Otobüsteki çocuğu çok beğendim sizce bu durumda ne yapmalıyım?

Arkadaşlar biz ilk bu çocukla 1 ay önce otobüste karşılaştık. İşte onun yani boştu oturdum. Sonra çocuğu beğenmeye başladım haftada 1-2 kere oturdum falan. Şimdi bu çocukla biz hergün aynı otobüste oluyoruz. Dün yine yanında oturdum ben otobüse binince çantayı çekiyor. Bugün hem çocukla muhabbet olsun hem içim rahat etsin diye çocuğa dedim ki eğer istemiyorsan rahatsız oluyorsan kalkabilirim dedim. Gerek yok oturabilirsin sorun yok dedi. Sonra dedim ben köşeyi seviyorum otobüste o yüzden ( o sırada çocuk köşede 😂) o da güldü istersen gel otur kalkarım dedi hayır sağol dedim zaten incem diye. Sonra dedim hangi okula giduorsun falan kaça gittiğini sordum o da sordu teşekkür ettim indim. Ama bence sevgilisi var çünkü 1 ay önce felan biri aradı onu teli aniden çalınca gözüme çarptı "Mine ❤️❤️" yazıyordu. Kesin sevgilisi var ya çocuğu çok beğendim çok tatlı efendi yakışıklı biri. Sizce yarın günaydın vs der mi inş der ben sürekli baslatmiycsm konuşmayı sonra yanlış anlar. Umarım der inş yoktur sevgilisi sizce ne yapmalıyım?😊😕😕
Otobüsteki çocuğu çok beğendim sizce bu durumda ne yapmalıyım?