Açık ilişki yaşıyorum, toplum baskılarına karşı ne yapmalıyım?

ben 22 yaşındayım iki erkekle üçlü ilişki yaşıyorum 2 yıldır partnerimin birisi 20 yaşında diğeri 34 yaşında üçümüzde çok mutluyuz beraber yaşıyoruz cinsel ilişki yönünden de, romantik yönden de sıkıntımız olmuyor ama yargılayıcı toplum yüzünden ikisi de sevgilim diyemeyeceğim için büyük olan partnerimi öbürünün kuzeni olarak tanıtıyoruz bu yüzden arkadaşlarımdan onlara ayarlamamı isteyen, ona yaklaşan çok kişi oluyor. hâliyle çok kıskanıyorum ama bu kişi benim sevgilim de diyemiyorum, bunu ona dediğim zaman beni sakinleştirmenin bir yolunu bulup ben sadece sana aşığım umursama diyor ama ya 3lü ilişkimizden sıkılıp başkalarını görmeye başlarsa? diğeri hakkında böyle endişelerim yok çünkü bana olan sevgisini çok fazla hissettiriyor ama büyük olanı için ya sadece bir hevessem diye düşünüyorum ama sadece heves olsaydım 2 yıl boyunca bizimle aynı evde yaşamazdı diye düşünüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
neden bu kadar yargılayıcı bir toplumuz anlamıyorum kimseye zararı olmayan ilişkim için hakaret yemem normal değil
Açık ilişki yaşıyorum, toplum baskılarına karşı ne yapmalıyım?