Vatandaşlık için karşı tarafı kandırmaktan bahsetmiyorum. Gerekirse ücreti karşılığında formalite bir evlilik.
Şu an böyle bir şansla karşı karşıyayım da. Adamı hiç görmedim, arkadaşım aracılığı ile olabileceğini demiş sadece.
Vatandaşlık için karşı tarafı kandırmaktan bahsetmiyorum. Gerekirse ücreti karşılığında formalite bir evlilik.
Şu an böyle bir şansla karşı karşıyayım da. Adamı hiç görmedim, arkadaşım aracılığı ile olabileceğini demiş sadece.
böyle evlilikler ama insanlar buna ne kadar sadık kalabilir bilemiyorum sonuçta maddi kazanç üzerine bir ilişki olacak bu güvenilir mi ondan emin olmak gerekir çünkü sizden faydalanma yoluna da girebilir tabi herkesin kendi hayatı insanlar bir şekilde yurt dışında yollarını arıyor ama bilmiyorum ben yapamazdim herhalde evlilik başka bir şey çünkü
En hızlı ve rahat yol evlilik. Evlilik dışındaki seçenekler çok zor. İş bularak gitmek vs. Yabancı dilim var ve eğitimim de var. Fakat dünyada milyonlarca genç zaten dil biliyor ve eğitim almış. Milyonlarca gence yetecek kadar iş yok göçmen statüsünde.
Orası öyle ama dilin ve eğitimin varsa bu olabilecek bir şey sadece evlilikle iş bitmiyor bunun boşanma aşamaları da zor karşı tarafın istektekeri bazen bitmeyebiliyor formalite evliliklerde tabi yinede hayat sizin bende yurt dışında yaşamayi çok istiyorum ama bu tercih bana uzak gibi hayisisi sizin için
Cevap
0Cevap
Evlen kurtul. Bu ülkede yaşanmaz.
yahşi cazibe 😃
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?