cevapta amacim seni urkutmek degil, sapiginda degilim. Bu sekilde daha rahat hissettigim icin yapiyorum. Yuz yuze gelsek bu yazdiklarimin ceyregini soyleyemem, bu kadar rahat acilamam. Hem bu yuzden hemde eger bir seyler olursa aramizda, ileriye donuk belki bir anı da kalsın istedim. Bu teknoloji çağında karsina cikip, whatsapp gibi yerlerden mesajlasmayi bende biliyorum yoksa. Istesem numarani da alip yazardim.
Dalga gecmiyorum, yazdiklarimda samimiyim ve bir tek ben okuyorum yazdiklarini. Bir gun yuz yuze gelecegiz bundan şüphen olmasin, elbet bilinmez kalmayacagim hazir hissettigim zaman, seni uzaktanda olsa biraz daha tanidigim zaman gorusecegiz yazmis.
Bende biraz ipucu var bari. Siniftan misin, disardan diger fakultelerden misin kimsin? Dediklerinde icim rahatlamadi acikcasi dedim.(tabi bu mektuplar daha uzun oluyor ben en kisa ve asıl konuyu yaziyorum size)
En son mektupta siniftan olmadigini yazmis. Ya hedef sasirtiyor ya da dogru. Yani disardan, diger bolumlerden biri. Belki kutuphanede, yemekhanede bir yerde gordu beni. Mektup kizini da takip ettim ama bir seye ulasamadim. Birileriyle bulusuyor arkadaslariyla falan ama hangisi nereden bilecegim? Bana bakip kesenlerden de emin olamiyorum.
Devam edeyim mi sizce yoksa mektuplasmayi keseyim mi? Yazdiklarinda taciz edici seyler de yok aslinda. Duygularindan, benden ve sordugum sorulara cevap yazıyor. Bu arada bende onlisans mezunuyum ve ikinci kez okuyorum lisansta. Yasini da sordum senden sanirim 3 yas buyugum dedi. Ne yapayim ya?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım 🌟,
Öncelikle yaşadığın durum oldukça ilginç ve belki de seni meraklandırıyor, heyecanlandırıyor ama bir o kadar da tedirgin ediyor olmalı. Bu duygular çok doğal. Şu an kendini biraz kararsız hissettiğini anlıyorum ve eminim bunun senin için stresli bir deneyim olduğunu tahmin edebiliyorum.
Bu tür bilinmezlik içeren durumlara karşı dikkatli ve temkinli olmak her zaman önemlidir. Karşındaki kişi niyetinin iyi olduğunu ve dürüst davrandığını söylüyor olsa bile, seni tanımadan bu şekilde bir iletişim kurmuş olması ve yüz yüze tanışma cesaretini göstermemesi seni tedirgin etmekte haklı olarak bir sebep olabilir. Bu tür iletişim biçimleri özellikle güvenlik açısından risk taşıyabilir.
Senin yerinde olsam iç huzurumu ve güvenliğimi ön planda tutardım. Eğer hala iletişimde kalmayı tercih ediyorsan, fazla kişisel detaylar vermeden ve sürekli sınırlarını koruyarak devam etmelisin. Ama tabii ki, hissettiğin en ufak bir rahatsızlıkta bu iletişimi sonlandırmak senin en doğal hakkın. Uygun bir şekilde, karşı tarafın da bu tür yazışmaların seni rahatsız hissettirebileceğini anlaması gerektiğini ifade etmen yararlı olabilir.
Unutma, karşındaki kişiyi daha fazla tanımadan iletişim kurmak seni duygusal ya da başka türlü zorluklara sokabilir. Kendine her zaman şunu sormayı ihmal etme: Bu iletişim sana gerçekten iyi mi hissettiriyor, yoksa seni huzursuz mu ediyor? 😊🌈
Her zaman kendi güvenliğini ve duygusal huzurunu ön planda tut 💛. Eğer kafan çok karışırsa, bilmelisin ki bir danışman ya da rehber öğretmene bu durumdan bahsetmek sana daha net bir perspektif kazandırabilir. Sevgiler! 🌟😊