Erkek arkadaşınız varken, okulda ya da iş yerinde, yakışıklı bulup beğendiğiniz, hoşlandığınız vs. birileri oluyor mu? Mesela şu anda bu durumu yaşayanlar var mı?
Kızlar, sevgiliniz varken çevrenizdeki başka bir erkeği yakışıklı bulup beğendiğiniz oluyor mu?
Sevgilim asker, göz kayması olabiliyor ama benim genel özelliğim insanlardan uzak durmak olduğu için sevgilim asker olmasa bile kendimi geri çekerim öyle bir anlık bakma olabilir insanız asla yok diyemem sevgilim için de geçerli bu... Kötü mü bilmiyorum ama iyi olmadığı kesin. Sadakate bağlı bu durum bence.
Katılıyorum, bu bakışmanın nereye varacağı, devamının nasıl geleceği önemli. ama bakmak ve yakışıklı bulmak normal bir şey bence de. Peki yakışıklı bulduğun çocuğun da efendice, gözünü dikip taciz etmeden bakması hoşuna gider mi?
işte buna kesinlikle katılıyorum, birçok insan kendine bişeyleri itiraf etmeye, kabullenmeye çekiniyor. atıyorum mesela özel bir gecede mini bir elbise giyip özene bezene hazırlanmışsın. o ortamda da "efsane yakışıklıymış" dediğin bir çocuğa rastladın. çocuk da arada sana bakıyor falan. bu hoşuna gitmez mi şimdi?
Sen de biliyorsun ki hayat düz bir çizgi değil ve bizler de kusursuz değiliz. sonuçta oradaki çocuğu beğendiğinden, onun da sana baktığından haberi olmayacak, dolayısıyla üzülmeyecek. hayatta da kendimizi çok sıkmamak, bazen de içinde bulunduğumuz anı belirli sınırlar dahilinde yaşamamız gerekmiyor mu sence?
Benim goruşum sevgilim bakıyosa bende bakarım.. ama o kimse bakmıyosa gözüm ondan başkasını görmez canım aşkım diyip ölene kadar ona bakarım
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
sevgilinin yanında yokken bakıp bakmadığını bilemezsin. sen kendine göre düşün ve cevapla, efsane yakışıklı diyebileceğin bir çocukla karşılaştığında beğenmez misin, bakmaz mısın kaçamak da olsa?
Adı üstünde sevgili varken başka erkeğe bakacaksan o sevgilin değiil hayatındaki herhangi biri. Madem gözün dışarda olacak yanındaki insanın vaktini çalacak kadar karaktersiz olma değilmi
Hoşlanmak diyemem ama baya yakışıklıymış diyip gözümüzün kaydığı oluyor tabi
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de illa ki oluyordur diye düşünüyorum, çünkü bu insanî bir şey, o yüzden de normal. peki aynı çocuğun ilgisini çekmek, yani onun da rahatsız ya da taciz etmeden size bakması hoşunuza gidiyor mu?
dediğim gibi taciz yok asla. ve gözünü dikerek değil, arada kaçamak bakışlarla bakıyor. o gün de böyle biraz daha iddialı ve şık giyindiğin bir gün hatta öyle düşünebilirsin.
ya hayal etmezsin tabii ki ama bakışırsın bence birkaç saniyelik bakışlarla. aynı çocuğun da sana bakması, beğenmesi hoşuna gitmez mi taciz etmediği sürece?