+1 yılEvlilik insanin dogasi aykiri birsey degil lakin Evlilik daha dogrusu beraber yasama, zorluklara, güzelliklere beraber eslik etmek bir müddet sonra Insanlarda karakter degisikligine yol acabiliyor. Cok severek evlenip 2 yilda bosanan bir cok insan var önrek olarak ya da eskilere bakacak olursak birbirlerini görmeden tanimadan evlenip 40-50 yil evli kalan ve mutlu meshut gecinen ciftler mevcut. Kisisel bir deneyim genelleme yapmak cok zor eger seni mutsuz eden bir evliligin varsa en dogrusu önce yardim almak son care olarak bosanmak en dogrusu olacaktir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBireysel alan tanıyan, kendine güvenen ve kültürlü insanların evlilikleri genel olarak mutlu oluyor. Evlilik doğru insanla olduğu sürece keyifli bir şey bence. Bir de benim kendi gözlemim bir insan hayalindeki gibi yaşamıyorsa, düşündüğü işlerin peşinden gitmeyip evlendiği zaman aklı buralarda kalıyor. Geleneksel evlilikler de ne yazık ki kişisel alana saygı ya da düşüncelerinin peşine düşmesi garip karşılandığı için insan evliliği bir yük, pranga gibi görmeye başlıyor...
Evlilik birlikte yaşamak demektir yalnızca. Birinin hayatına karşılık kendi hayatını feda etmek demek değildir bana göre.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğe eşine hayatına nasıl baktığına bağlı mutlu olup olmaman, her evli mutsuz her bekar da mutlu değil, döngü hep aynı sorunlar sıkıntılar iki farklı insan uyumsuzluk normal flört dönemi olsa baktın olmuyor eyvallah der gidersin ama evlilik de iletişim ve cinsel birliktelik bir çok sorunu ortadan kaldırıyor. İkisi olmadığı zaman o evlilikte aldatma ve mutsuzluk başlıyor. Mutluyum arada sorun yaşıyoruz evet ama normal iki farklı karakter ve insan önemli olan ne istediğin ve buna karşılık ne yaptığındır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes herkesi herkesle aldatıyor demek ki.
Evliyim demenin anlamı yok o halde.40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sadece yanlış kişiyle evlenmişsiniz..
35 Yorumla- +1 yıl
Belki kendisi yanlıştır
- +1 yıl
@Büük-memeli-kadın kapak olmuş
+1 yılHer insan farklıdır. Kimi bir kişiyi sever ve aklını, gözü, kalbini diğerlerini kapatır. Kimi evliliğin ve aidiyetin bilincinde olmaz ve sürekli farklı insanları tanımak ister. Evliliği bir zorunluluk gören ve baskı altında evlilik yapan kişilerin de böyle sorunları olabiliyor. İçgüdüsel olarak ele alırsak erkek aldatmaya daha mehillidir. Soyunu genişletmek ve çoğalma arzusu kadını dahi çekici olarak nitelendirdikleri özelliklerini doğurganlığı çağrıştırması ile alakalıdır. Aidiyet duygusu olmayan, evliliğin sorumluluğunu kaldıramayacak ve evliliğin ne demek olduğunu öğrenememiş kişiler evlenip hem kendine hem eşine haksızlık etmesin.
20 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Öncelikle şunu bilmenizi isterim ; Evlilik mutluluk değildir bir yuva kurmaktır mutluluk ise iki kişinin, el ele vererek çaba göstermesiyle ortaya çıkar bunun farkında olmak gerekir, sevgiyle aşılmayacak hiçbir engel yoktur karşında ki insanın gönlünü hoş ederek ruhunu ilgi, alakayla beslersin önemli olan dik durarak sabırla mücadele etmeye devam, etmek insanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz burada şuna dikkat etmek, gerekiyor sizi her ne rahatsız ediyorsa bunu içinize atmamak konuşmak diğer türlü, kendinizi üzerek stres yaparak yıpratırsınız hayatınızın baharında olduğunuzu, var sayalım ümitsizliğe kapılmayın karamsar olmayın kendinize sımsıkı sarılın en çok sizin size ihtiyacınız olacak, bu dünyada yaşama sevincinizi kaybetmeyin gerisi kendiliğinden gelir umudunuzu, yitirmeyin önünüze bakarak ilerleyin kendinize olan inancı güveni, kaybetmeyin kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sorun evlilikte degil insanlarin apptalliklarinda. Normalde zaten sınırsız uzun iliskiler her zaman yipranmaya, yıpratmaya uygun ortam hazırlar.
Evlilik bir ortaklıktir. En paylaşım unsuru ise cinsellik ve beraber çocuk büyütmek, onu hayata hazırlamaktir.
Zeki insanlar neden sonuç ilişkilerini iyi anlar, öngörülü olur, sorun çözme yeteneğine de sahip olur. Lakin insanlarin çoğunda böyle bir potansiyel yok. Aşkı kıskanip, kısıtlamak zannediyorlar. O yüzden farkinda bile olmadan kendi cehennemlerini kendileri hazırlıyorlar.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mutluluk insanın içinde.
Filmlerdeki aşkları kimse yaşamıyor.
Dayak yemiyorsan, aç değilsen, seks yapıyorsan, sıcak ve kuru bir evin varsa mutlu olmalısın.
Kerem Bürsin gibi bir adamdan sevgiler gününde çiçek almak, güzel sözler, şiirler vs yi Hande Erçel yaşar. O da açık ara fazla güzel. Buna rağmen onların aşkı da en çok 2 yılda biter.
Demem o ki, mutlu olmayı bir erkeğe bağlama. Onlar vur kaç modunda. Bize kalıcı mutluluk lazım.
Yukarıdaki sıkıntı yoksa, çocuk yap. Onlar mutluluk kaynağı.21 Yorumla- +1 yıl
Güzelliğe bağlamanız muhteşem ya. herkes seksten dayak yememek ve kuru bir evden daha fazlasını dis görünüşü mükemmel olmasa da hakediyor. Ayrıca sırf mutlu olmak için çocuk yapmak da çok bencilce. Neden çok sevilmek istemeyelim neden eşimiz sevgilimiz özen gostermesin. Kadınlar böyle düşündükçe daha çok aldatilir daha çok mutsuz olur daha çok dis görünüşe takılip perişan olur. Aşağılık canlılarız daha fazlasını istemeye gerek yok sonucuna vardım yazdiklarinizdan. Çok güzel değilsek sevgi beklemeyelim sadece gece duzulelim yeter bize Allah razı olsun beyimden sevmiyor ama yine de seyapiyor aw
+1 yılEvlilik doğru kişi ile yapıldığında güzeldir diye düşünüyorum. Çiftlerin kendilerince özgür olabildikleri alan da olmalı çünkü çok boğuyor insanlar birbirlerini. Oraya gidemezsin, bunu yapamazsın, şunu giyemezsin. Bunlar karşındaki insandan da evlilikten de hayattan da soğutuyor.
20 YorumlaEvlilik insan doğasına aykırı. Ama bu düzene göre yönetim gerçekleşiyor ve insan ayak uydurmak zorunluluğundan yapıyor... Baskıdan başka bir şey değil ve ayrıca kağıda imza atmak kadar saçma bir şey görmedim daha... canım saçma adetler saçma sapan sistemler hay lanet yine sinirlendim
21 Yorumla- +1 yıl
Bide çoğu madem mutsuzsun neden evlendin demiş sanki sorsan her şey istedikleri gibi ve her yaptıklarından haz alarak mutlu bir şekilde yapıyorlar. İnsan sorgular sıçarken bile sorgular acaba neden bu böyle gibisinden bunu tutup mutlu olupla bağdaştırmak saçma ki sorgulamadan denemeden buna karar vermek olanaksız... Yine sinirlendim teşekkürler köle zihinlilerrrrrr
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz esimle 14 yasinda tanistik ve 20 yasinda evlendik. Ikimizinde meslegi var gelirimiz iyi. Iyi bir yasam standartimiz var. 2017de evlendik su an 4 yillik evliyiz. 2 cocugumuz var biri 3 biri yeni dogdu. Asiri mutluyuz. Cevredekiler nasil diye soruyor bazen. Asil sorun mutlu olmak degil. Anlasabilmek bir birlerinin ihtiyaclarini karsilayabilmek. Surekli birlikte vakit geciriyoruz. Bazen cocuklarla bazen ikimiz bas basa. birbirimize cok sey anlatiyoruz. Yeri geliyor kari koca yeri geliyor anne baba ve yeri geliyor en iyi arkadas oluyoruz. Ama her zaman bir birimizin yanindayiz yoldasiyiz. Bence once kendine bir sor ben neden mutsuzum diye. Sorun ne nasil gideririm. Esinle konus. Bir birimizin ihtiyaci ne ve karsilayabiliyormusunuz? Umarim sorun her neyse en kisa zamanda giderilir ve mutlu olursunuz
52 Yorumla- +1 yıl
Kıskandım ☺️mutluluklar
Gizli Üye(25-29)+1 yılne alakası var? 22 yaşında severek evlendim 2 yıldır evliyim ve hala çok mutluyum. öncesinde de 5 yıllık ilişkimiz vardı. insan doğasına falan aykırı değil hemen insana hayvana bilmem neye bağlamayın. sen hatalı evlilik yaptıysan insanlığın suçu ne? mutsuzsan ayrıl bu kadar basit!!
50 Yorumla
+1 yılÇok sevdiğin, iyi vakit geçirdiğin ve heyecan duyduğun bir dostla aynı evi paylaşmaktır. Yani bu dediklerime uymayan bir evlilik ise, sadece aşk varsa, dostluk vs hak getireyse bu düşünce çok normal. Onu annen, baban gibi benimseyen ve ailen görsen hiiç böyle düşünemezsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik insan doğasına aykırı değil. İlişkileri yürütmekteki temek unsurları gözden kaçırıyoruz ve bu da çiftler arası huzursuzluğu getiriyor.
Öncelikle sizi mutsuz eden şeyleri gözden geçirin ve düzeltilip düzeltilemeyeceklerini düşünün.
Düzeltilemeyecek durumlar ise bundan sonra ne yapmak istediğinize karar verin.
Bu aşamadan sonra sizi mutlu edecek bir hayatın planını çizmelisiniz.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. Zıt kişiliğe denk geldiysen baya mutsuz olunuyor
Geneldede erkekler kadının zıttı oluyor davranış bakımında istekler bakımında
Hele kadın gezmeyi ilgiyi seven biriyse erkekte tam tersi oluyor
Ömür boyu mutsuz oluyor kadın
Başına bir bekçi almış gibi sürekli sorumluluk içinde bon boş geçen yıllar her günün aynı geçecek ye içyat adama yemek yap çocuk bak sonra torun bak bakmışsın yaşlandın arakana baktığında eziyet çile var10 YorumlaBen bir çok evli kadın ile konuştum geçmişte. Cinsellik yaşadıklarım da oldu. Kadınlar kocalarının ilgisiz, kaba, şahsi temizliğini yapmayan, erken boşalma sorunu veya iktidarsızlıklarından şikayetçiydi. Niye boşanmıyorlardı? Kimseleri olmadığı için. Çalışıyor olmalarına rağmen kimsesizlik kadın için kötü. İçinde mühendis, banka müdürü bile vardı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan doğası gereği kendi özgür iradesini uygulamak ister evlilikte ise ortak karar alma zorunluluğu çok fazla olduğu için çatışma çıkıyor. Karşı tarafa bağımlı olma hissi insanı ister istemez mutsuz ediyor tüm bunları evliliği yaşamadan bilmek zor olmadığı için evlilik düşünmüyorum. Benim düşüncem ekonomik özgürlüğü olan kişiler evlenmese kafaları daha rahat olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi ve Eşinizi Keşfedin.
Yüksek Beklentiler Evlilikte Mutsuzluk Sebebi.
Mutlu Bir Evlilik İçin Eşinizi Değiştirmeye Çalışmayın.
Evlilikte Sorunları Herkesin Bilmesine Gerek Yok.
Evlilikte Uyum İçin “Empati” ve “Biz” Kavramları
Öfkenizi Frenleyin, Gerektiğinde Özür Dileyin.
Anlatmaktan Çok Dinleyin.00 Yorumla Keşke evli olsam, test etsem ve cevap verebilsem :) Bence evlilik çok güzel birşeydir. Devamlı yanımda olan bir arkadaşım olacak. Eve azcık geç kalsam arayan, ne yemek yiyeceğimizi konuşacağımız, günümüzü yemek masasında anlatacağımız, hangi filmi izlesek diye saatlerce film arayıp, bulamayıp yatalım bari diyeceğim bir eşim olmasını pek isterdim. Güvende olmamı sağlayan, inandığım, yanında rahatlığı hissettiğim sadık bir eşim olmasını pek bi isterdim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evliliği mutluluğa araç herine, amaç edinmenin bir etkisi olabilir. "Ben" ile evlilik olmaz, "biz" ile evlilik olur. Küçük şeyler ile mutlu olabilen iki insan "biz"i gerçekleştirebilirse evlilik muhteşem ama dert "karşımdaki beni mutlu etsin diye bekleniyor ise sıkıntı büyük.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. evli olup mutlu olan çok az var. onlar da testosteron/östrojenlerini tamamen yitirmiş gibiler. dişil ve eril azgınlıkları üst seviyede olup evli ve mutlu olan görmedim istisnalar dışında.
o istisnalar da boşuna istisna değil, bazı sınırları kaybetmiş özgür çiftler.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu soruyu büyük ihtimal şu sabah programında evlilik insan doğasına aykırı diyen kadından gördünüz ve uyarladınız. Bu sebeple evli ve mutsuz olduğunuza inanasım gelmedi.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlenip mutlu olan o kadar insan varken senin "ben mutsuzum evlilik insan doğasına aykırı (mı)" demen hangi mantığa uyuyor? Başaraladıysan sorun sendedir evlilikte değil.
22 Yorumla- +1 yıl
Belki de adamdadır sorun, nereden biliyorsun? Evet, evlilik insan doğasına aykırı değildir. Ama direk sorunu kadına da atmamalısın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evlendim 17 gün evli kaldım ve boşanıyorum hiç mutlu değilim inşallah boşandıktan sonra çok daha güzel bir hayatım olur inşallah karşıma gerçekten iyi birisi çıkar Allah korkusu olan merhamet vicdan sahibi olan birisi olsun ve halden anlayan birisi olsun güzellik pekte önemli değil
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet görücü usulü ile evlendim düğüne kadar pek bi sıkıntı yoktu düğünden sonra bayağı bayağı gerçek yüzünü gösterdi 5 günlük evliyken ailen gelmesin diyor 1 saat sonra annesine tlfnda anne gelde 1 2 hafta kal diyor düşün gerisini
Cevap sahibi+1 yılSende mi mutsuzsun
Cevap sahibi+1 yılYoo 5.5 6 ay kadar nişanlılık dönemi oldu bunların amacı farklıymış ve anlayış yok düşünce yok hoş görü yok sürekli ana kız beni yönetmeye çalışıyor sürekli onların dediği olacakmış benim hiç söz hakkım yokmuş gibi davranıyolardı bende bir yere kadar sabrettim uyardım sürekli baktım olmuyor en son hakaret etti hiç düşünmedim bindirip götürüp anasına teslim ettim sonrada gidip avukatıma davayı açtırdım
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi adam zor bulunur kamu personeliyim evim arabam var kimseye muhtaç değilim aç açıkta bırakmam bir dediğini iki etmedim gayette uyum sağlayan biriyim benimle herkes geçinir geçimsiz biride değilim içkim yok kumarım yok gece hayatım yok bir şey yapacaksam sevgilimle eşimle yapmak isterim
Cevap sahibi+1 yılBelki yüzüm güzel değil ama yüreğim güzel çok şükür en güzeli sizin olsun bana hayırlısı yeter diyen biriyim kaderimde bunlarda varmış yaşanacak bir şey diyemiyosun işte
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli görücü usulü en hayırlısı öyle inan ki bakma bunların amacı farklı
Cevap sahibi+1 yılOnuda özelden söylerim anca burdan olmaz
Cevap sahibi+1 yılAttım
Cevap sahibi+1 yılBurdan söylersem ne anlamı kaldı adım 01fth
+1 yılBurdaki kriter beklentilerin ve tercihlerin karşılıklı olarak örtüşmesi. Fakat 21. Yyda özellikle de ülkemizde dinamikler ve trendler ekonomik ve sosyal ölçütlerde acayip derecede anlık geliştiği için uyum yakalamak neredeyse imkansız derecede güç
10 YorumlaEvet tanır bilirler evliyim mutluyum ama tabi evlide olsak bekarda olsak hayat güllük gülistanlık değil
Doğal olarak evliliklerdede sorunlar olur burada samimiyet ve iletişim çok mühimdir ve etkin kullanılabilirse sorunlar aşılabilir10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Malasef bu devirde evlilikler çok sağlıklı yürümüyor buna etken olarak internet ve sosyal medya bağımlılığı eşlerin birbiri arasındaki tahammülsüzlük ten uyumsuzluğu cinsel uyumsuzluk olarak katlanarak devam etmekte daha ayrıntılı uzun uzun konuşup görüş ve fikir alışverişinde bulunmak isterseniz buyrun gelin konuşalım dertleşelim herşeyin hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılSorun evlilikte değil, evlenmek için yapılan evlilikte. “Kavun değil ki kıçını koklayıp alasın.” Aldatmak ise insanların karaktersizlikleriyle alakalı, evlilikle alakalı bir durum değil.
20 YorumlaAllah'in teşvik edip
Kullarina meyil verdiği şey/evlilik...
İnsanın fitratina/doğasına aykırı olamaz.
Buna akil onay vermez
Sadece senin gibi özgürlük budalasi angutlar evlenmesin lütfen...00 Yorumla
+1 yılEhline denk gelmeyen her şey ziyan olur.
Ehline denk gelmemişsin51 Yorumla- +1 yıl
Aynen aldatmak yerine boşanmak daha iyi
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Valla bende evlılık ıstıyorum artık yaş oldu 38 cılkı çıktı bekarlıgın.. olgun yaşlarda verılen her karar guzeldır.. evlılık ınsan doğasına aykırı degıl sadece çok erken yaşlarda ve yanlış kısıler ıle yapılmamalı hepsı bu
00 Yorumla
+1 yılsiz zengin mahalesinde yaşıyorsunuz herhalde türkiyede genel anlamda herkesin birbirini aldatiginj görmüyorum ama burada ya benim cevrem herkes aldatıyor masalına siguniyor millet bi bana denk gelmedi o çevre nedense
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılaykırı tabi her yere yazıyorum yazıcam
insan tek eşli olamaz
hayatı boyunca birine bağlı kalamaz
evlilik tasmadır37 Yorumla- +1 yıl
İyi güzel de bu bizim topluma aykırı
- +1 yıl
yav şurda yaşayacağın bi 60 yıl falan zaten
- +1 yıl
Bak bende öyle diyordum bak yaş oldu 41 bak geriye moloton bir hayat
- +1 yıl
hee herkesle yatmak işine geliyor tabi sonra kalacağın yeri düşünmüyorsun
- +1 yıl
Mesele herkesle yatmak değil ki iş yatmaya kalırsa başka ama ortada duygu yoksa yatmak la kendi kendine bişey yapmak arasında fark yok
- +1 yıl
Çok haklisin
Evlenenler neden mutsuz cunku daha once hic o kisiyle ayni evde yasamadigi icin insan onu hep disardan iyi saniyor bazende evlendikten sonra bambaska biri oluyorlar nadiren inaanlar degismez ve evlilik mutlu olur evlenip mutlu olmak icin es tercihi gayet onemli ve mutsussaniz bence umursamayin bosanin hayat uzun dogru kisiyi bulun hatanin neresinden donulse kardir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. en başa gidecek olursak evet evlilik hiç bir tür canlıya uymuyo bağlılık ve hayat arkadaşlığı bunun dışında ama evlilik tamamen bizi yıpratan bir uyguluma
113 Yorumla- +1 yıl
Dogru
- +1 yıl
@kskkxk kadın haklı dağıl
- +1 yıl
😀 😀 😀
- +1 yıl
@kskkxk kadın dusurmek mı bi yorumla mı😂😂gerçekten düşüncesıne katıldıgım için yazdım yasım gereği tecrubelerımle hemde sen gibi ergen canım değil
- +1 yıl
@kskkxk evlilik bir kurumdur öncelikle, duyguların match olması evlilik değildir... ve evet belli kurumlardan onaylı çiftlerin imzası dahilinde evlilik gerçekleşir fakat ilk insanlara baktığımız zaman erkekler gen aktarımı yapıp çoğalmak ister bunun için bir veya bir çok kadınla beraber olur (yerleşik düzene geçmeden öncesi) kadınlar ise içlerinde bulunan anaç duyguyu tatmin etmek için güçlü bir erkek seçer... yerleşik düzene geçtiklerinde kabile içi kavgalar çıktığı için yavaş yavaş tek eşliliğe doğru evrilmişlerdir (kabile huzurunu korumak için çünkü diğer kadınlar bebekleri öldürmeye başlar) ve çağ atladıkça ve din kavramı oluşmaya başladığında bu evliliğe kadar evrilmiş bulunur... şimdilik okuduğum kitapların aklımda kalanlarının analizi bu şekilde daha iyisini biliyorum diyosan evliliğinde başarılar dilerim :)
- +1 yıl
Ya onun bi bk bıldıgı yok evlenıp koca parası yıyecek ota boka trip atacak öyle yasayıp gidecek mutsuz bunu da evlılık sanacak
- +1 yıl
Hahahhahah oldu o zaman. Doğamızmış yok ya. Kadınların bir rahim olarak görüldüğü o yıllarda yaşıyorsan sana göre olabilir hanımefendi. Ben o çağda doğmadığım için benim doğamda o yok. Oldu o zaman istersen üzerimize bir or bağlayıp kıyafet de gitmeyelim mızrak alıp hepimiz avlanmaya çıkalım yıkanmayalım vs ol gülüm doğamız o aynen
- +1 yıl
@kskkxk idiotsun bence😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında değil sizin aile içinde olup biteni bilmediğimiz için kimse doğru bir tespit yapamaz pandemi süreci bir çok aile içi şiddeti getirdi bunaldı çünkü insanlar buna ekonomik krizde etkilenince hal böyle oldu ama başka sorunlarda olabilir tabi maddi manevi olarak eşin sana düşkün olmayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAykırı değil sadece yanlış zamanda yanlış kişiler ile tanışmışsınız evli ve mutlu bir çok çift var ama senin durumunda olan da var senin durumun bence mutsuzluk tek bahanesi değil biraz da heyecan arıyorsun değil mi arıyorsun çünkü istesen boşanırsın boşanmıyorsun çünkü bu daha haz verici itiraf et hadi 😉
00 Yorumla
+1 yılMutsuzsan boşanırsın anasını satıyım aldatmanın bahanesi mi olur saçma saçma konusuyosunuz ya hökeleniyorum bak
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/cKLzfnf6Y_YSosyal medya kullanımını azalt
25 Yorumla- +1 yıl
Başa sar dinlerim artık teşekkürler :))
- +1 yıl
@Atarlıı_Şekerpare youtubedan döngü modunu aç sürekli aynı şarkı tekrar eder
- +1 yıl
*sarar
Bide cümle kursam daha neler anlatıcam 😅 - +1 yıl
@Atarlıı_Şekerpare Olur öyle arada takılma
- +1 yıl
🙂🙂
+1 yılEvet aykırıdır. Mutlu olan yok mu var ama her şey gibi oda bitiyor. Biz sadece rol yapmaya devam ediyoruz.
20 Yorumla
+1 yılBeyefendiler evliyken bizi mutsuz ediyorlar aldatildiklari zamanda kıymete biniliyor herseyi hak ediyorlar
21 YorumlaEvlilik insanlar için en kutsal en doğal ve en olması gereken şeydir. Bu sana yanlış geliyorsa ya evlenmek için evlenmişsindir ya da kişiliğini biraz sorgula derim
00 YorumlaDeğildir ya yanlış insan ile evlisindir ya da bizzat sen yanlış insan sındır başka türlü sevdiğin biri ile ne olursa hangi kavga olursa olsun çözümünü elbet bulursunuz cunku
00 Yorumla
+1 yılİnsan doğasına aykırı değil, insan doğası gereği yaşamaktan uzaklaştığı için evlilikler sorunlu. Ne gibi sorunlar yaşıyorsun? Mutsuzluk sebeplerin neler?
00 Yorumla
+1 yılBende kendime uygun bir hayat arkadaşı bulamadığım için sıkıntılıyım. Yanınızda olacak kişiyi iyi seçin ve onun kıymetini bilin. Yalnızlık hiç iyi değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evlilik değil, kişinin evliliği zihninde nasıl konumlandırdığı onu mutsuz eder. Burada bilinçaltındaki inanç kalıpları devrede olur. Genelde zamanı geldi evleneyim diyenlerde görülen bir durumdur bu
00 Yorumlamerhaba 3 altın kuralı deneyen her kadının evlılıgı monotonlaşmaz erkek köpek gibi baglı olur aldatamaz mutsuzluk uzak olur sen denemedıgın ıcın zor gelıyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılMutsuz san bu senin başarısızlığın evlilik asil olandır Allah boyle yaratmış boyle emretmiş... Beceremedik diyemeyenler boyle uyduruyor. Kusura bakma ama öyle
00 Yorumla
+1 yılMantık evliliği ise normal. Kafa yok şimdiki millette. Parayla evleniyorlar resmen. Beter olun.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes mutsuz ama bekarlara evlen diye neden baskı yapıyorlar anlamıyorum😂
31 Yorumla- +1 yıl
düğün olsun göbek atalım diye asllkda
+1 yılsiz mutlu olmayı bilmiyorsunuz gözünüz dışarda hep çünkü
32 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Guzel yorum insan doyumsuz
- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle aykırı, evli olup mutlu olan var mı ya gerçekten varsa da numuneliktir 🤷
31 Yorumla- +1 yıl
Yok ama mutlu gibi gösteriyorlar cesareti olsa o dk bulutlar baskasini
+1 yılhayır evlilik onursuz gurursuz şeref yoksunu insanların doğasına aykırı :)
30 Yorumla
+1 yılEvlilikten ne beklediğine bağlı
amaçsız evlenmişsin demekki boş yere
Mutlu olmak için evlenilmez10 YorumlaEvliyim ve mutsuzum. Evlilik=mutsuzluktur. Enerjini aşağı çeken insanlardan uzak durun ve evlenmeyiniz.
10 YorumlaBen boşuna demiyorum evlilik pişmanlıktır diye.
Evlenme hayatın anını yaşa zevk al daha iyi
Bu devirde hele ki büyük pişmanlık10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip mutlu olan da var mutlu olmayan da ama bu evliliği kötü bir şey yapmaz tamamen doğru insanı bulup bulmamakla ilgili bir şey.
10 Yorumla Evli olup mutsuz olmak da bekar olup mutsuz olmak kadar normal bisey sorun meşrulastirilmis birlikteligin olmasi degil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılherkes aldatıyor bazıları sosyal medyada bazıları filmlerde bazıları reelde takma kafana nasıl mutlu hissediyorsan öyle ol, yeni heyecanlar, beğenilmeler, tahrik edilmek vs. insanın içgüdüsel ihtiyaç duyduğu hisler bunlar.
03 Yorumla- +1 yıl
Bir insanın düşünceleri hiç değişmez mi? 😅
- +1 yıl
@SextraOrdinary ahahah canım neysek oyuz biz :D
- +1 yıl
Neyse eski dostsun neyse ki 😅
Sizin gibiler yüzünden herkes evliliği kötü bir şey sanırım. Daha ne istediğinizi bilmeden kendinizi bile yetiştirmeden biriyle yola çıkarsanız olacağı bu. Bu evliliğin değil senin ve senin gibilerin sorunu 🤮👎🏼
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliyim çok mutsuzum Ama bu seçimi ben yaptım çık aptalcaydı nasıl böyle bir hata yaparım anlamış değilim
431 Yorumla- +1 yıl
boşan sende xd
Cevap sahibi+1 yılKolaydı sanki evli olmadığın için anlamanı beklemiyorum
- +1 yıl
aynen veli olmayanlar anlayamaz boş ver
- +1 yıl
evlenmeseydin o zaman bizene
- +1 yıl
etrafta bir sürü mutsuz olan var bile bile kayaya çarpıyorsun
- +1 yıl
ayrıca gayet de kolay bir gün sevginin biteceğini ve boşanmak zorunda kalacağını tahmin etmen gerekirdi
- +1 yıl
kimse ömrünün sonuna kadar tek kişiyle evleniyor
- +1 yıl
evlenmiyor*
- +1 yıl
zorsa evlenmeyin bunu da mı akıl edemiyonuz
- +1 yıl
madem zor olduğunu biliyordunuz
Cevap sahibi+1 yılAaa konuştu cücük prenses senimi gerdi hadi erkek falan tavla sen kafan almaz evliliği onu bunu sen zaten hiç evlenme ilik fırsatta boynuzlarsın kocayı jfjfjf
- +1 yıl
onun senin gibiler yapar sevmediği halde evli kalıp başkasının zamanından çalanlar
Cevap sahibi+1 yılYa swwq ergen
kocayı boşamak isteyen benim ama yakama yapışan o senin o küçük süt aklın almaz derslerine çalış
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKudurrrrrr😂😂😂
- +1 yıl
seni şikayet ettim cry
Cevap sahibi+1 yılHahssjsjhshshdhd
Cevap sahibi+1 yılTamam abla aplaaa 😅😅
- +1 yıl
takıntılı kocanla mutluluklar
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim tatlım ha söyle akıllı ol😂
- +1 yıl
@zAntiSosyalz bekara karı boşamak kolay askdasd
- +1 yıl
geldi gene zekasız
- +1 yıl
boşanmak zorsa evlenmeyin ăq zorlayan kim
- +1 yıl
@zAntiSosyalz Adet yerini bulsun diye evlendik :D
- +1 yıl
kıza üzüldüm
- +1 yıl
@zAntiSosyalz Bana üzül tasma takıyor evde bana :D
Mutluluk ne aradığına bağlı.. Kendi iç dünyanda da bulabilirsin. Başka birine ihtiyacın yok.
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle adamsın be
- Devamını Gör (237)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler