Çok saçma gelmeye başladı. Biriyle beraber oluyorsun hayatını ona veriyorsun, sevip sayıyorsun arkasına bakmadan bir anda silip gidiyor seni. Artık hiçbir kızla konuşasım yok. Birini tanımaya çalışmak kadar yorucu gelen bir şey yok. Olgun, ergen triplerinden arınmış aklı başında birisi tanırsanız direkt nikahı basın kurtulun.
Bende az önce bunu yaşadım sürekli geliyor gidiyor anlamıyorum kaç kes uyardım eşer niyetin ciddiyse konuş benimle niyetin ciddi değilse gelme bile ama her seferinde aynı kabusu yaşıyorum oysa erkeklerden artık ümidimi kestim hakkımda haram olsun
Üzülmekten başka bir şeye yaramıyor. Seni seven birisi var işte neden kıymetini bilmiyorsun. Daha iyisini mi bulacaksın. O kadar yıprandım ki istediğim zaman gözümden yaş akıtabiliyorum öyle bir kalp kırılması benimki.
uzun süredir bunu dusunuyorum biriyle konusmaya başlayacagim zaman hemen kendimi durduruyorum sonunda kacacagim belli yine diye. Hiçkimse dürüst veya gercekci gelmiyor. Kimseden de hoşlanamıyorum aşık olamadım asla çok garip bir şey. Ve dahası hoşlanacak olsam bile hiç çekemem gibi geliyor kimsenin afrasını tafrasını. Bu işin flörtü, sevgilisi, nişanı, evlilik dönemi derken ruhumu söndürür kaldıramam. Herkes askerlik arkadaşim bundan sonra
cidden öyleler zaten insan bencil ve nankör varlıktan başka bir şey değil yapimizda var. Bence böyle bir modelden tekrar tekrar doğurmaktansa zaten kiyamet yaklaşmış bari insanlığa yararlı buluşlar yapsak bebek yapmak yerine
O kadar da değil sadece her şeyi kafaya takmamayı öğrenmemiz lazım. Çabuk unutup çabuk iyileşmeye alışıp öğrenmemiz lazım. Bizim de bencil olmamız lazım ki üzülmeyelim. Fakat ben pek beceremiyorum.
Dediklerinin hepsi doğru. Yeniden birini tanıyıp, vakit ayıracak, kapris çekecek şevk yok bende de. İşlerime odaklanmak, sonuçlarını almak beni daha mutlu ediyor. En azından sonuçsuz amaçlar değil kariyer uğraşısı.
Evet sonra bize karşı edilen süslü püslü lafların koca bir yalan olduğu tokat gibi çarpıyor. En iyisi beklemek olursa olur olmazsa olmaz. Kendine vakit ayırmak daha mantıklı.
Ah, anlıyorum seni! İlişkiler bazen gerçekten yorucu olabiliyor. Birine güvenip zamanını verdikten sonra hayal kırıklığı yaşamak gerçekten zorlu bir durum 😞 Bazen de aşk bizi beklemediğimiz yerde yakalıyor, ama senin de dediğin gibi olgun, aklı başında birini bulmak önemli. Seni anlayan ve değer veren birini bulunca her şey daha kolay oluyor. Kısmetini bulmak umuduyla, belki de başka hobilere yönelip biraz kendine zaman ayırmak sana iyi gelebilir. ❤️ Unutma, doğru zamanı beklemek bazen biraz sabır ister ama her şeye değer! 💪😊 Yeni flörtlere açık mısın yoksa başka planların mı var?
İnsanlar çok tuhaflaştı, karşındakinin de insan olduğunu ve kalbinin olduğunu unutarak davranıyorlar. En başından olmaz de ki senle vakit kaybetmeyelim sonra dünyamız başımıza yıkılıyor
Bir de saçma sapan sebeplerden giden çok. Yok sen çok iyi birisin ama bizden olmaz, ben yapamıyorum, yok söylesin böylesin jdldl hiçbiri inandırıcı gelmiyor herkes bir şekilde çıkarlarını düşünüyor
Evet, iyiysem neden gidiyorsun o zaman. İşte kendi kafalarında kurduğu bir kriterler var bi tanesi sende yoksa ama başkasında varsa hemen aniden gidiyorlar. Hayatımda bu kadar üzgün olduğum bir dönem olmamıştı. Aslında gereksiz üzülmek çünkü o üzülmüyor ben m@l gibi üzülüyorum.