Merhaba Kötü huy dediğimiz ne ki :) sonuçta insanlar birbirlerini zaten zamanla anlıyor ve tanıyor. İlk etapta insanın kendisini açık etmesi çok kolay değil. Takıntılarımdan ve rahatsız olacağım şeylerden bahsederim Bu anlamda çekinmem. Karşı tarafın rahatsız olacağı şeyle ilgili biraz o huyuma iyi ya da kötü demek zaten.
Başta söylüyorum dengesizim sağım solum belli olmaz diye. Çok hoşlarına gidiyor kabul görüyor. İlişki ilerledikce dengesiz hareketlerimden yakınıyor ee dedim ya başta bilmediğin bişey mi sanki🤦♀️🤦♀️😀😀
Şükürler olsun kötü huyum yok... Beni tanışma aşamasında tüm doğallığımla görür, tanır, bilir zaten. Gizli saklı tutmam kendimi. Olduğum gibi davranırım. Olabiliyorsam daha da iyiye ve güzele dönüşürüm...🦄🍀🍏⭐❤️
Neysem oyum, beni ben olduğum için sevmeli ve kabullenmeli işine gelirse.. Kimse için iyiyi oynayamam, beni böyle olduğum gibu kabul etmeyene yol orada ..
Kendinizi kandırmayın. Herkes rol yapıyor ))) Rollerden arınmış samimi bir ilişki yaratmak için uzun yıllar bir arada olmak şart. Elbette uzun süreli birlikteliğin de garantisi yok ama ben başardım. Size bol şanslar.
Genelde iyi huylarımdan karşı cinsede arkadaşlarımada çok az bahs ederim kötü huylarımdansa daha çok bahs ederim nede olsa kötü huylarıma rağmen yanımda duruyorsa daha mutlu olurum❤️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olduğum gibi olurum isterse kalır istemezse gider Kendi bilir