İcimdeki bu duyguya engel olamıyorum neden?

Evliliğimiz ok güzel gidiyor bir sıkıntımız yok kayınvalidem dışında. Hayatımızin hep içinde olmak istiyor bı planımız yok catkapi gelir başka bir semtte oturmasına rağmen hep bir emrivaki hop kapımda... Bulunduğum semtte akrabaları var eşimin onlara geliyorum hadi size de uğrayım. Yoruldum bıktım. Eşimle bazen uzlasamadigimiz oluyor. Her hafta haftasonu için haftaya buraya gideriz , şunu yaparız deyip de aylardır bir kez uygulamış değiliz. Uygulayamiyoruz. Çocuğu okula götürdüm telefonum çaldı kapidayiz. Pazar uyuyoruz , yoldayız geliyoruz. Eşim yok diyemiyor. Biz plan yapmıştık diyemiyor. Dün akşam da babası , eşime yarın gel benim yerime işe çık dedi (nakliye ) . Eşim de ben o günü aileme ayırdım dedi gezdiric der demez kayınvalidem atladı kimi gezdiriyo o. Duygu sömürüsü ondan sonra da yarın buraya geliyor. Nasıl bu şekilde ilerliyor hiçbir fikrim yok eşimle tartistim olay değişmedi , güzel konuştum değişmedi , umursamadım değişmedi , kendim tek başıma olan yaptım değişmedi. Çıldırmak üzereyim
İcimdeki bu duyguya engel olamıyorum neden?