Aşk İlişkileri Sevgilinizin ağzından çikolata alır mısınız yoksa tiksinir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Detay yukarıda belirttim Evet yerim Hayir yemem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilinizin ağzından çikolata alır mısınız yoksa tiksinir misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Curiosus Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgilimin hiçbir şeyinden tiksinmem mümkün değil. Bence bir insanın menisini yuttuktan sonra bunun daha bir üst seviyesi yok yani. :D 0 1 Yorumla pipipriapos +1 yıl Ben şookk :) Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Çikolata sosu döküp yalarım diyerek konuyu zirvede kapatıyorum. Tabi hijyen önemli sjsjjs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Asdfkgjdk Yorumla
Koterlek Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Onu okadar seviyorumki oda beni sevse su yünü çikolata sını bile yerim 0 0 Yorumla
Denizistanbul35 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Sevgilisinden tiksinen ayrılsın hemen ya böyle şey mi olur 1 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Her zerresini yaladigim kadindan cikolata yememk saçmalık olur 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Tiksinmem 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Tiksinmem sen 1 3 Yorumla Billy59 +1 yıl Soru sordum Yorumla Soran +1 yıl Tiksinmem Yorumla Billy59 +1 yıl Aferin Yorumla
BitmeyenBitter Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tiksinmem 1 0 Yorumla
bimdekikncikapı Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı. Yerim evet 1 0 Yorumla
MuratBeyGelmis Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Evet tiksinmem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yerim menilerini bile yerim ohhh 0 9 Yorumla kafeinsiz +1 yıl Sana ne oluyor pembe? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl asıl sana ne oluyor da cevap yazıyorsun Yorumla ECD73 +1 yıl yer misin cidden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla ECD73 +1 yıl bulamadım senin gibisini be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kısmet Yorumla ECD73 +1 yıl yani mesaj atsana bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uza Yorumla ECD73 +1 yıl ama uyardık bak birbirimize Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevgilimin hiçbir şeyinden tiksinmem mümkün değil. Bence bir insanın menisini yuttuktan sonra bunun daha bir üst seviyesi yok yani. :D
Ben şookk :)
Çikolata sosu döküp yalarım diyerek konuyu zirvede kapatıyorum. Tabi hijyen önemli sjsjjs
Asdfkgjdk
Onu okadar seviyorumki oda beni sevse su yünü çikolata sını bile yerim
Sevgilisinden tiksinen ayrılsın hemen ya böyle şey mi olur
Her zerresini yaladigim kadindan cikolata yememk saçmalık olur
Tiksinmem
Tiksinmem sen
Soru sordum
Tiksinmem
Aferin
Tiksinmem
Yerim evet
Tiksinmem.