Artık birbirinize iyi gelmiyorsanız artık bu ilişkiyi bitirmenin zamanı gelmiş midir?

Artık birbirinize iyi gelmiyorsanız artık bu ilişkiyi bitirmenin zamanı gelmiş midir?

olmuyor artık..

Hisler bitti zaten..
sevmiyorum seni sevmiyorsun beni
kızmıyorum sana kızmıyorsun bana
nefret desen inan oda yok..
Her şey bitti aslında..
Artık biz değiliz..
Sen ve ben kaldık..
Bitmeli artık her şey..

Bazen o çok sevdiğimiz aşık olduğumuz artık evet doğru kişi dediğimiz o kişiyle günden güne süregelen bir ilişki sonunda artık bir şeylerin eskisi gibi olmadığı noktaya doğru ilerlemeye başlarız..

Önce kavgalar küçük kırgınlıklarla başlar her şey ufak ufak hissizlik başlar birbirinize katlanamazsınız sonra onunla olan her an güzelken eziyet olur sonra bir anda bıçak gibi kesilir birden

Hiçbir şey hissetmezsin ne öfke ne nefret nede sevgi artık onunla bir hissedemezsin bencilce isteklerin artar aradığında telefona bakmazsın belki eskisi gibi de umursamazsın artık o sana sen ona iyi gelmiyorsundur..

işte tamda bunu fark ettiğin an bitirmelisin uzatmanın anlamı yok iyi gelmiyorsan ve iyi gelmiyorsa artık aşk yoktur bitmiştir kalan ya alışkanlıktır ya da zorunda olmaktır.. hepsi bu..
#DengesizBirAdam