Yaa ben hiç bir şey anlamıyorum?

Hocamdan hoşlanıyordum kendisi genç 24 yaşında aramızda 6 yaş fark var ve bakar bu arada torpille geldi bende lise son sınıfım işte hocaya yazdım fakeden bir şeyler bir şeyler konuşup dediki tanışmak istrmiyorum olmaz lğtfen daha fazla yazmayın dedi ve o mesajları geri çekti daha sonra normalde balkona hiç çıkmaz yerinden kıpırdamaz ama o gin okul çıkışı dışarı çıktık okulun önüne sonra arkadaşlarım sigara içiyodu bende yanlarındaydım her neyse bi baktık balkona çıktı bizi izliyo ama belli etmemeye çalışıyo biz içeri girerken o da girdi o gün full bizi izledi karşılaştığımızda benim olduğumu anladı zaten bu kesin belli ettim çünkü hal hareketimden istemsizce sonra bugün gene gel görki küçük kızlarla voleybol oynamaya çıktı voleybol oynadı bende başka tarafta oynuyordum arkası dönük onun ama sürekli baktı sürekli yaa resmen gözümün içine içine baktı bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum ama bugün o bakmalarından sonra şğphelendim ya benim seni sevdiğimi biliyorsun ne diye bakıp ümit veriyorsun ki yüzü bsna dönük olsa derimki insanlık hali ama arlası dönük 180 derece döndüeüp bakıyodu en az 10 defa gözgöze gelmişizdir o kadar kız arasındna bana bakması biraz tuhaf geldi
Yaa ben hiç bir şey anlamıyorum?