Mesafe ilişkisi şimdiye kadar hiç yaşamadım böyle bir ilişkinin zor olduğunu düşünüyorum. Mesafe ilişkisi yaşadığını 3-4 yıl böyle bir ilişki yürüttüğünü belirten arkadaşlarım oldu ama bence büyük sabır be güven gerekiyor. Daha yüz yüzeyken ilişki yürütmenin zor olduğu bu dönemde uzak mesafe ilişkisi yürütmek hem sabır hem cesaret ister. Kim bu kadar güvenilir birini bulabilir? Böyle ilişki yaşayanlara saygı gösteriyorum vardır illa ki ama ben zor olduğunu düşünüyorum. Acaba ne yapıyor diye düşünüp dururum, aynı zamanda özlerim ya. Sevdiğim kadına sarılmak gözlerinin içine bakmak sevdiğimi yüzüne söylemek isterim, uzak mesafe ilişkisi bana göre değil o kadar sabredemem ben.
Yaşanır çünkü karşısındaki de insan ve illa ki edilen sohbet zamanla aşka dönüşür ve devam eder. Eğer arada gerçek bir sevgi varsa aşkın önüne dağ koysan dayanmaz. Mühim olan o sevgiyi sağlamak ve korunmak. Ama günümüzde kıldan, tüyden sebeplerden ötürü hemen ilişki bitmekte.
Bir aşkı bulmak zordur, ancak kaybetmek saniyeler içinde biter.
Yani gibi gibi azıcık fedakarlıklar sunularak yaşanabilir. Ama bunun için iki tarafından gidip gelebilmesi ve beraber daha çok zaman geçirebilmek için aynı yerde konaklamaları falan lazım. Zor iş yani her Türk Vatandaşının becerebileceği bir şey değil.
Selamlar.. Bence bazı duyguların yakalanması için mesafelerin bir yerden sonra önemi kalmıyor.. Yan yana olursunuz ama aynı pencereden bakamazsınız mesela.. Fakat bazen uzakta olsanız bile aynı pencereden aynı açıyla bakabilirsiniz dünyaya ve olaylara.. Bence o duyguyu yakalamak önemli olan.. Seviyorsanız, kendinizden ve karşı taraftan eminseniz, dünyanın neresinde olduğunuzun pek bir önemi kalmaz.. Keyifli akşamlar..
tabiki ben evliyim ve biz eşimle whatsapp grubu üzerinden tanıştık bende oluru yok bu işin dedim hep o ankaradaydı ben İzmir nasıl olacak ailem kabul eder mi diye düşünürken bi anda evli buldum kendimi şuanda kızımız var bir de ve çok mutluyuz birbirinizi seviyorsanız en önemlisi güveniyorsanız neden olmasın ki?
Taraflar birbirine güveniyorsa, birbirlerine sadık kalabiliyorsalar tabi ki yaşanır. Bu da karakter işidir zaten. Kısacası doğru insanla berabersen yaşarsın
Herkes yapamaz belki çok sever ama psikolojik olarak yanında sarilabilecegi birini ister. Herkesin yapısı farklı hele ki kırılgan insanlar için çok çok kötü.
Mesafe olmasa da yaşanmaz bu zamanda. İnsanlar kaypak olmuş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uzun mesafe ilişkisi yaşadım 2500 km yılda 2 max 3 kere görüştük 2 sene ilişkimiz devam etti. 4 senedir mutlu bi evliliğim var. Uzak mesafe ilişkisinde karşılıklı güven sağlamak çok önemli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uzak mesafe ilişkisi yaşadım Şu an o kişiyle evliyim hamdolsun Uzak olunca sıkıntılar da olmuyor değil
Mesafeler aşka engeldir bence. İnsan en azından bir derdinde koşup gitmek ister.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eğer sevgili olduğun kişiyle aranızda güven problemi yoksa yaşanabilir ben erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyim ve gayet de güzel gidiyor çok şükür :)