Sevmeden derken nefret ettiğin biri değilde bişey hissetmediğin biriyle evlenen ama sonradan seven var mı?
Ben görücü usuls ailem için ve “mantık” olarak nişanlandım 2 hafta önce ama nişanlıma karşı gerçekten bişey hissetmiyorum, bu da işimi zorlaştırıyor.
Sonradan seven var mı, ne kadar sürdü mesela?
Ben görücü usuls ailem için ve “mantık” olarak nişanlandım 2 hafta önce ama nişanlıma karşı gerçekten bişey hissetmiyorum, bu da işimi zorlaştırıyor.
Sonradan seven var mı, ne kadar sürdü mesela?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zamanla olabilir. Bence ozlmada bile o evlilik sevip sevgili olduktan sonraki evlilikten daha sağlam olur
Teşekkürler yorumun için🙂
Rica ederim
Sence ilk gördüğünde etkilenmediysen evlenince nasıl sonradan sevebilirsin?
Bu yüzden soruyorum hiç yaşayan var mı diye?
Saçmalık böyle bişey mümkün değil
Bir sürü yazan oldu demek ki mümkün, senin hayattan hiç bi haberin yok, Türkiye’nin yarısı böyle
Sen mucize bekliyosun herhalde ilk bakış çok önemli o zaman olmadıysa bi daha niye olsun? Birini sevmiyosan neden kendini zorluyorsun
Olmuyorsa zorlama ileriden döneceğine baştan dön
Fazla vazgeçilecek gibi bir şansım yok ama yinede teşekkür ederim yorumun için
Her zaman bir yolu vardır
Hayır her zaman yoktur..
Vardır sadece düşün
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Yani ben komik bişey göremedim burada? Şurda bi derdim var basit bi soru sordum hiç bunu görmüş geçirmiş biri var mı diye… bence sen önce isimine bak, bizim İngiltere’ye ödenmekten başka bişey yapmıyorsun herhal
Ağlanacak haline gülüyoruz burada daha ne olsun 😂 Zorla güzellik olmaz. Sen zorla sevmeliyim şunu diyerek zorlamaya başlamışsın kendini ve ne zaman bu adama aşık olacağım diye bekliyorsun. Gülmeyelim de ne yapalım yani?
A aaaaa hiç aklıma gelmemişti demi ayrılırım zorla güzelik olmaz? Ayrılmak gibi bir şansım olsaydı baştan girmezdim demi. Gülünecek bi durum göremiyorum sonuçta hiç bir söz hakkım olmadığı bir şeyin içinde olarak böyle bir durumu yaşayan olmuş mu diye normal bi soru sordum. Hadi sugardaddy ine naş naş seni anca para doyurur ne anlarsın insanların derdinden
Acınası haline Shakespeare beyefendinin "aşk evlilikten sonra gelir" cümlesini ekleyelim de biraz bununla avutursun kendini 😀
O değil de ne senin bu aşırı terbiyesiz, agresif ve kızlara yakışmayan görüşlerini ss alıp sözde nişanlına göndersek anında ayrılır ve sen de artık üzülmezsin aa ne zaman onu sevebileceğim diye kendini zorlamazsın çünkü böyle biri olduğunu öğrenirse anında ayrılır. Kimse sana bu halinle katlanamaz kusura bakma.
A aaaaaaa evet evet ben şimdi emin oldum… seniki seni bırakmış
Kıyamam
Kendini avut bunlarla aferin 😂 belki bu şekilde sevmeliyim ona aşık olmalıyım baskısından kurtulabilirsin 😀
Ah birde cümlelerini doğru yazabilsen🤣
Ben yabancıyım. Kendimi ifade edebiliyorsam bu bile yeterli
Sevmiyorsan ayrıl
Yazmasan olurdu vaktini harcamıssın
Evet yeni farkettim vaktimi boşa harcamışım