Teşekkürler Kankiler jsjs
Sizi bıktıran karşı cins huyları neler?
Teşekkürler Kankiler jsjs
Aşırı ilgi isteği fena bıktırıyor
Bir insanın kendi kendine vakit geçirememesi ve her şeyi birlikte yapmak istemesi çok itici. Onun dışında erkeğin evini yönetme becerisi olmaması kötü bir şey. Cinsiyet rollerine takılmam ve tüm işleri kadının üstlenmesine karşı değilim ama o erkekler tüm işi kadın üstlenince de kadının erilleşmesinden rahatsız olup başka kişilere yönelmeye başlıyorlar.
Sosyal medyadan daha tanımadan etmeden yürümeleri. Kardeş, ne ara tanıdın da âşık oldun? Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Şıpsevdi romanı mısın? 😃😃
Bunun belki kadın versiyonu da vardır ama aldatıp "Sorunu kendinde ara.", "yetersiz", (evliyse) "Sen de demek ki dişiliğimi iyi kullanamadın.", (bekarsa) "Sen bu gidişle ileride eşini de elinde tutamazsın." diye yargılamaları. Sen, bir yerden sonra kimsin köpek de sevgili iken sana yetmek zorunda olayım diye düşünüyor insan.
İlgi demişsin. Erkeklerin büyük çoğu ilişki başında love bombing yapıyor ve sonradan o ilgiyi kesiyor. Sonrasında da" Aşırı ilgi bekliyor. "," ilgi delisi "gibi yorumlar yapıyor. Başından alıştıran kim? 🤷♀️Ayrıca ilgi göstermeyen niye sevgili yapıyor? Sonrasında da ilgiyi başka yerde ararsa karşı taraf kişinin adı aldattı oluyor. Eeee... Sen göster madem.
Şimdilik aklıma gelenler bu.
Hangisini EGO seçmem gerektiğini düşünmeye gerek kalmadı, yorumun için teşekkürler, bunları not alayım ilerde lazım falan olur :D
Ego ile ne alakası var? Desene, hangi biri yalan? 😂
doğru dersem linç yerim jsjs hepsi doğru günümüzün neslinde bir yamukluk var, artık yetiştirme mi topluk mu bilmiyorum. En çok Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Şıpsevdi romanı mısın? Guldum jsjsjs
Komikti, kabul ediyorum. 😂😂
Güneş, aşağıda uyenin biri senin için ekşi sözlük yazarı gibi demiş. Bu popülerlik nerden geliyor çok da okuyorsun gibi
Oranın üyeleri nasıl oluyor ki? 🤷♀️🙄Bu arada o üyenin ismi ne? Ben göremedim.
Sildim sövüyor sandım övüyormuş,
Sağlık olsun js
Sağ olsun, övgülerle ayaktayız. 😂😂
👏👏👏👏 jsjshs sen soru falan soruyor musun takip edem mi xd
Yorum yapmışsın birine
Emrivaki
Israr
Red cevapları kabullenememe
Sinirlendirerek şakalaşma
Kendisini olduğundan farklı tanıtmak
Her halta müdehale çabası
Kontrol manyaklığı
Boş konuşması
Egosu
Kendisini kadından üstün görmesi
Kadın düşkünlüğü
Alkol kumar gibi sakıncalı bağımlılıkları
Kişilik bozukluğu var gibi davranışlar
Beceriksiz olması
Kadın eline bakması
Kötü üslup
Yol yordam bilmemesi,
Abazan olmaları…. daha çok da neyse 😄
bir adam profiline evlenmek istiyorum yalnızım falan yazmış normalde sanaldan konuşmam hiç sonucu bildiğim için hadi dedim bu adama yazayım belki kafalarımiz uyar tanıştık iyi hoş beş ailelerden falan bahsettik sonra tuttu gece yalnız uyumayı çok sevmiyorum işte hormonlardan falan dedi engelledim ne yapayim
Cevap
17Cevap
Kadın ruhundan anlamıyor olanları odunlar
Serseri peşinde olmaları
Alakasız şekilde tripler atması
Heh sorun yeni düştü cevapliyim madem.
Yapmış olduğu eylemlerle kendini övmek hiç sevmem
Ya bir de böyle geceye kadar konuşmak istemesi. Yeter uyu be
Beyinleri yokmus ve tum hayat cinsellikle alakaliymis gibi davranmalari. Insan iliskileri duygusaldir. Henuz kendini yeterince yetistiremeyip hormonlari tarafindan yonetilen cocuk adamlar gercekten tiksindirici
Herkesin farklı huyu farklı mizacı var. Ne kimseden bıkarım ne de kimsenin huyunu yadırgarım. Yalnız ve mutlu yaşarım. Herkes için herşeyin en iyisini dilerim.
trip atması ve laf anlamamaları ama bunu derken ciddiyim.. ya bişey anlatıyorum ha bire soruyo anlamıyo..
Israrcılık, bilip bilmeden konuşan tipler, saygısızlık bu huylarını sevmem
Aşırı ilgi istemesi, sürekli konuşmak istemesi, mesajına 2-3 saat geç bakınca trip atması.
Erkek gibi kadın sevmiyorum şimdiki kızların çoğu erkeksi
sürekli eleştiri yapan saçma ruh halinde olan erkek her açtığım film, video, youtuber'i ben hiç sevmiyorum bunları demesi yok mu deliriyorum
Aşırı ilgi gösteren erkek modeli 😂
Nefes aldırtmıyor bazıları
Egolu kendini çok güzel sanan ve çok bilmiş. İyi günler
erkeklerin sürekli cinsselikle ilgili konu açması. çok sinirime dokunuyoru istemediğimi açıkça belirttigim halde sürekli konuyu oraya çekiyor.
direkt karsi cins olmasi
Erkeklerin mk
Çok kısıtlanmak, saygısızlık (her anlamda), sadaktsizlik
aşırı küfür ve cinselliğe aşırı düşkünlük
o şekilde değil demek istediğim basit herhangi bişeyi bile fesat anlamak örneğin:salatalık, kayısı, ver, sok vb kelimeleri fesatlaştırmak
evet allah başımızdan uzak eylesin
Küsen erkekten nefret ediyorum ya.
Eyfel kulesi tavırlar
Trip atan erkek iticiliği.
Aşırı değişken ruh hali
İlgiye bayılırım
Düşüncesizlik ve saygısızlık
Beni hemen etkileyebileceğini sanan erkolar.
ten uyumu olmayınca sevmiyorum
Nefes almaları bile bıktırıyor artık.
Güvensizlik
Fena
sorumluluktan kacmasi ilgisizlik trip.
Geç yazması
Umarım işi vardır 🥲
Aşırı kıskançlık
Serseri olması yalancı olması
Bütün kadınları aynı sanmaları.
Ergen çocukça davranışlar
Var olmaları
Ciddiyetsiz tavırlar.
Yalan alaycı tavır vesaire vesaire
Şu an tipe de bakarsak yok oluruz demektir
Şu tipe,*
Yo kanka benim kendimi kanıtlama gerek duymadığım için gizledim. Sosyal hayatım daha aktif bide
Şu tipi yolda görsem selam bile vermem
Nice yakışıklı varken zamanı kaldım djdjdkslallwwş
Takıntılı ve pis olması
İlgi isteyip ilgi göstermemesi
Yalancı umursamaz sadakatsiz öfkeli duygusuz
Beğenmişlik
trip atmaları
Aşırı kısıtlama ve kıskançlık
Lafdan anlamamasi
Flörtöz olması yeter
M4L olması
erkek olması