AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yüzde 99'u kadın düşkünü,
Yüzde 85'i küfürbaz ve kaba,
Yüzde 60'sı pis ve şahsi temizliğine özen göstermeyen,
Yüzde 50'si cahillik abidesi.
Daha yazarım da hencinsimi bu kadar kesmeyim. Hoş, kaldı ki kadınları da gömmeden durmam.
Senin kız olduğun gerçeğini yazdıkların değiştir miyor merak etme
Sesimi duymak isteyeceğini sanmıyorum. 😅
Bundan eminim.
Tamam kabul. Ortaya bir iddia koyalım.
cinsiyetçi, kaba, empati kurmaktan yoksun, maço
hepsi böyle değil biliyorum ama aklımda böyle bir tip canlanıyor
Kendi ağzınla söylüyorsun hepsi böyle değil neden geneşledin ozman
sen zaten genelleme sorusu sormuşsun bu nasıl bir mantık? olumlu şeyler yazsaydım niye genelledin diyecek miydin acaba :d
Beyin yok bunlarda işte bunlarla aynı havayı soluyoruz italyanları incele karar ver😀
Bak üst taraftaki açıklamanıb aynısı seni içinde geçerli yorma beni.
nasıl bir beynin var senin anlamıyorum ki. konuyu askerliğe, ev geçindirmeye nasıl bağladın acaba. bütün türk erkekleri böyledir dememişim, hakaret etmemişim. sorduğun soruya genelleme yapmadan cevap verebilme ihtimali varmış gibi cevabımı beğenmiyor bir de. sadece övgü içerikli yorum arıyorsan, eleştiri kaldıramıyorsan böyle bir soru sormamalıydın. kadına uygulanan her türlü erkek şiddetinin bu kadar yoğun yaşandığı bir ülkede yaşıyorken genelleme yapılmadığına şükret. ben hala tüm erkekler böyledir gibi bir şeyi savunmuyorum, sadece aklımda canlanan tip bu. ayrıca olaya tek taraflı bakan sensin
Abi biz bunlarla niye aynı ülkede nefes alıyoruz🤣🤣Şaka gibiler cahil tenekesi
Umarım birgün verdiğin cevapla ve kendinle çwliştiğini anlarsın.
aynn😔🙏
@ovarlokçuadam soruyu genel sormuşsun kız da zaten hepsi böyle değil yazmış farkında mısın acaba? Hepsi öyle dese genellemiş olurdu zaten sen çelişiyorsun asıl dediklerinle
@126Pınar boş ver, anlamıyor. sadece olumlu yorumlara açıkmış bilmeden yorum attım ben de
😂😂😂
🤣🤣🤣
genel konusmıyım ama makesef aklıms maco erkekler geliuor
Sapık küfürbaz kendini bi b. k sanan tipsiz fakir su aygırı.
Peki neden böyle düşünüyorsun
Aygır gibisinizde ondan
Neden genelleme yapıyorsun
Çoğu öyle
Peki en tipsiz en fakir olan erkek bile Bi kere sen evde rahat uyu diye ona yattığın yatakta böyle hakaretleri rahat rahat sayıdır diye Bi kere askerlik yapıyor soğuk demiyor sıcak demiyor sen sıcak, sıcak yat diye kendisi uyumuyor sonda babandan ya da abiden pay biçelim onlareda erkek sen oku diye çalışıyor rahat yaşa diyr elinden geldiğince hayatını senin rahatlığın için bedenen ya da zihnen heba ediyor her istediğini elinden geldiğince karşılıyor ama şımarık kızımız napıyor istediği çantayı almadı diye babaya ya da abiye tavır alıyor sadece örnek veriyorum
Yani sana basit bir soru sordum ve genlelime yaparak etmediğin hakaret kalmadı yani girişte hakarete başladın şayet durum buyken güzel sözü tatlı dili temşz, bakmayı nasıl göreceksin sen ne kadar temiz baktınki
Evlenince hepinizin içindeki ayı çıkıyor
Ve sapıksınız bir kız selam yazsa libidonuzla konuşuyorsunuz
Bu hayatta her şey karşılıklı bizim kızlara çok değer verdiğimiz için oraları buraları ayrı oynuyor bir erkek işe gidip çoluğunu çocuğunu rızkını kazanmak için kendini parçalıyor akşam eve geldiğinde bir gülen yüz bir tatlı söz duymak görmek ister onüne sıcak çorbası konsun ister karşısındaki insan kalas gibi hareket ederse ektiğini biçer ilgi görmek için ilgili olman lazım tatlı söz için Talu dilli olman lazım bir erkek kadının aynasıdır kadın erkeğe nasıl bakarsa erkek te kendi yansımasını görür.
Erkeğin hamurunda üremekk var doğaya bakarsan kainatta bile bu geçerli hayvanlarda bile dha çok örnek var ama anlaya bileceğin den emin değilşm
Kızda niye yok erkekte var kız kendini tutabiliyor erkek nerdeyse damacayanı si kecekk?
Sen heryerde se x. Konuşmaya meraklı sapık kızlar görüyormusun erkekler kadar
Hayatın boyunca herşeyi neden gizli kapaklı yapıyorsan onunla aynı şey fark yok
Benmi diyorum askerlik yap diye Allah diyor kafirlerle cihat edin Diye git vatanını ver ozaman gevurlara banane yani? Benmi diyor evlen çocuğuna bak diye evlenmek zorunda değilsin
Siz harbiden yarım akıllısınız..
Şöyle söyliyim kadınlar tam bir kamuflaj ustası yaptıkları olayların üstünü çok iyi kapatma bilşyrmar örneğin obir alfa diyr biri biraz önce yorum yaptı bu soruma adım kadar eminim obir kız işte ben göre biliyorum ama herkes benim gibi göremez arada fark var
Bunun kafiri hiristiyani Müslümanı yok buunun inançla alaaksoda yok sen rahat uyu diye o adam - 30 dereceler de nöbet tutuyor senin demene gerek yok o zaten bunu isteyerek yapıyor
O olmasaydı - 30 derece de nereden ne geleceği belli olmayan karanlık ölsen sabaha anca fark edecekleri bir yerde gece nöbet tuttun mu sen işte sen tutma diye tutuyor zaten
He o yüzden kızları öldürüyorsunuz biz -30 derecede donuyoruz bunlar rahat rahat yaşıyor diye
Bak yine genelleme kocasını öldüren babasını öldüren erkek kardeşini öldüren kendi çocuğunu öldüren kadınlarda var ben ne erkekleri savunuyorum ne kadınları ama senin konuyu çektiğin yerde iki tarafında suçu var.
sorumu bu