Internette şakasına veya ciddi olarak böyle şeyler konuşan insanlar görüyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen bir yabancıyla evlenmeyi kafaya koydum. Kadın hazır. Sırf oturum izni almak için evlenmek istiyorum sonrasında vatandaşlık. Bulunduğum ülkede mutlu değilim. Anlatabiliyor muyum? Çocuğumu alıp gidicem sonraki kısım beni düşündürüyor ya kadın beni bırakmazsa. Çünkü kadının beni beğendiğine dair söylentiler var
01 Yorumla- +1 yıl
Pasaporta ihtiyacım yok çünkü yeşil pasaportluyum sorunum orada vatandaşlık hakkı elde etmek. Bu nedenle kağıt üzerinde evlenmeyi düşünüyorum hem de hemen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenen insanlar var gayette mutlu olanları gördüm özellikle Ukraynali kızlarla evlenen erkekler çok mutlu oluyor gurbetçi kızlar genelde benimle vize için dediği için kimse bakmaz onlara egolu insanlar ama yabancı uyruklu kızlarla evlenen çok kişi gördüm burada düğün fotoları paylaşıldı cokda mutlular Allah mesut Etsin
068 Yorumla- +1 yıl
Ukrayna ne alaka pasaport almak için diyorum Ukrayna pasaportunun ne değeri varmış
Cevap sahibi+1 yıltamam işte gurbetçi kızlar bu kafada oldukça anlayamazlar pasaport almak için hep diyolar bu yüzden kimse bakmıyor ben asla gurbetçi ile evlenmem illa evlenicek pasaport alacaksam bir alman ile evlenirim ama bosanmam da ailemi yuvamı kurarım maalesef önyargılı gurbetçiler senin gibi düşünenler Türk erkeği uğraşmaz
- +1 yıl
Benim turkce bazen yetmiyor
Cevap sahibi+1 yılbelli oluyor zaten amçik beyinli olduğun
- +1 yıl
Sakin ol her gün kitap okuyarak bu işi cozebilirsin çok zorlama ama kendini senin için her gün 5 sayfa
Cevap sahibi+1 yılya cahili
- +1 yıl
Hahahahahahahah
Cevap sahibi+1 yılçok mu komik yarrrram
- +1 yıl
35 yasindasin şu kufurlere bak adam ol biraz şu küfürleri yeni ergenliğe giren veletler ediyor sadece
Cevap sahibi+1 yılya tatlısı niye dalga geciyorsun sqerim seni sus lan maymun
- +1 yıl
Dediğinden bir bok anlasilmiyordu da ondan
Cevap sahibi+1 yılgötee bak ya gülüyor birde senin agžini yüzünü siikerimm
- +1 yıl
Psikiyatriye randevu almalısın
Cevap sahibi+1 yılsen hiç yaprak yemedin sen burdaa heralde insanlara bulaşmamayi öğren...
Cevap sahibi+1 yılbidaha kimseye bulaşma yoksa ananı burada hamile birakirlar
Cevap sahibi+1 yılsaygısız olursan anan ile anandan doğan kim varsa ağzına popona girerler
- +1 yıl
Tanı koydular mı bir ilaç falan kullaniy8r musun
Cevap sahibi+1 yılannenin ağzına veriyorum tedavi olarak sizin gibi saygısını bozanlar boşaliyorm
Cevap sahibi+1 yılsaygısını bozan krndini bı sqik sanan insanların lafını ona gerii sokuyorummm
Cevap sahibi+1 yılbidaha sayginizi bozmayın burada yoksa sen dahil ananida bacinida burada yatırır döllerler
Cevap sahibi+1 yılsiz insanlara hakaret edip gelio eglenemezsiniz adamın gotünu dikerler burada tamam.. saygılı olacaksın kimseye küfür etmeyeceksin
- +1 yıl
Çok agresifsin
Cevap sahibi+1 yılBirdaha bir kadını savunurken o kadının. mi erkeğin mi küfür ettiğini okuyup ona göre konuşacaksın tanımadığın işlere burunu sokarsan seni essegin popona sokarlar burada
Cevap sahibi+1 yıldurduk yere hakaret edildi. ve senin gotun kalktı.. o kizla
- +1 yıl
Sakin ol biraz 10saniye nefesini tut 5 saniye geri ver
Cevap sahibi+1 yılburada insanlara küfür etmemen gerektiğini öğrenmiş oldunuz
- +1 yıl
Kız küfür etmedi sen küfür ettin
Cevap sahibi+1 yılhiç kimse bana küfür edemez anladın mı ve sen küfür eden bir kadına haklıymis gibi davrandin
Cevap sahibi+1 yılkız küfür etti aç okuuu
- +1 yıl
Gerizek*lı ne zamandan beri küfür sayılıyor
Cevap sahibi+1 yılkız saygısızlık yaptı küfürü etti bana...
- +1 yıl
Ben ne demişim abi ne diyon ya burada ne küfür biliyorsan söyledin halen diyorsun küfür ettin
Cevap sahibi+1 yılkimse benim zekama hakaret edemez
Cevap sahibi+1 yılhayır o kadınla bir olup bursa terbiyesizlik yaptiniz
- +1 yıl
Valla bir şey demiyorum sana Allaha havale ediyorum hayal gücüne de hayran kaldım hayatımda görmediğim kadar küfrü bir arada gördüm sayende
Cevap sahibi+1 yılbugüne kadar hiç kimseye küfür etmedim ben burada o kız terbiyesini bozdu ve sen hak verdin küfürü hak ettin
Cevap sahibi+1 yılBende seni havale ettim
Cevap sahibi+1 yılbidaha kimseye kalkıp saldırmayın
Cevap sahibi+1 yılbidaha bilip bilmeden kimseye gelip hakaret etmeyin
- +1 yıl
Ne diyicez sen burada her küfrü et bizde sana canım cicim cicek böcek mi diyeceğiz ilk önce önce kadınlarla nasıl konuşulacağını ogren ve sinirlerine hakim ol
Cevap sahibi+1 yılburada insanca görüş yapıyordum kızın anasının ammi kalktı herkese küfür ediyor sitede kızın görüşlerini oku
Cevap sahibi+1 yılo kadın bana hakaret etti kadına bişey demedim o kadının görüşlerini oku o zaman gör kendini gizliye aldı hemen
Cevap sahibi+1 yılo kız burada hergun ban yiyor çünkü herkese küfür ediyor
Cevap sahibi+1 yılve sen kalkıp bir gevşekle beni suçların
- +1 yıl
Allahim yarabbim ya gece gece kimlerle ugrasiyorum bir soru sordum sorduğuma pişman ettin 35 yaşında adamsın evde oturduğun yerden genç kızlara artistlik taslıyorsun
Cevap sahibi+1 yılo kadın bile değil.. bı güzel kardeşim
Cevap sahibi+1 yılulan halen beni suçluyoraun
Cevap sahibi+1 yılbana bak ulan mal embesil
Cevap sahibi+1 yılulan hyar sana ne anlatıyorum kafan almıyor mu senin
- +1 yıl
Ne biliyim ben o kızı sanki uygulamadaki herkesi tanıyorum
Cevap sahibi+1 yılokul mektep okumadın mi sen o maymun kezbani bana saldırdı okumadın mi Allah'ın mali
Cevap sahibi+1 yılgay lan ooo ya yav
Cevap sahibi+1 yılgüzel kardeşim teki herkese küfür ediyo sen saydiriyorsun
- +1 yıl
Peki
Cevap sahibi+1 yılo maymun güzel kardeşim burada geldi küfür etti kendini gizledi
Cevap sahibi+1 yılsende kalktın bana küfür ettin
Cevap sahibi+1 yılbenim senle bir alıp veremedigim yoktu
Cevap sahibi+1 yılbidaha kim kime hakaret etti ona bakın öyle konusun
- +1 yıl
Bir kadına ettiğin küfürler yüzünden ben dahil oldum ayrıca öyle pek bir küfür falan da etmedim seni de onu da tanımıyorum
Cevap sahibi+1 yılburada kimse kimseye eyvallahi yok
- +1 yıl
Lütfen yorumunu sil ve daha da uğraşma benimle
Cevap sahibi+1 yılkadın bana hakaret etti ve ben o kadın dediğinde sitenin güzel kardeşim etek giyen biri. 40 kez ban yedi iflah olmadi
Cevap sahibi+1 yılsen yenisin galiba burada
Cevap sahibi+1 yılsen bilip bilmeden burada millete ahkem kesme o kadın kılıklı gavyyat ağzını bozdu ve sen kalkıp bana saldirdin
Cevap sahibi+1 yılyorum silinmiyor.. sizde benle karşılaşmayın
Cevap sahibi+1 yılbenim kimseyle alıp veremedigim yoktu siz ortak oldunuz durduk yere hakaret eden insana destek verdiniz için küfür yediniz tek açıklaması da bu
Cevap sahibi+1 yılgörüşü de o kızinda hesabı kapandı şimdi. ondan yok yazdiklari
Cevap sahibi+1 yılyazdığım ilk görüşe tıklayıp görmek istemiyorum butonuna basın kaldırın o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. pasaport almak için değil de yabancı biriyle evlenme sebebi orada oturum izni alması ve vatandaşlığa geçmesinde etkin rol oynuyor. amerika da yapıyorsa bi de çok zor yani baya araştırıyorlar bu ilişki gerçek mi falan diye
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBir arkadaşımın başına geldi erkek bu arada almanya vatandaşı olmak için yaptı kızda uyanık buldu yakışıklı çocuğu bir şekilde yapıp hamile kaldı oğlanda vatandaşlıkdan sonra ayrılmasın diye dünyaya getirdi çocuğu arkadaşımda mecbur sahip çıktı. Kız arkadaşıma hap falan kullanıyorum falanda demiş ayrıca
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYabanci biri gerekmiyor yurtdisinda turk kızları (genelde) Türkiye den birini bulup evlenince çoğu hüsrana uğruyor Kuzenim Turkiyeden iki kere denedi ikiside olmadı. Sevgilileri oluyor oturum alinca hemen kaçıyorlar örnekleri çok
Bence bu kul hakki.02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın gercekten de çok kötü bir şey duygularıyla oynamışlar kuzeninin
Cevap sahibi+1 yılKiz sonradsn evlenmedi zaten yazik oldu
+1 yılPasaport almak için evlenmişse vay yav he derdim. Pasaportu emniyetten, evlenme zahmeti olmaksızın da alırdın derdim.
Oturma izni için evlensen daha mantıklıydı ama olsun pasaport da bi şeydir diye de telkin ederdim sonra da.01 Yorumla- +1 yıl
Knk tamam yanlış yazdım 100 kere dediler zaten
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Babam bürger von Deutschland, istesem başvurarak Deutschland vatandaşı olabilirim.
Yattığım kızlar arasında benimle evlenmek isteyenlerde oluyor, param olduğu içinmi yoksa gurbetçi olduğum içinmi bilemem.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılpasaportu her isteyen alabiliyor evlenmeye gerek yok yeter ki paran olsun o başka ülkeye kapak atmak içindir
01 Yorumla- +1 yıl
Para olsa zaten bunların hiçbirini düşünmeye gerek yok ki para çoğu şeye çözüm oluyor zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılPasaport almak için evlenmeye gerek yok. Yurtdışında yaşayabilmek içindir o durum. Fırsat kollayanlar var sonuçta bir araç olarak kullanılabilir evlilik bunda engel yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılgünümüz şartlarında kimseyi bunun için kınamam. tercihtir. insan geleceğini nasıl kuracağına kendi karar verir.
00 Yorumla
+1 yılPasaport değil oturma izni o … saygı duyarım tam bir beyin göçü 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol knk 100 kere söylediler zaten yurtdisiyla bir işim mi oldu sanki euro 15
+1 yılKadında parası iyi olan erkek ile evlenmek istiyor geleceğe yatırıp yapıyor bunun ismi mantık evliliği. Erkekte mantık evliliği yapabilir
00 Yorumla
+1 yılMillet kafayı yemiş derim bir insan pasaport için evlenir mi vay Dünya vay
10 Yorumla
+1 yılYapamam isteyen yapsın kimseyi kandırmıyorsa sorun yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılTicari kafası olan insanlardır. Evliliğe de ticari bakmaları normal
00 Yorumla Pasaportu almak için evlenmene gerek yokki nüfus müdürlüğüne gir al hemen
00 YorumlaAmaca ulaştıkları için kendilerince iyi.. ben yapmam
00 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu yapıyorlar imkanim olsa ben de yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFlörtüm sık sık yurt dışına gidip gelen ihracat yapan birisiydi. Öyle bir şey dedi yabancıyla evlenmek isteyebilirim pasaport alırım dedi😟Ben Türk olduğum halde pasaportum var hem de yeşil ahahah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlasmali evliliklerden bahsediyorsun galiba adamlar ticari bakiyor olaya iki tarafda
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılBasit insanlardır onlar için para her şeyden önce gelir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi olsa evlenirim yoksa evlenmem pasaport için falan
00 Yorumla bisey dusunmuyorum dogrusu... yapanlar kendileri bilir yine de
00 YorumlaGayet normal herkes bir şekilde orada çalışmayı düşünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhah ben türk vatandaşı değilim, ve ilerde türk vatandaşlığı almak için türkle evleneceğim. ve o kişi de var beni bekliyor 😂
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Yağız2020 Vatandaşlıktan ibaret. ama iyi biri o yüzden onunla.
Cevap sahibi+1 yıl@Yağız2020 Hayır maksat çifte vatandaşlık almak. türk vatandaşlığım yok
Cevap sahibi+1 yıl@Yağız2020 Sanane. ben yarayacağını düşünüyorsam yarar.
+1 yılTürkiye’deyken boyle şeyler çok basıma geliyor. Bir süre sonra kendinizi bir obje olarak görüyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılPasaport almak icin degil VİZE almak icin
Onu bi duzeltelim.04 Yorumla- +1 yıl
Öğrenmiş oldum
- +1 yıl
Aferim.
Oz elestiri yaparken, neye yaptigini bi ogren once. İyi geceler - +1 yıl
Kabul ettim yanlış olduğunu halen ne diyorsun kendi kendine tribe girdin git sınırını başkasından cikart
- +1 yıl
Ahahhaaha tilt ediyim dedim biraz ya canım sıkılıyor 😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣
+1 yılVatandaslik almak daha kolay olduğu için tabi ki diğer türlü uğraşmak zorun da çok
00 YorumlaBana hic denk gelmedi böyle bir sey umarim yoktur blyke sey
00 Yorumlamantigini kullanıyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Hahah ekonomi battı doğru diyorsun
+1 yılTürkiye’den kaçma peşindeler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer seyi yapmasini bekleyecegim insan tipidir
10 Yorumla
+1 yılİnsanların buradan umudu kalmayınca öyle oluyor
00 YorumlaBir yöntem başka çözüm bulamadikcst
00 Yorumla
+1 yılÇok zeki olduklarını düşünüyorum
00 YorumlaTemas yoksa anlaşmalı evlilikse olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılValla yaparim hiç acimam.
00 Yorumla
+1 yılİyi düşünmüyorum kendileri bilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılYapan çoktur ama gereksiz bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. ekmeğinde millet napsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı olduklarını düşünüyorum
00 Yorumla Başka çare mi bıraktılar?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkeden bir an önce kaçmak istiyorlar
00 Yorumla
+1 yılDünyanın en mantıklı kararı
00 YorumlaYeşil pasaportluyum, sorunum yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılBulursam hemen yapışırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende düşünüyorum bı bulsam
08 Yorumla- +1 yıl
Hangi ülke istersin
Cevap sahibi+1 yılFarketmez
Cevap sahibi+1 yılSen yurtdışındamısın
- +1 yıl
Yok nasipse ileride olucam
Cevap sahibi+1 yılNereye gidiyorsun
- +1 yıl
İngilizce konuşulan bir ulke kanada süper olurdu mesela
Cevap sahibi+1 yılİrlanda'ya gidecem bende Mart gibi dil kursuna
- +1 yıl
Süpermiş yolun açık olsun
+1 yılBu ulke sartlarinda cok akillica bi hareket
00 Yorumla
+1 yılVizedir o pasaport olsa uerinde duramazsın
01 Yorumla- +1 yıl
Anladım kanka aşağıya yazdılar zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatlarini mahfediyolar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Geçim dünyası diyelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYazık onlara
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı
00 Yorumla Perişanlar diylrum😁🤣
00 Yorumla
+1 yılMantıklı
00 Yorumla
+1 yılAkıllı olduklarını düşünüyorum
03 Yorumla- +1 yıl
@BonezMc dikkatli davranın sizde o zaman evlenirken maalesef herkes ülkeden kaçma derdinde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaçışın en kısa yolu
00 Yorumla
+1 yılGeleceğini kurtarmak için kendini bir nevi satmak
00 Yorumla
+1 yılPasaport için gtünü sattıklarını
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Sırf pasaportçu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence olur
10 YorumlaUcuzluk
01 Yorumla- +1 yıl
Neden
Bnde bulsam yaparım
00 Yorumla
+1 yılMantıklı insan
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sırf pasaport almak için yabancı biriyle evlenen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler