Lütfen bana yardımcı olun kafam çok karışık, neden mesaj atmıyor olabilir?

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak buradada yeniyim hem :) öncelikle kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım bir gıda mağazasında şube müdürüyüm. Yaklaşık bir ay önce mağazaya yakışıklı bir çocuk geldi trileçe almaya ve beni gözüne kestirmiş kasaya geçerken bana sizi tanıyabilir miyim dedi bende o anki heyecanla nasıl yani anlamadım? Dedim güldü neyse kolay gelsin dedi ve gitti ertesi gün ise ben izinliydim yanımdaki abla beni aradı ve o çocuk yine geldi seni göremeyince yüzü düştü gitti dedi ama ben hep bekledim gelir diye bir gün yine geldi trileçe almaya aldı ve kartla ödeme yaptı bende çıkan slipe baktım ve isim soyismi yazıyordu o gittikten sonra instagramdan aradık ve bulduk bişey yazmadım sadece stalkladım :) neyse arasana baya zaman geçti bu çocuk gelmiyor artık en som dayanamadım instagramdan mesaj attım ben buna trilecede sorun mu çıktı gelmediniz falan diye çocuk şaşırdı beni nerden buldu acaba diye ama çok mutlu oldu biz başladık konuşmaya geceden sabah 6 ya kadar konuştuk instagramdan sesli aradı falan bu arada ben istek atmadan mesaj atmıştım ona o da bana atmadı o şekilde konuştuk sadece hersey güzel gitti konuştuk falan ertesi gün gece yine konuşuyoruz bununla bu Arada oda kimya mühendisiymiş neyse bu bir anda özel meselelere girdi bana özel şeyler sorup durmaya başladı iste üzerinde ne var gece yatarken çıkartıyormusun vs vs utanıyorum da burada yazmaya ben en son sinirlendim ya daha dün bir bugün iki sen herkese bunlari mi soruyorsun merak etmedim değil yazdım o da bu söylediğim cümleye kızdı ve ben bu saate kadar oturupta herkesle böyle şeyleri konuşmuyorum seninle konuşuyorsam değerini bilmen lazımdı tamam bir daha rahatsız etmem seni falan filan dedi ben bundan özür diledim beni yanlış anlama falan dedim ama yok inat etmiş konuşmuyor bende aradım yine instagramdan dedim bak konuşmak istemiyorsan konuşmayalım sanki isteksizsin dedim senin dediğin o kelime doğru değildi dedi ama ben napayım insan bir tuhaf oluyor direk o sorularla karşılaşınca bir kaç kez daha sordum ilkinde cevap alamadım konuşmayalım o zaman dedi bana bende peki dedim kapattım teli bana ondan sonra kaç kere akşam işten alayımmı seni yazdı ve geri cekti mesajı sorduğumda ise işinin çıktığını söyledi neyse ertesi gün yine geldi tatlı almaya ama gözlerini benden alamıyor gülümsüyor falan geçen günde instagram hikayemde bişeyler paylaştım gizliliği de herkese açtım beni takip etmediği halde hikayelerime bakıyor ama bişey yazmıyor hiç sizce neden böyle yapıyor olabilir bide hoşlanıyordu ayağına kadar gelmiş fırsat neden tepiyor anlam veremedim bana akıl verin ben ne yapmalıyım böyle bir durumda sizce yazar mı yoksa benden mi mesaj bekliyor kendisi?
Güncellemeler
+1 yıl
Anlatamıyorum böyle bi konuyu herkesle konuşmazsın zaten özel bi insanla istediğin kişi ile konuşabilirsin bende seni o özel insan seviyesinde gördüm ama sen benim için farklı düşündün
Bunu yazmıştı bana som tartışmamızda
Güncellemeler
+1 yıl
Çok güzel bir mevkiideyim şu an rabbime binlerce kez şükürler olsun yorumları da okudum yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ve çıkardığım sonuç onu düşünmemem gerektiği ondan bana fayda gelmeyeceği dimi arkadaşlar?
Lütfen bana yardımcı olun kafam çok karışık, neden mesaj atmıyor olabilir?