Uzak mesafe ilişkisi rahatça aldatabilmek için mi yapılır? ↗
Biriyle evlenmeden önce sorulması gereken en önemli soru nedir?
Uzak mesafe ilişkisi rahatça aldatabilmek için mi yapılır? ↗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aslında ben de aynen bir soru sormuştum ama beni beğenmediler sanırım
Orada yazdıklarımı burada da paylaşayım. Bu sadece giriş bölümü olarak kabul edin.
Evlilik Öncesi Mutlaka Bilinmesi Gerekenler Nelerdir? Acaba Nerede Hata Yapıyoruz?
Evlilik Öncesi Mutlaka Bilinmesi Gerekenler Nelerdir? Bunu İki dakikada özetleyelim.
- Evliliğinizi, başka Evliliklerle kıyaslamayın.
- Peri Masallarına aldanmayın. Çünkü gerçek değiller.
- Mükemmeli aramayın, çünkü hiç kimse mükemmel değildir.
- Eşinizin, sizin zihninizi okumasını beklemeyin, bunu maalesef hiç kimse yapamıyor.
- İstediğiniz ya da istemediğiniz ne varsa bunları birbirinize açık açık söyleyin.
- Konuşarak her şeyin düzeleceğine inanın.
- Birbirinize yaşam alanı bırakın, evlendiğinizde her şeyi birlikte yapmak zorunda değilsiniz.
Eski bir Hikaye varmış;
Kirpiler Eşlerine Dikenlerinin boyu kadar yaklaşırlarmış. Bilir ki çok yaşlaştığında onun dikeni batacak ve eşinin canı yanacak. Sizde birbirinizin canını yakmamak adına birbirinize yaşam alanı bırakın. Birbirinizi incitmeyin.
Yaşımız kaç olursa olsun Kadın ya da Erkek fark etmez. Yalnız yaşadığımız sürece kendi etrafımıza Duvarlar örüyoruz. Kendimizi tehlikelerden, kötülüklerden korumak adına.
Evlilikte bu iki kişi, yani bu iki duvarlar bir araya, yan yana geliyor tabiri caiz ise. Size bu duvarları yıkın demiyorum. Bunu da birbirinizden istemeyin lütfen. Ama o Duvarları el birliği ile Pencereler açın. Bütün hayatı o pencerelerden birlikte izleyin. Belki o pencerelerin bir kaçına çiçekler dikecek ve beraber büyüteceksiniz o çiçekleri.
Evliliğinizi yaşarken hesaplar üzerine kurmayın. Hesapsız yaşayın. Savurganlık yapın demiyorum. Sizler birbirinizin sahibi değil, Yoldaşı olmaya çalışın.
Her şey Güzel olacak sözünü vermeyin. Maalesef bu olmuyor. Ama her şey kötü giderken “ben yine senin yanındayım" sözü çok daha kıymetli kalıyor.
Ses yankısını duymazsa kaybolur gider de insan da öyle. Birbirinize söylediklerinize Kulak verin lütfen. Ne demek istediğini anlamaya çalışarak dinleyin ki, birbirinizin YANKISI olup, kaybolup gitmeyin.
Bugünün hatırası olması dileğiyle. Rabb' im herkese hâyırlı ve huzurlu evlilikler nasip etsin inşallah.
Evlilik Öncesi Mutlaka Bilinmesi Gerekenler Nelerdir? Acaba Nerede Hata Yapıyoruz?
Fikir çalmak değil. Öyle kastetmek istemedim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Sadece bende bu konuyla alakalı, benzer bir tespitte bulunmuştum demek istedim.
Teşekkür ederim.
Ellerine sağlık @nesensor_nedeben güzel yazmışsınız
@çakıltaşım Rica ederim.
Aklıma gelenlerin bazıları
Bunları kime sorarsan sor evet der. Bak bakalım sen hasta olunca kalkıp yanına gelebiliyor mu
@Kafakarisikk1 zaten hayatımda biri yok evlenmeye de niyetim yok gibi
@kırkikii seni üzmek istemedim oysaki :(
@kırkikii ama bence bu sorular sorulması lazım ama dürüst cevap veren var mıdır orası meçhul tabi
@kırkikii anlamadım biraz uykusuzum o yüzden tam anlamadım galiba seni. Beni ağlattın deyince toparlamaya çalıştım bir an sadece.
Selam gadası 🙃
Bana göre herkese karşı saygın sonsuz mu sorusu olurdu. Çünkü insan ailesinden başka kimseye saygı duymazsa, benim ailem dışında sevdiğim insanlara da saygı duymaz. Bir ilişkide saygı yoksa o ilişkinin yürümesi zordur.
#gadası
Bana iyi bir eş ve çocuklarına iyi bir baba olabilrcek misin? en önemlisi evliliğin sorumluluğunu hiç yorulmadan ve şikayet etmeden benimle birlikte omuzlayabilecek misin?
İmza
Tabiikide öyle bunlar sadece %5 lik 10luk kısım evlilik basit bir olay değil bunu anlamak bilmek gerekir.
İyi Geceler 😊😊
Cevap
41Cevap
Sanırım hayalleri
hayalleri hayallerime denk değilse
olmaz o iş..
Evlilikten beklentisi ne?
Hayalleri ne? Bunları öğrendikten sonra yine bir şey değişmeyecek 😂 evlilik büyük bir kumar. Şanslıysan birlikte yaşlanırsın değilsen her an bitecekmiş gibi yaşa. Kilo alır karakteri değişir, kilo verir karakteri değişir, yeni biri ile tanışır aklını karıştırır dolduruşa getirir yine karakteri değişir, sen dünyaları verirsin gözünün üstünde kaş var der gidecek olan yine gider. 10 yıllık evliliğin verdiği tecrübe ile yazıyorum ☺️ Mutlu olmayı becerebilen insanlarla karşılaşmanız dileğimle 👋 not : artık bekarım 😎😂🦂
Herkesin evlilik anlayışı farklı. Yorumlarda yazan negatif sonuçlu soruları da gereksiz buluyorum.
Insanların bekletileri karşılanmadığında zaten bütün sorunlar başlıyor.
Bence en ideal soru: Evlilikten beklentin nedir?
Senin bu evlilikten beklentin nedir? Sorusu haricinde diğer sorulacak soruların cevabını zaman gösterir.
Neleri seviyorsun hobilerin neler cinsel ilişkimiz de ne yaparsam seni üzerim gibi sorular olabilir 😄
Ne sorarsam sor isterse imzalasın işin içine evlilik girince çoğu olduğundan farklı görünüyor. Bunu bir meziyet sanan çok.
Evliliğin sorumluluğunu kaldırabilirmisin.. İlerde zormuş deyip boşanacaksan eğer hiç boşa kendimizi yormayalım derim efendim
Namaz kılıyor mu
Borcu var mı
Hiç suç işledi mi
Borcun var mı diye sorulur mu ben utanırım ya
Biriyle evlenmeye karar vermişsen sorulacak soru kalmamış demektir.
geçmişinden yalan söyler bence o yüzden sormam hiç🌺💫💭👼
Karşımdaki kişinin sadık ve güvenilir biri olduğuna emin miyim
Eski sevgililerinden unutamadığın var mı beni onlarla kıyaslar mısın
Ortalık sahte gelin kaynıyor sicil kaydı isterim :)
"Benimle ilgili, cevaplamamı istediğin/soramadığın kafana takılmış bir konu var mı?"
Geçmişii…
Çünkü Sadakatini Geçmişinde Saklar İnsan.
İşkembe yer misin? Sonra pisirince sorun oluyo koku yuzunden sormakta fayda var🤔
Cidden kaldimi böyle kadinlar ya iskembe pisiren ya da tüketmeyi seven?
@youseemerollin varr var agzinin tadini bilenler hala var😂
O zaman Mustafa Sandal'dan Jest oldu sarkisini armagan edeyim :) https://youtu.be/GEQBBJ4Es2Y
@youseemerollin 🙏🙏🙏🙏🙏😂
bakire olup olmadığını sorarım bakire olmayanlar genellikle aldatır bakire olanlarsa genellikle aldatmaz
Sigortan, evin araban arsan yatın katın malın var mı? Hayır yani yanlış anlama maliyede çalışıyorum. Sonra sıkıntı çıkmasın. :) :) :)
Nasıl bir evlilik hayali olduğu..
Ama benden bağımsız.
KS'ye üye misin? 😀 O aşamaya gelince ne soracan zaten.
bilmiyorum açıkçası ama bir değil bir sürü soru var bence
ben kibarca söyleyeyim , daha önce başkasıyla oldun mu? sorusu bence önemli ( devam edilcekse veya edilmiycekse bunu bilerek hareket etmek gerek )
Senin kalbin vicdanin var mı allahtan korkar mısın falan
Benimle evlenir misin?
Bilmiyorum, çok zor bir soru..
Sadikmisin beni uzermisin?
Benimle evlenir misiin? Sormadan evlenilmez ama demi ahaha
Çoox güzel cevab
Ne bekliyorsun ne istiyorsun olurdu
5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?
Benden iyi bir es olur mu?
Benimle evlenir misin 😂🥰
Evlenmeye gercekten hazır misin?
Yürekten beni sevip evlemek ister misin benimlen
Hazır mısın yeni bir hayata der gibi
Bakiremisin ama insan soramaz ki utanur bence beb utanirim yani
Oral severmisin bence çok önemli keşke ben sorsaydım
yatakda ıyımısın :D
En onemlisi evlenmeden once herseyin bi provasini yapmaya var misin olmalidir. Herseyin. Surpriz sonlara gerek yok.
Edebi ve inanci sorulmalı...
hiç düşünmedim ama kızlar gibi maaşı sormam :D
cok soru var en onemli yok
Dinin nedir?
Tüm Türkiye sıradan geçirsin o beğenmeyen bı kişiyi en önemli soru bu.
Borcun var mı
SSK mı bağ-kur mu
bunu hiç düşünmedim
Evli misin
Evli misin?🤣
İyi yaliyon mu
Mantı açabiliyon mu
Bnimlee evlenir mn
kıskanç mısın?
Paran varmı😜
bekar mısınız
çocuk istiyor musun