Aşk İlişkileri Hiç ögretmeninize aşk oldunuz mu? Miiiaaaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selam àsklarım ben olmadım cünkü genç yakısıklıları seviyorum Güncellemeler+1 yıl Ya ne sanslisiniz sinavda yardımcı oluyo mu bari Hiç ögretmeninize aşk oldunuz mu? Cevapla Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Lisede taş gibi bir edebiyatçım vardi birde olgun seviyoruz o zamanlar bitiyordum kadina ya o da ilgiliydi bana biraz seviyordu beni iyice deliriyordum 0 0 Yorumla
sweetdreams20 Takip Et Xper 6 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Ya KS tekrardan hoş geldin. Sen niye gidiyosun kanka İnsan bi haber verir 1 3 Yorumla Miiiaaaaaa +1 yıl Hesabım kapandı yoksa gitmezdim Seni özlemişım gızzz Yorumla sweetdreams20 +1 yıl Eeee yani ben özlencek biriyim bunu duymak hoş kanka Yorumla sweetdreams20 +1 yıl Ama ben seni özlememisim hiçç sjsjs Yorumla
MuYılmaz99 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl hayır hiç olmadım zaten ortmenlik kadınlar icin çok itici bir meslek bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet... ne yazıkki..Adam baya bayaa yasliydi benden ama acayip karizmatikdi 0 0 Yorumla
GencKızlarınDayısı Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Yaş farkimizin çok olan biri bana aşık oldu yaşı 19 0 0 Yorumla
GriiKent Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Evet ilkokul birinci sınıfa giderken öyle bir şeyler olmuştu 😂😂 0 0 Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl genç yakışıklılarda kapının önünde sıra 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hayır olmadım 0 0 Yorumla
bimdekikncikapı Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı. Olmadım 😁😁 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayır genelde sovdum 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tam tersi oldu 0 2 Yorumla Miiiaaaaaa +1 yıl Oha nasıl basardın bunu Yorumla bidenemeli +1 yıl Öğretmenim. Bana aşık olanını denk geldi Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. İlişkiye bile girdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Lisede taş gibi bir edebiyatçım vardi birde olgun seviyoruz o zamanlar bitiyordum kadina ya o da ilgiliydi bana biraz seviyordu beni iyice deliriyordum
Ya KS tekrardan hoş geldin. Sen niye gidiyosun kanka
İnsan bi haber verir
Hesabım kapandı yoksa gitmezdim
Seni özlemişım gızzz
Eeee yani ben özlencek biriyim bunu duymak hoş kanka
Ama ben seni özlememisim hiçç sjsjs
Ben de genç severdim öğretmenleri anne baba gibi görüyordum
hayır hiç olmadım zaten ortmenlik kadınlar icin çok itici bir meslek bence
Evet... ne yazıkki..
Adam baya bayaa yasliydi benden ama acayip karizmatikdi
Yaş farkimizin çok olan biri bana aşık oldu yaşı 19
Evet ilkokul birinci sınıfa giderken öyle bir şeyler olmuştu 😂😂