AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
İSTER YOBAZ DE İSTER ONU DE İSTER BUNU DE. BAK İSTERSE 5 YILLIK SEVGİLİN OLSUN YİNEDE ÜSTÜNDE NE VAR CIPLAK MISIN GİBİ ŞEYLER YAZILMAZ... ABİ NE TÜR İNSANLARSINIZ YA... VALLAHİ YAZIK.
Ay bırak boş ver bundan mı medet umuyon kuku düşkünü
Erkek mi kalmadı dünyada sanki salla geç hiç umursama. Peşinden koşarsa da yüz verme.
Tek bir şey demek geldi içimden " bu çocuk anasının gözü" sen daha çoook düşünürsün onu🙂
Engelle gitsin 2 günde seks muhabbetine mi girilir :D amacı belli bir de trip atıyor şaka gibi
Yakışıklı diyorsun öyle adamlara günde kaç kız düşüyordur yatak muhabbeti dönmesi çok normal.
Birde özür diledin bu neyin kafası huuuuuu. Onun niyeti belli sende dünden heveslisin. peşindende koşuyorsun daha ne istesin adam. 😅😅
Sen le olmak istediği amaç belli kolay lokma görmüş faydalanmak istemiş sende tepki gösterince tribe başlamış üste çıkmaya çalışmış baktı umut yok uğraşmamış
Düşünmeye deyecek biri deyil
Sorması yanliş degıl ama erken kki uzun konuşma olmuş savahlara kadar. Bence normal seni tanımak istemesi..
Ben mi o şansı verdim yani
Konuşacak bir şey kalmayınca sohbet otomatik olarak o tarafa gidiyor hoşlandığı insanı merak ediyor demek ki bu konuda hassas anlaşamayacağız biriyle neden konuşuyorsun ki ya
Ben 2 gün oldu burdayim ve füzel bir site
Söyle diyebilirim sana , sen Gercekten hoslanmis olabilirsin ama seni karsindaki insan bir hanim elendig olarak görmüyorsa zaten anla ki o bir tam öküz..
Mühendis, ya da baska bir sey egal yani farketmez ne oldugu tr de kendini cok begenen insan var ama icleri bos
Bos teneke yani
Kusura bakma böyle yazdim
LG
Memo
kendini senin gözünde zor erkek kalıbına sokmaya çalışıyor. bikere düşünceleri yazdığı ters dözler bana iyi bi insan izlenimi vermedi. ben uzak dur derim. sonra pişman olacağın bişi yapma.
Soyle birsey diyeyim. 1 deger veren veya verecek insan her halinden belli olur. 2. Bu kadar canini sıkan moralini bozmaya tenezzul eden durumdan sonra neden hala ayni kisi uzerine odaklaniyorsun. 3 niyet cok belli degil mi..
Yani bu kisiyi engelleyip reddedince hayatinda ve senden birsey kopacaksa hayir onsuz hayat olamaz diyorsan baska.. aa eger yok hayir oyle birsey diyorsan hic canini sıkmaya degmez yuna devam et. Daha ruhu duzgun kisilere dogru yelken ac..
Çocuk seninle hoşlandığı için degil daha farklı amacı olduğu için konusmak istemiş sen ona duygusal olarak yakınlık gösterirken daha iki günde cinsellik konusu açan erkekten uzak durmalısın.
bi de psikolojik şiddet uygulamış resmen seninle konuşuyorum değerli hissetmeliydin yanlış konuşuyorsun falan diyerek sana suçlu hissettirmeye çalışmış boş birisi boş ver
Bir insan özel konular ile konuya giriyorsa tehlikelidir.
İki insan arasında belirli bir samimiyet yakınlık iyi ya da kötü sınırlan bilinmeden böyle konulara girmek sakat ciddi değil anlık şeylere yaşamak istiyor anlaşılan.
Evet ondan sana fayda gelmez. Evet dün bir bu gün iki bu konulara girilmez. Sana tuhaf gelmesi durumunda asla bu tepki verilmez. Yani kısacası adam demiş ki bundan bana malzeme çıkmaz. Az zorlasam mı zorlamasam mı acaba diye gelgitleri var.
Neden özür diledin anlamadim... adam niyetini baştan belli etmiş. Daha aranizda net birsey yok yani olsa bile bana göre ters tabi orasi sana kalmiş da. Bence bu çocuktan uzak dur, amaci belli, derdi de belli. Salla gitsin...
Vallah niyeti çooook kötü canim sen kendini koru bu çok fena
Sen herkese bunumu soruyorsun dediğimde iyi soru sormuşsun oda değerini bilmeliydin kimseyle böyle konuşmam demiş Kıvırmaya çalışmış sende yemissin. Bence uzak dur ondan ama sen bilirsin
Çocuk cinsel birliktelik peşinde senden o tepkiyi görünce kendini geri çekti cidi ilski istemiyor kısa sürede cinselik peşinde eminim
Çok basit senden istediğini alamayınca atmıyor mesaj artık çokta kafana takma bu durumu kim ki l bu derece önemsedin.
adam gibi adam bul kizim medeniyyetsiz biri ayrica evlenilecek adam degil ben anladim yani dengin degil senin
Aman kardeşim ordan uzaklaş. Sana değer falan vermiyor, eğer verse ağzından girer burnundan çıkar yine konuşur seninle. Onun aklında bir tek şey var.
O ilk başta yanlış yapmış, belki o konuların da konuşulacağı zaman gelebilirdi ama acele etmiş. Sen de fazla düşmüşsün peşine.
2 günlük konuşmaya seni bec*rmek istiyorsa (ben açık konuşurum dobrayım) ondan bir cacık olmaz. Amacı belli zaten sikt*r et koy g*tüne gitsin dünyanın sonu değil ya sonuçta.
Öyle konuları soruyor, istediği cevabı alamayınca kızıyor ve sonrasında sen mi özür diliyorsun? Kusura bakma da kendini basitleştirmişsin hocam...
Özür dilemeni gerektirecek bir şey yapmamışsın ki. Hoşuna gitmeyen bir şeyde tepkini gösterdin. Ona göre ayağını denk alıp konuşur. Biraz yakışıklı, iki güldü diye kendini çok şaapma bence :)
Aynen.. İlk günden cinsellik konusu açıyorsa uzun vadeyi düşünmüyordur. Ayrıl gitsin.
çok uzun ya okuyamam bunu ben ve anlamam zaten bu işlerden /:
İki günde seninle özel konulara giriyorsa al engele gitsin
Yanı sen neden özür diliyorsun o hem suçlu hem güçlü
yazı çok uzun valla ilk defa bu kadar uzun yazıyla karşılaştım burada. onun için cevap veremeyeceğim
valla kalbini dinle benimde bir benzeri olay başıma geldi çok kaptırdım kötü oldu
2. Günden böyle sorular soruyorsa gerçekten amacı farklı. Uzak dur
Bence boş ver onu kendine daha iyi birisini bul bu hemen sana özel şeyler sormuş uzak dur daha iyi
Sapık o ben söyleyim sjdjd ve evet herkese öyle şeyler soruyordur.
bence bekle senle ciddi bi iliski dusunuyorsa birakmaz yazar, kendini düşürme ona yazarak.
İlk konuşmada üzerinde ne var dedi öylemi uzak dur ya
Başka biri var ya da kendinden soğutacak Bi haraket. Yazını okumadım cok uzun başlık üzerinden cevap veriyorum
Okurken yoruldum.
Neyse bence güvenme yinede sana kalmış.
Beni takip etmişsin sorularını görmek için bende seni takip ediyorum.
bu bir tavlama taktiği gördüğüm kadarıyla az ve öz konuşacağım bu lavuklardan uzak dur hepsi birini kullanmaya çalışır
Derdi istekleri farkli seyler kardesim boş ver sen ilk günden ustunde ne var diyen adami ilerde düşünemiyorum
beni takip etmek istemişsiniz ama mesajlarıma cevap yazmıyorsunuz?
Anlaşılan Karmaşık Birisi Ve hemen teslim Olmayı Düşünmüyor Hareketlerine bakarsak Zeki birine benziyor Ara sıra Yoklamalar Yapıyor gel gitler yani İşte bu çocuk İstediği Kişiyi elde eder nasipte varsa
Üzerinde ne var diye soran abazadır uzak dur ondan senin düşündüğün gibi düşünmüyor
Seni kullanmak istiyor çok net , ikinci günde böyle şeyler sormak normal degil
Böyleleri tam bir * geneli aynı seviyormuş gibi gözükmesin aldanmayın siz hiç öyle rol yapar böyleleri okadar çok rol yapıyorlar ki ustalaşmışlardır taktik yapıyor düşmeyin tuzağa
Hahaha
Düzgün efendi adamlara lafımız yok var öyleleri de ama piyasa bunlardan kaynıyo
Her model vardir
Aynen
Senin yerinde olsam bırakırm onu sanırım niyeti farklı
Pislik ya böyle insanlardan nefret ediyorum sadece cinsellik için yaklaşıp duyguları önemsemeyen insanlardan biri de bu adam uzak dur aman aman hiç düşünme
Bisi sorucam bu dediğin mağazanin adi T ile mi başlıyor?
Derya bu arada okudum yazdıklarını ayni şeylere yaşayan biri olarak asla seni seven seninle ciddi olmak isteyen biri kesinlikle ilk adimda bunları söylemekten çekinir hatta söylerken bile acaba benim hakkımda bunları düşünür mu diye çekinir ama hep aynı laf yok sen ozelsin diye soruyorum ama kesinlikle yalan sen lafini söyledikten sonra konuşmayı kesmek istemesi falan bile belli kesinlikle pas verme daha yazma konuşma ha belki ciddidir o zamanda zaten pişman olup caba gösterir
Hakkında hayırlısı olsun.
Biz tanışsak ama o lavuk gibi özel yerlere girmem sevmemde
Acaba bunu diker miyim planı yaptı gece sabaha kadar bile konuştu belki dikerim diye sert kayaya vurunca işine gelmedi.. dikilmekten öteye gidemezsin onunla bildiğin p. ç ya da o. Cocugu
Son güncelleme katiliyorum
Bu kadar zor olmamalı hayat insnalar kendi hayatlarını kendisi zorlaştırıyor
oha yazıyı görünce beynim döndü
sapıkmış o ya emin ol herkese yazıyor bunu
Çok uzun üşendim okumaya.. fakat anladığım şu hemen çabuk kapılıyorsun herşeye. Fazla heyecan kaza yaptırır. Basit biri olma...
Adam açık açık açık kendini belli etmiş ve haklı gözükmeye çalışıyor yazık çok yazık... sende özür diliyorsun Allah akıl fikir versin
İstekleri aynı bence. Cinsellik istiyor. Sende istitorsan izin verşceksen peşinden koş yoksa salla gitsin.
Kızım sen ml mısın kusura bakma ama adamın niyeti belli 2. gunden istekli istekli konuşmuş boş ver uzak dur
Valla iyi bi biz yardimciliktan usta olduk üstü yok😂😂😂
Nasıl yani
Kız 8yildir aynı yerdeyim 2 yıl yardımcı 6 yıldır ustayım daha usta başı olamadık 23 yaşında mudur🤣🤣🤣
Gida sektöründe deneyimim vardı bide hemen müdür olarak girmedim normal eleman olarak girdim müdür yardımcımız işten çıktı önce müdür yardımcısı oldum daha sonra bizim müdürü başka şubeye gönderdiler bende müdür oldum
Kız yardımcı lazimmi
Yok maalesef
Kız gibi trip yapıyor. Anlamayacak bişey yok bunda
Sen mesaj atma o atsın