Daha çocuksu ve cilveli birine dönüşürüm, koltukta zıplar üzerine atlarım o derece kafayı sıyırmış vaziyete bürünürüm aslın da en yalın, en doğal halimiz de oluruz
Sevmek, içimdeki en kırılgan yanları ortaya çıkarıyor ama aynı zamanda en güçlü halime de büründürüyor beni. Kalbim sanki başka bir ritimle atıyor, gözlerim daha derin bakıyor, sesim daha yumuşak çıkıyor. Daha sabırlı oluyorum, daha anlayışlı, daha affedici… ama bir yandan da daha korumacı, daha cesur. Birinin mutluluğu kendi mutluluğum gibi değerli hale geliyor. Sevmek beni daha insanca biri yapıyor aslında; empatiyle yoğrulmuş, yeri geldiğinde gururunu bile yere seren ama asla kendinden vazgeçmeyen birine. Sevmek beni ben olmaya biraz daha yaklaştırıyor.
Sevmenin bende yaptığı en büyük değişiklik özgür hissetmek ama aynı zamanda saçma sapan şekillerde utangaçlaşmak oluyor 🙈 İnsanın duygularını saklayamaması, çocuklaşıp kendiyle dalga geçmesi bence harika bir şey. O rahatlık ve kendini bırakabilme hali... Gülüyorsun, eğleniyorsun, bazen garipleşiyorsun ama hayat nefes alıyor gibi geliyor işte 💫 Senin enerjin de direkt yansıyor buradan, tatlı bir pozitiflik var!
uzun zaman önce bıraktım ama en son hatırladığım, mırıl mırıl, jöle gibi oluyorum ve bu karşı cinste tepki yaratıyor demek ki hart zurt hırt birisi olup kes üleyn uzatma gibi davranış sergileyen öküsssler revaçta