Aşk bu kadar basit mi?

6 aydır garsonluk işinde çalışıyorum şu zamana kadar talibim olmadı çünkü o yüzü vermedim hep abimmisler gibi yaklaştım bana o mantıkta yaklaşmaya çalışan 1 kisi oldu sadece oda bizi eve bırakan soforlugumuzu yapan abiydi çocuk beni çok darlinca gidip şoförcu abiye söylemiştim onlarında arası bozulmuş benim yüzümden sonra o çocuk birdaha o mekana gelmedi yani ne biliyim birinin gözünün içine bakıp masada flörtleşmek ve hepsinde şansını denemek ve en sonunda sevgili olup ben aşkı buldum ben aşık oldum! Demek bir saçmalık bence yani aşk dediğin zor olmalı hak ettiğin biriyle karşına çıkmalı temiz olmalı saf olmalı ne bileyim bu garson kızları anlamıyorum masalarına müşteri geliyor erkeklerden bahşiş koparabilmek için flörtöz davranıyorlar sanki orası p*vy*n *mk ve asla da bahşiş alamıyorlar ben çok bahşiş alıyorum diye sanıyorlarki ben musterilere cilve yapiyorum öyle bir ima da bulunuyorlar ama bir gün bir devamlı müşterimiz gelip demişti ki sen buranın en temiz ve amacı belli gelen tek elemansın müşterilerle sipariş dışında muhattap olmayan ve onları saygıyla karşılayan nadir tiplerdensin bazıları masama gelip sacma sapan hareketler yapiliyor sen onlar gibi olma kızım falan demişti o an anladım zaten işini doğru yapanın hakettigi emeğin karşılığını misliyle aldığını
Aşk bu kadar basit mi?