15 yillik arkadasim sizce beni kiskaniyor mu?

Simdi benim 15 yillik arkadasim vardi, kendisi daha ilgi seven enerjik biriydi ve ben ise daha sakin ilgiyi kendimi gostermeyi pek sevmeyen biriyim.
Bu kizin her derdinde yaninda oldum, onu dinledim ettim. Agir seyler yasadi kendi ailesi bile arayip sormazken hep yaninda ben vardim.

Sozlendi yine her seyiyle ben ugrastim (nisanlisiyla aram kotu olsa bile) yardimci oldum. Cunku o beraber oldugu cocuk psikopatin tekiydi... Daha az gorustuk cunku artik nisanlisi vardi ve bana; seninde ciddi bi iliskin olsun anlarsin zaman ayirmak cok zor, birbirimizi tanimaya calisiyoruz sonucta evlencez oyuzden arkadaslarimi daha az goruyorum.. gibi seyler soylerdi hep, bende iyi bi arkadas olarak tamam diyordum cunku sonucta onunla bi gelecek kurcak..
Neyse bu 6/7 ay sonra soz atti o oglanin dengesiz tavirlari yuzunden, zaten belliydi bu en basta ayril dedigim icin bana erkek arkadasi tavir almisti zaten.. Ayrildiktan sonra benimle geri sik sik gorusmeye basladi, ben tabi saf hemen hazirda bekliyorum hemen gittim teselli ettim vesaire.

Aradan bir yil kadar zaman gecti ben kendim ciddi bi iliskiye basladim, bu kisi o en yakin dedigim arkadasimda taniyo o bir araya getirdi diyebilirim. hersey cok guzel gidiyodu, birbirimizi cok seviyoruz ayni kafadaniz.. Yani bizi erkek arkadasimla bir araya getiren bu kizdi baska hic bisey yapmadi, bu sozde en yakin arkadasim bana zaman ayirmiyosun diye kavga cikarmaya basladi surekli.. Bende bana zamaninda dedigi sozu kullandim ona, ciddi iliskideyim iste sen anlarsin ya zaman olmuyo gibi seyler soyledim... Sonra bana sizi tanistirdim beni sattin hemen, sen bi kac aydir tanidigin oglani benim ustume seciyorsun gibi seyler zirvaladi surekli, ben yinede ara ara onada zaman ayirdim. Ama bu kavgalar gittikce buyudu ve her defasinda daha agir laflar kullanilmaya basladi. Benim adima hic bi zaman sevinmedi, benim iliskim daha iyi gidiyo diye. Benim erkek arkadasim okadar romantik biri ki benden fazla diyebilirim, bana hep hediye alir, cicekler alir, beni herzaman dusunur ustume titrer adeta. bana alinan hediyeleri kiskandi resmen. bi ara boyle bisey soyledi ben sok oldum o andan itibaren bu niyet iyi olamaz diye dusundum; Aslinda bu oglani kendime ayarlicaktim bana alirdi bunlari gibi bisey dedi... bu neyin kafasi, en yakin arkadasinin sevgilisine ben bunu kendime ayarlicaktim diyo? normal mi bu? Ama Buda benim sansim, hic bi zaman birilerine kotuluk yapiyim fesatlik yapiyim diye dusunmedim Allahimda bana altin kalpli birini nasip etti Şu an dugun tarihlerimizi aldik bile cok mutluyuz, ve o sozde en yakin arkadasimi hayatimdan sildim, onu ailesini onunla bagi olan herkesi cikardim hayatimdan, daha huzurlu hissediyorum kendimi. Yani bu kiskanclik degilde ne? Ben ilgi gordum iyi bi hayat asiyorum diye resmen fesatlandi.. Yillardir dost diye yanimda yilan gezdirmisim bunu yeni yeni anliyorum. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum bu konu hakkinda. normal mi bunlar ben mi abartiyorumm?
15 yillik arkadasim sizce beni kiskaniyor mu?