Aşk bu kadar basit mi? Neden fazla negatifiz?

Şimdi arkadaşlar asla kimsenin görüşünü fikrini yargılamam, en nefret ettiğim şeydir. Şimdi merak ettiğim günlerdir sormak istediğim sorum var sizlere. Sitede olduğumdan beri gözlemliyorum, özellikle aşktan yana dertli olan sorularda. Herkes hemen olumsuz yorum yapıyor. Örneğin "Seni sevmiyordur, amacı farklıdır, unut gitsin başkasını bul" felan diye. Ki bu aşkta değil, bazı konularda da hemen kötüye yoruyoruz.

Ben mi fazla pozitifim bilmiyorum ama, insan unutmak için sevmez, sevmek utanılacak bir eylem değildir, ne olursa olsun peşinden gitmek gerekir. Bir şeyi istiyorsak, onun için uğraşmamız pes etmememiz gerekir.
Yani siz siz olun ki, asla umudunuzu yitirmeyin ve asla negatif bakmayın. Hayallerle yaşayanı gerçeklerle... Diye bir laf var. Doğrudur ama, hayalde kurmazsa insan, umut olmazsa da yaşayamaz. Hayal gücünde her şey yolundadır mutludur. Bence insan ne çok hayalci ne de çok gerçekçi olmalı :)
En son umut ölür hayatta, ve imkansız diye bir şey yoktur. Mucizelerde vardır bazen.
İyi geceler diliyorum herkese... :)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bana katılan katılmayan herkese de teşekkür ederim. Genelimizin yorumu "Aşkı basitleştiren insanlar" diyorlar. Çok haklısınız, vıcık vıcık salak salak ilişkilerden benimde midem bulandı. Örneğin sevgili olan sevişicek gibi bir kural koymuşlar. Görevleri gibi. Şahsen ben sevdiğimin elini tutsam yeter, aklımdan öyle fesatlıklar bile geçmez. Biz eski kafalıyız, eski aşkları arıyoruz. Ama tabi ki zor, hatta bu yüzden evde kaldım diyebilirim :p Şaka da bir yana...
Güncellemeler
+1 yıl
Teslim ol demek, elin kolun bağlı otur demek değildir, sadece her imkanlarını denediğin halde olmuyorsa, onda senin için belki daha değişik güzellikler olacaktır, veya senin için hayırlısı neyse, o olacaktır. O yüzden asıl vermek istediğim mesaj mozaşist olmayın. Ne olursa olsun küçücük şeylerden bile mutlu olmayı bilin. Bende birine aşık oldum, ilk aşkım ve ondan sonra kimseyi sevemedim aşık olamadım kimse onun kadar derinde yaşatmadı hiçbir şeyi. Neyse öyle işte.. :)
Aşk bu kadar basit mi? Neden fazla negatifiz?