Evet arkadaşlar hep spor sorusu mu olacak, birazda magazin olsun dedim ve en beğendiğim iki ismin arasında ben tercih yapmakta çok zorlanıyorum! Peki sizce en güzel hangisi dua lipa'mı yoksa gal gadot'mu? Resimleri baktıktan sonra yorum yapın :D...Sizce hangisi?
Dua Lipa'mı yoksa Gal Gadot'mu? Sizce hangisi daha güzel?
Yok ya ikisinide beğeniyorum! Dua lipa zaten hayvan gibi fizikli bir kız sevdiğim stil, gal gadot'un da geçenlerde filmini izledim netflix'ten o da baya güzel bir bayan! Bende dedim bi televole tarzı soru sorayım değişiklik olsun diye :D
Birinci resim biraz eski sen ikinci resimden itibaren bak, kızda muhteşem bir fizik var! Birde kaş dediğin ne ki, aldırır olur biter 😅 Ha bu arada gal gadot'ta muhteşem bir güzelliğe sahip hakkını yiyemem!
O yaştaki bir kadının kötü fiziği olması pek mümkün değil zaten. 40 yaşında aşure kazanı gibi kalçalarla gezer bence ki bakınca potansiyeli çok açık bu konuda. Gal Gadot sülün gibi hatun..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
🤔🤔🤷 ikisi hakkında hiç bir şey bilmiyorum, anlamam bu konuları.
Yahu resimlere bak en çok hoşuna gideni söyle! 😂
Iki bayanda üst düzey :D
İkisi de iyi işte 😃🤣
Erman hoca dediyse doğrudur hocam 🤣
Birde bu kızlar bizim kızlara benzemez, seni eline geçirirlerse iyice bi nefesini keserler! 😂
Aman hocam ne diyorsun! 😂 Rüyanda mı gördün bunları? Bu yüzden mi sordun? 😂😂
Yok ya ikisinide beğeniyorum! Dua lipa zaten hayvan gibi fizikli bir kız sevdiğim stil, gal gadot'un da geçenlerde filmini izledim netflix'ten o da baya güzel bir bayan! Bende dedim bi televole tarzı soru sorayım değişiklik olsun diye :D
İyi yapmışsın! Alışık değilim hocam senden bunları görmeye 😂
Alış o zaman çünkü ara sıra bu tip sorular soracağım! 😂
Hocam Ballon d'Or'u bence olarak paylaştım oraya seni beklerim! 😃
erman hocam magazinci mi oldun sen şimdi de HAHA :D
Ara sıra televole tarzı sorular sormayı da severim! 😅
siteye bir de ahmet çakar lazım beraber program yapın soru sorun ahaha :DF
Yahu aslında bir ara hocaahmet lakaplı ahmet çakar resimli biri vardı sonra kayboldu! 😂
sana bir de ahmet çakar lazım beraber tartışırsınız zevkli olur haha :;D
@UDixon2 Ahmet Çakar ben varım :D
Yahu zaten o çakma ahmet ile tartışmıştım bir kaç soruda! Adamın daha doğru dürüst futbol bilgisi bile yoktu :D
@Mario45
Sende ppni ahmet çakar yap tam olsun birbirinizle didişin güzel olur haha :D
@UDixon2 Güzel fikir yapalım! :D
@Mario45
pozisyonları da tartışın beraber güzel fikir işte (:
Kesinlikle :D
İkiside itici geliyor hssh
Yapma ya lacivert dede! 😂
Öyle dhsh
@lacivertgandalf Ikisinden beri seni sokak ortasında ağzundan öpseydi görürdüm seni! 😂
Polise verirdim sapık diye shsh
😂
Bence direkt eve veya otele götürürdün! 😂
Yok ya dhdh
@lacivertgandalf Hadi hadi bırak palavrayı! 😅
Birde bu yabancı hatunlar bizimkilere benzemez seni iyice bi silkelemeden bırakmaz! 😂
Ne hallere düştüm ya shsh
Ah şu para! Lanet olsun bunu çıkartan adama! Bizde de olsa böyle hatunlarla beraber olurduk 😂
İkisi de değil dfklgjkdf
Yapma Mario ya! Sen kimi beğeniyorsun? Bir dua lipa seni öpse hayır mı diyeceksin yani? 😂
Hayır derim hocam hayır! 😂
Bırak palavrayı! Hele bir öpsün ya eve ya da otele atarsın o nu! 😂
Alakası yok hocam Mario'nun işi olmaz öyle şeylerle 😂
Sana da yakıştıramadım Dua Lipa sevilir mi be 😂 hiç mi zevkin yok sdjkfhs
Peki sen kimi beğeniyorsun? Yahu dua lipa bana evet desin ben dünden razıyım be! 😂
Hayda o kadar olmaz be başka birini buluruz sana boş ver onu 😂
Ben beğenmiyorum kimseyi jsdgfdsjfh
Hayatım oyun ve Futboldan ibaret 😂
Öyle hayat mı olur? Tamam futbol oyun güzel şeyler ama bir dua lipa'da lazım! Öyle kuru kuru hayat çekilmez 😂
Dua Lipa ne ya başka kişi yok mu sanki 😂
Katherine heigl var istersen ama o da milf sınıfına giriyor! 😂
Dua Lipa'dan iyidir en azından 😂
Senden daha iyi kişiler beklerdim hocam olmadı bu 😂
Yahu bende artist olmadığıma göre bu hatunlar benim için üst düzey sınıfına girer! 😂
Yine de zevkin yok hocam 😂
Standartların çok düşük 😂
Bende böyle at gibi boylu poslu hatunları seviyorum, ne yapayım! 😂
Bunlar mı boylu poslu? 😂
Dua lipa 1.73 58kg, gal gadot 1.78 58kg ve 2004 israil güzellik yarışması birincisi daha ne olsun! 😂
178 ne la benle aynı boy sdjfhkjsdf
Sırık bunlar sırık 😂
2004 ne be yaşlı bunlar 😂
soru bile değil bu... TARTIŞMASIZ GAL GADOT
Gal gadot 36 yaşında ama müthiş bir güzelliğe sahip! Ama dua lipa'da baya iyi sayılır :D
O kaşlarla mı? 🥴
Birinci resim biraz eski sen ikinci resimden itibaren bak, kızda muhteşem bir fizik var! Birde kaş dediğin ne ki, aldırır olur biter 😅 Ha bu arada gal gadot'ta muhteşem bir güzelliğe sahip hakkını yiyemem!
O yaştaki bir kadının kötü fiziği olması pek mümkün değil zaten. 40 yaşında aşure kazanı gibi kalçalarla gezer bence ki bakınca potansiyeli çok açık bu konuda. Gal Gadot sülün gibi hatun..
Tabiki Barbara palvin
Baktım o da güzel ama bana göre bu ikilinin bir tık altında :D
Bsrbsrsnin mimikleri bakışları bir başka
Minyon tipli çok güzel bir hatun hakkını yiyemem!
Tuğba Büyüküstün
Tuba'da güzel ama bu ikili üst düzey yani aynı kategoriye koyamayız! 😂
Üst düzey 🙄🙄
Evet üst düzey 😂
Gal Gadot gibi
Ağzının tadını biliyorsun! 😁
😅
süper gahraman :D
Ikiside afet afet! :D Fizik olarak dua lipa güzellik olarak gal gadot bir tık önde bana göre :D
şimdi inceledimde evet dua daha iyi diğeri kart biraz :D
Yahu diğeride iyi ama aralarında 10 yaş fark var! Dua lipa uzun vadede daha mantıklı duruyor 😂
boylarına baktım gal daha uzunmuş :D
dua lipa
Dalgavat diyorum.
O kim ya! 😂