Aşk benlik değil ben onu çok net anladım. Yani nasıl desem karakterimin dışına çok çıkartıyor kontrol edemiyorum. Tek odak noktam aşık olduğum kişi oluyor. Kendimden taviz verebiliyorum, kaybetmekten korkuyorum. Başıma gelmeden önce arkadaşlarımın anlattığı ilişkileri hakkında "Saçmalama oğlum öyle şey mi olur ben olsam hayatta yapmam" dediğim şeyleri kendim yaptım. Aşk kıpkırmızı bir elma gibi çok çekici olsa da içi kurtlu olabiliyor. Valla kapattım aşk konusunu
onunla mesajlaşırken ve bana yazdığı cevapları okurken vücudum dopamin, noradrenalin ve feniletilamin gibi mutluluk veren hormonlar salgılıyor... bu işin tıbbi ve bilimsel sonucu. işin duygusal kısmına girersem eğer; bana verdiği mutluluğu ve huzuru seviyorum. hani bir insanı görmen ya da donman yetmez göğüs kafesini yarıp kalbinin içine sokasın gelir ya mutluluktan... o da benim için aynı. hem denizin dibindeki istridye kabuğu içindeki inci gibi kimse görmesin kimse bilmesin istiyorum; hem de tüm dünyaya haykırmak... varlığıyla huzur veren yegane kişi o benim için... ailem ve o... geriye kalan her şey herkesin olabilir. o benim olsun yeter... aşk böyle biri yapıyor beni kısaca !!! :)
Ben de aşkın olumsuz etkisi daha çok. Ama olumlu etkileri de yok değil. Bir kere, çok olumlu oluyorum ve şapşirik. Ayağım yerden kesiliyor. Beynim iptal oluyor. Sürekli hayallere ve onu düşünmeye dalıyorum. Hayat daha anlamlı oluyor. Kıskançlık biraz can sıkıcı boyutta. Aldatılma senaryoları çokça aklımı meşgul ediyor falan.😂
Karşındakini mutlu etmek için elimden geleni yapar kendimden bile vazgeçerim. Göz kör olur maalesef sevdiğim zaman doğruyu yanlışı ayır edemem her şey toz pembee aşkımın peşinden koşarım değmiceğini bildiğim halde ve hep kanka kalkar o şerefsizlerinde çok değer gördükleri için
Aşk bana pek yaramıyor. Karşısındaki insana şüpheyle yaklaşan, düşüncelere boğulan, hep bi heyecan halinde olan birine dönüşüyorum. Bu da beni mutlu etmiyor.
Aşk beni sarhoş yapar. Her yudum içtiğimde daha fazla başım döner. Uykuya dalış anındaki huzur gibidir etkisi ama yanlış biriyle birlikteysem uykudan kabus görerek kalkış anımdaki korkuyu yaşatır..