ben gerçekten bıktım erkek gibi hissediyorum kendimi çok umursamaz hep haklı
her defasında çabalamaktan yoruldum
ayrıl demeyin çözüm ariyorum
her defasında çabalamaktan yoruldum
ayrıl demeyin çözüm ariyorum
Biliyormusun bende ayni durumdayim ayrılmak istemiyorum bir çözüm bulmak istiyorum kendimi onun karşısında değersiz gibi hissediyorum benden once gelen arkadaşlari var bende çok bunaltmak istemiyorum tabi ama o benim için on plandayssa bende onun için on planda ilk once ben oliyim istiyorum açıkçasi kafamda karişik bazı kızlar nasıl erkekleri kılıbık yapıyor anlamıyorum bana benden fazla değer versin onemsesin istiyorım sanırım çok fazla bencil bizimkiler 😞😞
ya ben üstüne canım gibi düşüyorum
aslında bir salsam gelcek de
dayanamiyorum
koç erkeği bir de üstüne gidilmesinden neftet editor
ama ben de tam tersi offf
nasıl frenlicem bilmiyorum
kaçan kovalanır aslında olay bu ama yapamiyorum :(
Birazcıkda size öyle geliyor, yani biz hissettiremiyoruz. Arkadaş çevresi erkek ortamı biraz farklı, size arkadaşları ön planda gibi gelir fakat sizi de deli gibi sever bağlıdır ama bunu bazıları hissettiremiyor işde, dediğim gibi deniyceksin sana değer verdiğini. "Yeter artık ne zaman bana değer vereceksin deyip konuşmayın hatasını anlasın, uğraşıyor sa geri kazanmak için mutlaka seviyordur.
Biz erkekler evet çiçek almayız , çok sürpriz yapmayız bazı duruma göre de yapamayız, kadınlar bunu görür, ama biz erkekler daha rahat olun diye daha fazla çalışırız, hayat karmaşasından herşeyi unuturuz, sizi daha çok rahat ettirmek için.
@Curiosus ya bebeğim olay aslında umursamamak
ama yapamiyoruz işte
bence kendimize daha çok odaklanmalıyız gençler
ilgi göstercekse de karşı taraf göstersin
biz göstermek için çabalamayalım
ben de çoğu gece kalbim kırık uyudum
ama gerek yok
erkekleri umursamak yok :D
Benimkine ne yazık ki hiçbir taktik falan işlemiyor, kova burcu ne olacak. Ben aslında kendimi geri çekebilen biriyim. Kavga ederdik bir hafta yazmasa yazmam umrumda olmazdı. O ise üç gün dayanamıyordu konuşmadan. Bu böyle sürüp gitti bir yerden sonra bir şeyler attı herhalde en son dördüncü gün bir anda ayrılalım falan demeye başladı. Yani kendimi geri çektim çektim sonra artık kendini geri çekiyorsan ayrılalımlara geldi iş. Artık onu da yapamıyorum yani.
Cevap
3Cevap
Bir insan Yedisinde ne İse Yetmişinde de Odur Değişmez Bunu Unutma.
Herkes İçin Geçerli Bu Kim Olursa Olsun
Bunun tek çözümü ayrılmak nisanliyken böyleyse evlilikte gör bir de
ya canım benim ayırılmıyorum adamı aeviyorum
ben çözüm ariyorum
tamam da ben ayrılmak istemitoeum
hayal kırıklığı yaşamam onu seviyoruö
bizim olayımız farklı bazı şetler yaşadık
şimdi de bu zorlu süreçte onu yüz üstü bırakmam
ben çözüm ariyrum o yüzden
Gönlünü almıyorsa sevgisini dene, uzun süre bir küslük yaşa, tavrını düzeltinceye kadar konuşmayacağım de. Barışmak için çaba harcamıyorsa , sevmiyordur.
Sevmiyorsada bence ilerde olcağına şimdi olsun. Evlenince çok üzülürsün
mantıklı
Konuşmak istersen anlatmak iyi geleceğini düşünüyorum
Nişanlıyken böyleyse evlenince 10 katı olur o 😂😂
çözüm ariyorum aşko zaten
ya ablacım
siz ne saniyorsunuz ya
böyle dakka başı don değiştiri gibi
emek ister sevgi
sen onu taniyo mısın benim için neler yaptı neler
tek kalemde silinmez öyle her şey
neyse ilişkimizi bilmediğin için yalap şalap ergen ilişkisi sandın