Ak parti
Milliyetçi değil
Atatürk cu değil
15 milyon sığınmacı var hatta Araplara zafi olan İslami bir parti
Tek artısı İslami görünen bir parti nasıl bu kadar yüksek oy alıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ak parti
Milliyetçi değil
Atatürk cu değil
15 milyon sığınmacı var hatta Araplara zafi olan İslami bir parti
Tek artısı İslami görünen bir parti nasıl bu kadar yüksek oy alıyor?
Muhalif çok kötü. Saçma sapan konulara ağırlık verdi. Ülkede ekonomi kötü bunun üzerine yürüyeceğine kalktı gitti Selahattin Demirtaş dedi, başörtüsü dedi, saçma sapan yerlere dikkati çekti. %8 HDP'li oyu için %20 milliyetçi oyunu elinin tersiyle itti
Aynen öyle ben bunu anlatıyorum hala CHP diyorlar sorun CHP değil aday arkadaşım
Ben bile daha iyi siyaset yapardım. Asıl var olan sorunların üzerine düşmedi. Basiretsiz bir şekilde söylediği sözlerin nereye çekileceğini akıl edemedi. Selahattin Demirtaş'ı ve Osman Kavala'yı çıkaracağım derken o sözlerinin nereye çekileceğini hiç düşünmedi bile
Ak partinin secmen kitlesini ben sana aciklayim.
Öncelikle Ak parti ve RTE tüm kesimlerden az veya cok oy alabilen tek parti. Bu kazanmasinda buyuk bir etkendir. Bunun icinde sol'cusu da var sağcısı da.
Coğunlukla muhafazakar ve muhafazakar olmasa da dinine bagli vatansever milliyetci secmenden oy aliyor. Bu grubun icinde Türkte var Kürtte Laz'da. Hatta azinlikta olan farkli dinlerdeki insanlar da var.
Milliyetci demistim: Ama bu nasil bir milliyetcilik: MHP gibi IYI parti Zafer partisi gibi Türk milliyetciligi degil daha cok din kardesligi üzerinden olusan bir milliyetcilik. Ama hepsi Türk kimligi uzerinde birlesiyor.
Mesala Kürt'sün Türk'sün Laz'sin farketmiyor. Yeter ki Türkiye'nin butunlugune bayragina bagimsizligina ve dinine sahip cik.
Türkiyenin butunlugune dinine bayragina sahip ciktigin zaman hangi parti ve etnik kesimden olursan ol kendini Ak partiye yakin hissediyorsun.
Yani mutlaka RTE ve Ak parti de seni ceken birsey oluyor.
Adam Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez butunlugunu bagimsizligini savunuyor ve Türk kimligi üzerinde hepimizi birlestiriyor.
Bu durum yuksek oy almasini sagliyor.
Cevap
7Cevap
Karadeniz ve iç anadolu kesimi, zihniyetleri asla değişmezz, bunun adayla ilgisi yok aslinda
Diger tarafta saydiklarindan sadece sözde ataturkcu gorunen bir parti var ve rakip adaya guvenilmedigi defalarca vurgulandi
Bencede ondan kazanıyor yoksa milliyetçi değil yanı
Karşı tarafta bay Kemal var onun olması yetiyor Erdoğan’ın kazanması için
Kılıçdaroğlu rakibi olduğu için bana göre
Aynen bencede
İmamoğlu olsaydı keşke o zaman durum farklı olurdu 😤
Sen anlamazsın zaten boş ver 😅
Akp li 🤣
Aynen chp yenıy atacağıma kolumu keserim daha iyi
Çünkü sosyal yardım veriyor torpille iş vs
ölümüne seviyorlar adamı
Evet ama niye
Din