Yalnız en fazla benden 1 yaş küçükse olabilir
1138 Yorumla
Soran+1 yılGel 2 de anlaşalım bari kslslslsls
Soran+1 yılTamam 3 yapalım jsksks yani sana da hak veriyorum ama bence bu değişir diye düşünüyorum kişiden kişiye olgunluk
Soran+1 yılBen seni sınıyorum ve bilinçaltına da mesaj yolluyorum ayrıca.
Soran+1 yılEvet bak oluyormuş işte farketmiyor alt tarafı bir sayı sadece
Soran+1 yılNickname'in bile thelove yani sen takmazsın zaten böyle şeyleri biliyorum kslslsls
Soran+1 yılOlmasın zaten çokta haklısın katılıyorum
Soran+1 yılBen anlarım kızım aşk adamıyım ben kdkdkdkd ayrıca çok şükür ingiliççem de var kskdkdldldod
Soran+1 yılBence evet ama bunu çok göstermek istemiyorsun diye düşünüyorum. Dışarıda bir tık mesafeli duran kadınlardansın dimi. Ayrıca evet biliyorum maşallahı vardır benim ingiliççenin mskslslslslslsls
Soran+1 yılYani şöyle diyeyim işte buna tecrübe deniyor. Saçma gelebilir gerçekten ama ben insanları anlıyorum ki bura da bana çok şey kattı zamanında. Yani evet yaşım da büyük değil zaten öyle ama anlıyorum işte 😂 napalım çözdük. Yani evet benim için gayet belli bu durum. Sen hatta yakınlarına gerçekten aşırı samimi iyisin çevrene karşı ve severler kesin seni ayrıca aşk kadınısın
Soran+1 yılVallaha aynen öyle ama işte buda bir yetenek naparsın seni tanımadan tanımak işte kdkdkd. İyi samimi kız seni aferin 😂. Yaa ama burçlardan nefret ederim ben kdldldls neyse ama yengeç diyeyim hadi kdldlsosod
Soran+1 yılYani bilmiyorum ikisinden de var ben şöyle diyeyim bir insanın dıştan görünüşünü görüp işte içinde nasıl bir insan olduğunu bile anlıyorum. Bazen sadece iki kelimede belli oluyor bu. Ohaa başak mısın yoksa 😂
Soran+1 yılYani elbette ki yanılabilirim bende insanım ama gerçekten kendime şaşırıyorum hele şu bir senedir bilmiyorum normal bir şey değil bu. Ayrıca güzel çok yakınız şey olarak 😂vallaha alçalan yükselen umurumda değil 😂ben başağım ama evet sen bildin bu sefer
Soran+1 yılNee ama alçalan da yok mu bee vallahi bir ara baktım o kadar çok şey diyordu ki hakketen yuh dedim😂. Yani bak şöyle aslında gerçekten aşırı eğlenceli biriyim öyle insanları mutlu etmeyi falan severim konuşmayı ama bazen evet aşırı soğuk durduğum da oluyor yalan yok yani sana benziyorum işte biraz daha tatlıyım falan dermişim farklı olarak kslslslslsls
- +1 yıl
Alçalan burç var mı ki ya ksnsmjs burç şeyleri çok karışık valla . Brn sıkıcıyım ne yalan söyleyim snshdhs hahahahha kesin eminim tatlısındır brn dışardan dövecekmiş gibi bakıyorum hata dershanedeyken bana çok soğuk ve sertsin demişlerdi jshshsh bir kız gelip sen ye hiç gülmüyorsun diye sordu yani 😂
Soran+1 yılYaa vardır var 😂 neler neler var onla ilgili çaprazlama burç çıkar yani kdlslsls ben değişir yaa genelde bilmiyorum eskiden çok asosyal biriydim ama değiştim yani gerçek halimi buldum ve şu an mutluyum yaa 😂. Yaa tatlı mıyım teşekkür ederim be jsksksks. İyi dışarıda görmeyelim o zaman seni döversin falan Allah korusun nskskskd yani evet bak öyle durabilirsin ama bence bak içteki sen önemli ve diğer insanların aksine ben onu görüyorum şu an işte. Hahaha o kadar mı be kız azxık gül pul biber süreriz bak ağzına 😂
Soran+1 yılHelal be sana aslan kız yaa maşallah ksksksks bende yendim işte kolay olmadı ama öyle. Tam da yenersin ama kendine inan lütfen 🙏🏻 bak gerçekten inanırsan ben sana inanıyorum ki gerçekten başarırsın. Yaa canım deme be değilsin öyle iyi birisin bak bunu hissediyorum. Kötü niyetli biri olduğunu düşünmüyorum hatta bence içten içe gayet de eğlencelisin Haa 😂.
Soran+1 yılOooo tamam sen net bensin acı da seviyorsun burçlar doğru demekki kdldldldld
Soran+1 yılEvet biliyorsun işte heh o özgüvenli kız senin içinde bizde onu dışarı çıkarıcaz tamamen. Tabi bu sende bitiyor bak inan kendine. Haa bende de var yaa o bak arada aşırı saçmalarım 😂ama bence bu hoş bak kasıntı biri olmazsın tamamen doğal olduğun gibi ya bence hoş oluyor. Yaa eğlencelisin bak uzman diyor kdldldpdodod
Soran+1 yılYaa kız bizim hayatımız acıdan geçilmiyor bee ksksldld
Soran+1 yılEvet işte bak bırak kıskansınlar seni aşk kadını hemde maşallah yaa ksksksks doğallık her zaman kazandırır bak hele kadınlarda bu böyledir. Yaa ne var bee aaa ne güzel uzman kskslsldld
Soran+1 yılYaa kıskanırsınız vallahi siz kadınların geninde var jdksldld var var hadi itiraf et 😂benden de saklamazsın be kskslsls
Soran+1 yılYok kız onlar seni kıskanacak maşallahın var dedim ya aşk kadını 😂lslslslspsps
Soran+1 yılTamam sen safsın da dimi oradan da var bir şeyler var hissettim 😂😂
Soran+1 yılHaa bak işte varya sen korkulan kız tiplerinden 😂erkekler için tehlikelisin kusura bakma kdkdldldls
Soran+1 yılİşte bak sen varya sen hınzır şey senii. İşte bak aşk olsun diyorsunuz kandırıyorsunuz yaa işte benim gibiler de yiyor 😂😂
Soran+1 yılBiliyorum sinsi değilsin gerçekten belli bu yani aslında iyi kızsın yaa işte kısacası aşk kadını tam 😂taktım bu kelimeye. Bak ama yalancı değilsin bunu da biliyordum ama helal şimdi gözüme girdin aferin sana kız Haa şöyle yaa 😂
Soran+1 yılYaa aslında kendi başıma gelmeyince m*la yatmanız hoş oluyor 😂izlemesi dobralık da güzel ama bak aferin aferin
Soran+1 yılYaa 😂 siz kadınlar varya siz bilmiyorum evet gıcıksınız falan ama bu dünyadaki en güzel canlılar da sizsiniz. Tabi bana yapma ndkdkslzlzlzl😂
Soran+1 yılYaa bana niye yaa bak tatlı çocuğum benziyoruz da gerek var mı ki kdlslslsls
Soran+1 yılYaa işte bak ksksls boşuna aşk kadını demiyorum aşk erkeğinden hemen de anlıyor maşallah maşallah 😂
Soran+1 yılNey ney neyy bak yaa 😂 kız sen şu hayatında bana yani benim %10 um eden erkek görmemişsindir be hahaha 😂. Biz aşkın kitabını yazdık be hey yavrum heyy 😂 kdkdlslsls
Soran+1 yılYaa evet 😎
Soran+1 yılÖzgüven tamam leydim işte ne sandınız beni 😎ben senin o tanıdığın erkeklere benzemem işte yanii naparsın jdkdldldld
Soran+1 yılOoo bak sen nasılmışsın bakalım özgüvenli kız seni 😄kdkdldlsls
Soran+1 yılYaa 😂 bir şey diyeyim mi bak şirin kızsın yalan yok ama hakketen m*la da yatıyorsun farkettim jdkdkdkdkdkd
Soran+1 yılBak şimdi bir etkilendim jdkdldld poğaça falan kurabiye dedin bir etkiledi kdldld yok bilmiyordum ama şu an öğrendim ama işte maşallah 😂
Soran+1 yılOff bak bir erkeğin kalbi zaten midesinden geçer ama benimki hele off yani mide demek ben demek jdkdkdkd ona göre şu an tehlikeli oynuyorsun kdkdldldld
Soran+1 yılYaa off lanet olsun evet koz verdim sana kdkdldldld vallahi bana börekler poğaçalar falan yapan bir kadın bulayım taparım ona kdksldldldld
Soran+1 yılYaa o ayrı bende aslında bir erkeğe göre bayağı hamaratım ama arada sevdiğim kadından da beklerim hatta mutfağa birlikte girelim yaa 😂 ne güzel o yemek yaparken boynundan öperim sonra bende yardımcı olurum falan işte yaparız bir şekilde un savaşı yaparız kdldldpdpdpd
Soran+1 yılEvet filmde çok izledim Allah Allah 😂 haklısın ama aşırı arttıher şey 😂.
Soran+1 yılYani yumurta kırarım elbette menemen de makarna da her türlü sonra kek yaparım börek yaparım pasta yaparım çorba falan yaparım etli yemekleri yaparım falan yani ben başka yani şu anda gelmedi işte başka aklıma 😂
Soran+1 yılYaa ama napayım sevdiğinden değerli değildir azcık un Allah Allah 😂
Soran+1 yılNe oldu şaşırdın Allah Allah 😂 kslslspspsps
Soran+1 yılYaa işte bak ndldlsls aslında ben ne istersem yaparım da tembelim yaa kdkdkdldld
Soran+1 yılKız sende mi tembelsin ama olmaz ki öyle aaa tembellik iyi değildir (tembel birinden tavsiye) kdldldldld
Soran+1 yılBen ne zaman sana yanlış bir şey söyledim ki zaten 😂. Ayrıca da bak evde kalırsın ona göre küçük hanım kdldlsld
Soran+1 yılBir dk bir dk bu neydi 😂peşimde erkek çok demek mi? Yoksa evde kalsam da umurumda değil demek mi? Hangisi 😂
Soran+1 yılAaa niye küçük hanım jsksks bebiş istemez misin be aynı senin gibi
Soran+1 yılDaha küçüksün değişir o fikirler emin ol. Sen bence zaten içten içe istiyorsun ama şu an değil. Ben yanılmam ksldlslspsls doğru erkeği arıyorsun dimi 😂 aşk kadını senii
Soran+1 yılEvet biliyorum yaşın yazıyor jdkdkd ayrıca bende 19 yaşındayım seni anlıyorum işte. İçten içe var ama şu an hazır değilsin ki çok normal. Off 😂o mu seni bulsun bak sen hanımefendiye kdkdkdkdldld belki buldu ama kdkdldldld
Soran+1 yılNiye yaa ruhen 86 o ayrı kdkdkdld bilmem belki miyop sun ama 😂ondan göremedin
Soran+1 yılOff peki 😂 maşallah maşallah daha da iyi ol inşallah ldlslsşsşd ama ya bulduysa seni aşk kadını olamaz mı o kişi yani kdlslslsls
Soran+1 yılYav belki bilmiyorum oda senden bir şeyler bekliyor ya da oda emin değil olamaz mı 😂lsldpdpdpdps
Soran+1 yılAyrıca bunu hakettin artık kdldldls
Soran+1 yılEig verdim ya sana onu hakettin kslslslsls
Soran+1 yılBilmem ki yani tam olarak bilemem ama yani belkide oda emin değildir acaba doğru kişi mi diye ve belkide senin ona yürümeni bekliyordur
Soran+1 yılVallahi o kısım farketmez herhalde diye düşünüyorum ksldldpdpspsps
Soran+1 yılYaa sen niye güldün yine küçük hanım Allah Allah 😂
Soran+1 yılHop hop hop bir dk benim nerem hanım oluyor 😂 sensin o küçük hanım bak yaa kslslsld
Soran+1 yılYaa benim nerem küçük bey ama gıcık kız hıh 😂 bak yaa inatçısın sen dimi kdldldşdld
Soran+1 yılYaa erkeğe küçük denmez ayıp ayıp 😂evet küçüksün sen Allah Allah inatçı kız kslslslsls
Soran+1 yılOff kslsls asi kadın yaa 😂 diyemezsin be hıh sende küçüksün hıh anla şunu kdkdldldld
Soran+1 yılYaa gıcık mısın kızım sen aaa sensin küçük bak aaa 😂
Soran+1 yılBak yaa 😂 sensin küçük ama ki yaa niye ben küçük oluyorum sen ol yaa kdkdlslsos
Soran+1 yılYaa sen olsan kırmasan beni nolur ki kdldldld hep biz kadınları kırmıyoruz bir sefer de sen siz işte bizi kırmayın kdldldldşdşdld
Soran+1 yılYaa ben mızmız değilim hıh hatta centilmen bir erkeğim de ama işte neyse 😂 iyi çocuğumdur be bak aşırı eğlenirsin jsldldldld
Soran+1 yılYazdım jskslslslslsps
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılOlurum zaten tamda öyle biri var
15 Yorumla
Soran+1 yılHmm gerçekten mi ne güzel 😊. Kaç yaşında o sen kaç yaşındasın acaba
- +1 yıl
Ben 30 o 27
Soran+1 yılOoo ne güzel. Çok iyi bence umarım mutlu olursunuz hep 😊
- +1 yıl
Umarım…. her şey iyi gidiyor 1 aydır konuşuyoruz sadece daha görüşmedik ciddi düşünüyoruz bakalım zamanla göreceğiz
Soran+1 yılNe güzel yaa hadi bakalım umarım mutlu olursunuz gerçekten 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmam tabii büyük konuşmamak lazım
27 Yorumla
Soran+1 yılYaa niye ki bee üzdün :(
Cevap sahibi+1 yılBir erkek gec olgunlasiyor ne olursa olsun. Ki yaşça çok küçük olması abes çocuk mu büyütucez
Soran+1 yılYalnız bak işte soruyu okumamışsın işte iyice. Yaşına göre olgun tavırlar içinde olan dedim
Cevap sahibi+1 yılOkudum. Sen olgunsun tamam tamam
Soran+1 yılYaa 😂 sağol yaa iyi yaa sen olma tamam
Cevap sahibi+1 yılNe olursa olsun görüşüm bu denklik önemli
Soran+1 yılPeki sen bilirsin sorun yok tabi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenden 5-6 yaş küçük olabilir
115 Yorumla
Soran+1 yılHmm gerçekten mi güzel o zaman 🙂 yani anlaşırsam olur diyorsun
Cevap sahibi+1 yılKafa yapısı önemli
Soran+1 yılEvet buna sonuna kadar katılıyorum ama bazısı yaşa falan çok takıyor
Cevap sahibi+1 yılErkekler geç olgunlaştığı için
Soran+1 yılEvet, hak veriyorum buna ama yinede yani bazısı 1 yaşa bile takıyor ama bilmiyorum saçma geliyor bana. Beni mesela yaşıtlarıma göre aşırı olgun bulur insanlar. Yani o yönden işte herkes aynı olamaz
Cevap sahibi+1 yılToplum tarafından hoş karşılanmadığı içinde istemiyorlar
Soran+1 yılEvet, gayet iyi biliyorum o kısmı ama saçma işte. Toplum da toplum sanki topluma ne oluyorsa 😂
Cevap sahibi+1 yıl6 yaş küçük ya da büyük okey bence fazlası zarar
Soran+1 yılEvet, kızlar için de aynısını düşünüyorum hele 15-20 yaş falan büyük sevgili yapanlar var bence gerçekten çok büyük yani babası yaşında gerçekten
Cevap sahibi+1 yılOnların amacı farklı kanka 😂
Soran+1 yılDoğru haklısın ama gerçekten seviyorum diyen de var yani biz sözde olgun değiliz falan da yuh yani bu kadar da abartmayın bence. 😂
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın sen
Soran+1 yılBen şöyle şimdi gerçek yaşım: 19
Ruhen hayatın bana yaşıttığı yaş :76
Olmak istediğim yaş:8
Cevap sahibi+1 yılİyiymiş
Soran+1 yılAllah razı olsun 😂 napalım işte iyiyiz diyelim çok şükür
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem