Bunu yazmıştı bana som tartışmamızda
Lütfen bana yardımcı olun kafam çok karışık, neden mesaj atmıyor olabilir?
Bunu yazmıştı bana som tartışmamızda
Bir ilişkide Güven ve Sadakat çok önemlidir. İlk izlenim çok önemlidir. İlk adım çok önemlidir. İlk intiba çok önemlidir.
Şimdi Tanışma faslı çok güzel başlamış. Ama devamı hüsran ve hazinden ibaret.
Kişiye ait ahlâk , güven, sâdâkât, intiba ne varsa bir duvar misali yıkmış. Kişilik enkazı bırakmış.
Daha ilk günden bu kadar samimi konuşmak daha doğrusu ileriye gitmesi Aşk' tan mı? size sevgisinden mi? sadece sıradan bir dost ya da arkadaş olarak görmesinden mi? acaba.
Bu lakayitliktir, haddi aşmaktır. Bir kaç saatte tanıdığın bir kişiye bunları konuşma cüretini nasıl bulabiliyor. Bunu size rahatlıkla yapan bir başkasına da yapamaz mı? Ya da daha önceden başkalarına yapmış olamaz mı?
Sizce ne kadar güvenilebilirsiniz bu kişiye.
Ben burada kişilik analizi yapıyorum. Ben böyle bir insanı etrafımda görmek istemem. Çünkü herkesi basit görüyor.
Tam tersine gidelim. Bu söyleyeceklerini lütfen yanlış anlamayın. Sadece işin özünü görmektir niyetimiz.
Peki bu müstehcen konuşmalar sizin hoşunuza gitse idi ve bu muhabbeti sürdürseydiniz, onun dediklerini istek ve arzularını yapmış olsaydınız ne olurdu. Her gün size bu muhabbeti yapacak ve sizi sadece bu amaçla arayacaktı. Ez cümle sizi Obje olarak görecekti.
Burada ben kişinin niyetine bakarım. Duygularının çıkış noktasına bakarım. Duygular kalpten mi? yoksa Nefsi düşüncelerden mi? ibaret.
Küçük bir örnek vereyim kendimden. Ben boşanmış bir insanım. Duygulara, insan kişiliğine, özüne çok değer veririm.
Eşin ya da sevdiğin insan seni bir başkası ile aldattığını, ihanet ettiğini düşün. Bu kişinin yaptıklarını öğrenene kadar o kişi halen sizi aldatmaya devam eder. Ve pişman olmaz. Pişmanlık sadece suçu ortaya çıkınca olur. Onun pişmanlığı rezil olduğu içindir. Yaptığı hatayı gördüğünden değildir. Sen hiç fark etmeden devam edecekti zaten.
Bu insanda aynen böyle karakterde bir insan. Seçim senin Azizim...
Ağzınıza yüreğinize sağlık çok doğru söylüyorsunuz haklısınız siz neden boşandınız peki aldattı mı sizi?
İhanet, Aldatma...
Evet
Kardeşim öncelikle takip istegin için teşekkür ederim adamdan sayıp takip atmışsın sagolasın yazdıklarını okudum anladığım kadarıyla hoşlanmış sın fakat karşıdaki elaman işi cinsiyete dökmeye başlamış bazen öyle seversin ki konuşmaya cesaret edemezsin ilk adımı atan bir kızın degerini bilen pek az erkek oluyor hemen hakkında kötü düşünüyorlar halbuki senin işini kolaylaştırmış sana deger vermiş grur dememiş bence hürmet etmek gerek bu arkadaş eylenmelik kız arıyor sizin gibi saf temiz insanları kullanıp yüz üstü bırakmak ve kalbinizi kırıp güvensiz olmanıza sebep oluyor ve siz güvensiz oldugunuz için yarın karşınıza güvenecek biri cıkar güvensiz davranışlarınızdan dolayı O kişiyide kaybedersiniz dizide kaybetmeyelim adımlarınızı saglam basın sen yapman gerekeni yapmışsın biri sizi önemsemiyorsa hiç umursamayın ve sizi önemseyen ilgi gösteren kişilerle iletişim kurun yakışıklılık güzellik gecici canım erkek olsun kadın olsun 10 yılda perti cıkar elinizden geldikce merhametli insanlarla konuşun ki canınız yangında yaranızı sarsın ehh banane demesin
İnsanlara göre hareket etme çünkü seni anlayamaz kimse burada bırak git o çocuğu yoksa seni kullanır anca der herkes ama böyle yapma sen ilk Allaha sor sonra kalbine sor zaten cevabı alıcaksın merak etme senin için hayırlı insan o ise zaten mutlu olucaksınız her türlü öğüt almak güzeldir ama kalbe laf anlatamazsın 2 günde evet senle cinsel konular konuşması biraz saçmalık gibi gelmiş olabilir sana veya her önüne gelenle ama bazı erkekler uzun süre sevgili yapmaz bi gün birinden hoşlanır ve ona karşı ilk defa bu hisleri hisseder kimsede olmayan şeyler bu çocukta öyle dedikleri doğru pezvnk erkek zaten kendini belli eder her türlü emin ol bu çocuğu üzme kimseyide dinleme gönlünü al bu çocuğun sen
Gönlünü nasıl alayım ki bugün bana birinden çiçek geldi ama kim olduğu belli değil bende merak ettim aklıma o çocuk geldi hemen resmini çekip çiçeğin ona attım sen mi gönderdin bunu yazdım hayır yazdı hemen bende tamam yazdım görüldü attı belliki konuşma isteği yok
Kalbi kırıl olan insanın ağzı düğüm bağlar sen açıcaksın o düğümü bi başkası değil sana soğuk davranıyor sadece o kadar trip atılacak bi sebep yok aslında ama demekki gururlu bi arkadaşmış senin ona sapık gözü ile baktını düşündü veya ondan tepkisi böyle gönül almak istiyorsan en basitini söyliyim bi buluşma düzenle çok uzun olmasına gerek yok yemek molanda bile olur iş yerine gelse veya iş çıkışı beni al de çünkü etkilencek bu tavrından seni almanı istediğin için ve gelicekte hatta o an neye trip attığını bile unutacak bak gör sadece dedimi yap akşam iş çıkışı beni almaya gel de ama alırmısın deme ricada bulunma net kesin tavırlı ol erkekler böyle kadınlardan daha çok hoşlanır
Ya o iş çıkışı meselesini derdimde ona beni bir aydır işe babam bırakıp alıyor beni rahatsız eden biri vardi daha önceden
Hm anladım kötüymüş umarım o zor zamanları atlatmışsındır hep mutlu olmaya bak kendin için yaşa bu hayatı 3günlük gelip geçici dünya hayattan zevk almaya bak o yüzden kimin ne dediğini umursama kalbini kırılmasına izin verme yaşa hayatını o çocukla mutlu olacağına inanıyorsan çık direk ötesini berisini düşünme çıktın diye evlenecek değilsin sonuçta hatalar yapsan bile pişman olma zevk al hatalarınla bile kendini çok sev çünkü her insan sevilmeyi hakeder ama başkası tarafından değil sevgiye ihtiyaç kalma kendi kendini sev birine sorma bile üstümde ki güzel mi çirkin mi diye sen kendin beğendiysen milletin beğenmemesi seni sadece mutsuz eder etmesin o yüzden kendi hayatın bu senin mutlu yaşa mutlu öl yarın sağ çıkıcamız belli değil çünkü ^^
Helal olsun valla o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki çok teşekkür ediyorum :) evet o zor zamanları atlattım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki benim bir tane takıntılı sevgilim vardı bana 2 yılı cehenneme çevirdi ama en son babamlara falan anlattım böyle böyle diye istemiyorum onu falan dedim ama ne zor günler yaşadık biz babamı tehdit etti beni tehdit etti sonra aradı bizden özür diledi en sonda haberini aldım içeriye almişlar onu
Hakettiği yeri bulmuş böyle takıntılı insanlar var maalesef o yüzden dikkat et cidden artık ülkede kimseye güven kalmadı geç saatlerde bile eve gitmemeye çalış otobüste metroda sokakta her yerde bu tarz insanlar var milletin de yaptığı sadece izlemek ya da telefonla çekmek Başka işe yaradıkları yok o yüzden dikkat et her zaman
Akıllı birine benziyorsun anlattığın kadarıyla. Ancak bu tuzaklara düşmemen gerekiyor. Kimse daha 1-2 gün konuştuğu kişiye özelliklede hoşlandıysa bu şekilde bel altı muhabbet yapmaz geçecek o işi. Ben hoşlandığım kişiye yazmaya utanırım rahatsız etmeyeyim diye arkadaş neler yazmış.
Sen boş ver. İkinizin bakış açısı çok farklı. Sen yoluna o yoluna. Sen tatlını sat oda yesin gitsin bunun ötesine geçirme muhabbetini.
@Formül sensin saf canım
@Formül aptal şey
Cevap
131Cevap
Valla efendim ben sizin yerinizde olsam muhabbeti de keserim heryerden de engellerim.. Bakın kadınlarımız sevgiye ilgiye çok düşkün olarak yaratılmıştır fıtrat gereği.. Bu yüzden de.. Hem biraz yakışıklı hemde böyle her ağzı güzel laf yapan böyle sapıklara kanıp sonrasında pişmanlık yaşıyorlar.. Bakın efendim.. Her erkek ettiği muhabbetten kendini ele verir zaten.. Bu şahıs da ele vermiş kendini belli fakat işte bu gibi durumlarda kadınlarımız olaya duygularını karıştırıyorlar.. Yani şimdi 2 günlük tanıdığı bir bayana üzerinde ne var bunalmıyormusun diyerek zaten amacını belli etmiş.. Böyle sapık düşünceli avcılar sürekli beğendiği güzel kızları gözlerine kestirip lafla sözle muhabbetle kendilerine bağlarlar.. Sonra da üste çıkıp benim amacım kötü değildi derler.. Ben size söyleyim.. Siz bu muhabbeti ilerlettikçe sizden nude resimler videolar isteyecek.. Yerinizde olsam.. Basarım engeli.. Şuna emin olun siz iletişimi kesince peşinize düşük gibi yapışacak sizi kaçırmak istemeyecek.. Bu kadın avcısı bi şerreffsiz bilginiz olsun.. Hayırlı geceler dilerim.. Hakkınızı helal edin biraz uzattım konuyu efendim..
'herkesle böyle şeyleri konuşmuyorum seninle konuşuyorsam değerini bilmen lazımdı' çakal şeref yoksununun her zamanki taktiğidir bu. 'ben bundan özür diledim- burada büyük yanlış yaptınız ama çok büyük. Hayvanlığı yapıp sizden özür dileyeceği yalvaracağı yerde havaya sokmuşsunuz halı olan yerde haksız olmuşsunuz. Bunların ağzının paynı veren olmuyor diye daldan dala konarken her kese bu muameleyi yapıyorlar sonra kızları yaftalıyorlar. Bu edepsizin sizinle ciddi falan olacağını düşünmeyin zaten siz atmadınız ama o da iste atmadı yani onu tanıyanlar hatta sevgilisi bile olabilir takipleşmediyiniz için sizinle bir bağı olduğunu bilmiyorlar. O basit bir yavşşak siz de çabuk kandınız. Ahlaktan uzak dünya görüşü kısıtlı sığır o sizinle konuşmaya konu bulamamış da sanal tacize uğratmış gerisi gelir diye. Tek tavsiyem yüz vermeyin nice terbiyeli efendi çocuklar var. Bu herif herhalde sempatik gelmiş size anlıyorum ama ondan adam olmaz.
Evet bende farkettim Allah razı olsun cümlenizin inşallah ☺️
Merhaba. Aramıza hoş geldiniz. Tabi sizin de tecrübeleriniz vardır muhakkak. Bana sorarsan bu delikanlı seninle sadece eğlenmek istiyor, boz zamanlarında özellikle boş gecelerinde denince keyifli zaman geçirerek tatmin olmak istiyor. Ciddi bir arkadaşlık isteseydi öncekini daha ciddi konulara vererek önce senin kişiliğini ve karakterini tanır hatta ailelerin bile tanışmadı için çaba sarfederdi. Tabi bu ciddi birliktelikle beraber karşılıklı anlayış ve uyum oluşursa da tabiki ilerleyen zaman içerisinde çok özel hatta cinsel yakınlaşmalar da karşılıklı güven oluşmuşsa yaşanabilirdi. Ama direk ilk günden bu şekilde aceleci bir cinsel tavır çok mantıklı değil. Ciddi olmadığını gösterir. Keyifli akşamlar efendim. #06romeo 😎
Boş ver unut gitsin en kısa zamanda özel şeylere giren insana pek güvenilmez. Herkesle konuşmuyormuş da falan da filan da... Sanki evlilik konuşuyor. Bildiğin sanal seks yapmaya çalışmış gibi görünüyor. Bilerek burnunu sürttürüyor. Saf görmüş kullanmaya çalışıyor. Haklısın asla özür dileme baa tekmeyi. Sıkıldım şu manipülatif hareketlerden. Çocuk olsak tamam da artık çok saçma geliyor. Çocuk senden hoşlanıyor olsaydı özür diler gönlünü almaya çalışır, konuşmayı kesmek yerine hatasını telafi etmeye çalışırdı. Süründürme taktiği yapmazdı.
Açık şekilde niyetini belli etmiş. Sen tepki verince de geri vitese takmış. Nasıl bunu düşünürsün diyerek de suçu sana atmaya çalışmış.
Fakat senden bu noktada bir fayda sağlayamayacağını anlamış. Boşuna zaman kaybetmek istememiş.
Fakat senin ısrarcı bir şekilde onunla konuşmak istemen, "ilk günler bunları konuşmam fakat biraz zaman geçsin konuşuruz bunları imajı" uyandırmış. Fakat ara ara yoklaması ile bir sonuç elde edemeyeceğini anlamış ve vazgeçmiş.
Bu saatten sonra görüştüğünde net şekilde cinsel ilişki yaşamak istediğini dile getirecektir. Şu an zaten istemediğini düşünüyor. En fazla yine istemediğini söyler, fakat isteme ihtimalini göz önünde bulundurarak bu durumu dile getirir.
Aylarca konuştuğum kişilere bile ben üzerinde ne var gibi cesur sorular sormadım ! Bi de üste çıkıp seni suçlamaya çalışması hiç hoş değil ! Maalesef ilk sen yazdığın İçin bi tarafı kalkmış ve kendini adamdan saymış !!! Ciddi bir niyetinin olduğunu da sanmıyorum böyle insanlar şiddete de meyilli olabilirler
Ya ilk adımı ben attığım için ona basit biriymişim gibi bir izlenim olmuş mudur halbuki mutlu olmustu onu bulup mesaj atınca
Senin bu geçtiğin yoldan binlerce kez geçtim bende 20 yaşındayım bu arada çocuk senin güzelliğinden faydalanmaya çalışıyor bana da aynısı yapıldı çıkarları için konuşuyorlar insan olan biri sevdiği kızla özel konuları konuşmaz veya bir evlenme ciddiyeti olursa belki konuşabilir abartmadan ama o senle konuşmaya başladığı an hemen özel konulara girmiş çünkü amacı seni konuşturup ilerleyen zamanlar da senden nude isteyecekti ihtiyaçlarını karşılayacaktı yani öyle bana baktı güldü falan diyip kendini ona kaptırma çünkü doğru insan değil inan bana :)
Tek amacı yatağa atmak olan iki yüzlü insanlar. Her önüne gelene istediğini yazabileceğini sanıyorlar. Sen neden özür diliyorsun ki? boş ver.
Diyeceğin şu olmalıydı hani şey demiş ya sen beni öyle bir insan sandın yanlış anladın falan demiş ya sen de öyle olmasan yazmazdın diyecektin çat bitti.
Kimse kusura bakmasın ilk günden cinsellik konuşan insan ciddi olamaz sapık belli. Farklı yerlerde takılsın tek gecelik ilişki bulsun kendine. Neyse s. et.
Iyi geceler.
Bence bu kişiden uzak durmalısın çünkü bir erkek bir kadına iç çamaşırı ile ilgili sorular yöneltiyorsa kadının hafif oluşuna bakar yani rahatsa ben bunu tavlarım işimi görürüm ayağı anladın sen şimdi ilk başlarda erkek istersen konuşmayalım dediğinde hep kadınlar konuşmayalım flan der ama erkek anlar ki ilk mesaj atan hoşlantısı fazla olduğu için bir iki gülsem tavlarım sonra zamanla herşeyi yaparım peşinde emin. Ol bir kaç güne evlilik konusu açacaktır maksat seni etkilemek sonra sevgili falan olunca da seni ilerde çok üzecek emin ol onun içinde adımlarını doğru Ve yavaş atmalısın
@Formül bak keşke görme imkanımız olsa bu adam onunla en fazla 1 ay sevgili olur
Erinmedim okudum tatlım bana kalırsa çevir gazı yanmasın yapmış yani daha yeni konuşmaya başlanmış hemen farklı noktalara girmiş ki ben yeni olmasanız da konuşulması taraftarı değilim yani o tarz mevzulara girersen işine gelir öyle davranmış ben senin yerinde olsam resti çekerim tabi bu benim şahsi fikrim gerisi senin özel hayatın özgürsün 🌼
Yaaa kısaca seninle eğlenmek amacı gibi geldi bana buna da bir kız olarak izin vermemen gerektiğini düşünüyorum mücevhersin sen unutma tatlım 🌼
Öncelikle hoş geldin canımm
Olaya şurdan bakınca çocuğun kısaca a. mcı olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Neye güvenip sana 2. günde belden aşağı sorular sorabiliyor üstelik takip isteği bile atmamış emin ol o aynı anda 7 8 kızı yürüyen erkek türünden biri. Eğer etkilendiysen ondan kaçan kovalanır taktiğini kullan zaten bu tür erkekler zor kadınların popon koşturmayı daha çok seviyorlar.
Bak bu çok tehlikeli birisi. Hem yaptığının hata olduğunu biliyor, hemde klasik taktik "bir tek senle konusuyorum bunlari degerini bilmelisin" diyor. Yemin ederim cümleler bile aynı bu erkeklerin çoğu böyle ya bari cümleyi değiştirin bu kadar da olmaz. Sadece bu cümleden belli ne olduğu, bak dalgana kardeşim de geç yazarsa da. Bi cacık olacak tip degil. Gelirse de yüz verme sakın.
Erkeklerin birkaç gün geçince hemen belden aşağı sorular sorması çok saçma Kim olsa yanlış anlar acaba niyeti o mu diye insan düşünür Yani haklısın bu konuda boş ver gitsin ya daha bir sürü insan tanırsın daha iyileri çıkar karşına başta belli etmiş rengini
En büyük yanlışı sabırsızlığınla yapmışsın bir erkek gerçekten birini tanımak birliktelik yaşamak isterse onun peşinden ne pahasına olursa olsun geliyor.. Senin onu bu şekilde araştırma bulman bence çok yanlış olmuş. Gizemli olan sen olmalıydın. Ya bunu söylemek istemezdim ama hevesli ucuz bir hava vermek karşıdakinin hevesini kaçıran bir durum.
Akıllı bir insansın mantıklı düşünebiliyorsun bak müdür de olmuşsun daha yaşın da çok genç bu yaşta olduğun yerherkesin yapabileceği bir şey değilir sana söyleyeceğim şey kendine sahip çık kendine saygın olsun kim ne der ne söyler diye düşünme ben ne hissediyorum ve düşünüyorum de hiçbir zaman hislerinü göz ardı etme (olumsuz düşüncelerini bile) belli ki hoşlanmışsın etkilenmişsin normal şeyler bunlar ama belli ki senin gibi ince birini haketmiyor karşıdaki kişi hiçbir erkek ciddi düşündüğü veya sevdiği bir kıza konuştuktan hemen ya da kısa süre sonra bu cümleleri kurmaz sen kendin için değerlisin kimse için de kurallarını düşüncelerini yıkma bırak gitsin önüne daha ne fırsatlar ne insanlar çıkar seni gerçekten hakedecek olanlar enerjini gençliğini seni hakermeyen insanlarda harcama sonra ilerde biri çıkar sana gerçekten değer verir sen eskisi gibi olmazsın kendimden biliyorum çünkü sen özelsin sana da senin gibi özel biri lazım böyle basit insanlar değil
Değişik biri
Cesareti çok iyi.
Ben bile yapmazdım yapsaydım Tokat yeme ihtimalim yüksek
Ayrıca özel şeyler söylemesi garip sana demiş şöyle böyle değerini bilmen lazım diye ama yalan söylemediği ne malumdur güven olmaz kolay kolay seni arzuluyordur seks vesaire için yakın olmak istiyordur bilemem
Ben bile üzerinizde ne var desem linç ederler halbu ki zorla bir şey yapmıyoruz
Yaaa özürdilemesi gereken o sen neden özürdiliyorsunki nasıl bir özellikmiş bu altında ne var üstünde ne var çıplkmısın felan filan bunun neresi özel çocuk senin kullanacaktı iki sonra bırakacaktı sana senin sözü satacaktı sen her iki günlük tanıdığınla yatarmısın
Boş ver çok iyi etmişsin yoluna bak daha kimler beğenir kimler hoşlanır 😜😜hayata gülümse
boş ver Derya çocuğun niyeti başka eğer niyeti seni sevmek olsaydı peşinden koşar sana değer verirdi
önce seni kendine çekmiş sonra cinsel yönden faydalanmak istemiş olmayınca da kendi kabahatini örtmek için seni suçluyor
Sen daha iyilerine layıksın kalbin temiz Allah sanada kabine göre iyi bir insan yazsın böyle kötü insanlardan da korusun
ondan sana fayda gelmez. insan değer verdiği kişiye onlar üstünde mi çıkartıyo musun falan bir şey sormaz. seninle sadece cinsel açlığını giderme derdinde. Yani 27 yaşındayım ve bunca yılın tecrübesiyle diyorum ki o heriften sana 1 gram bile hayır gelmez. Evlilik adamı değil eğlence adami o. O da canı sıkılana kadar kullanır sonra da atar.
Ben bir erkeğim şahse hoşlandığım veya sevmek istediğim birine kattiyen ve asla bu tip soruları yöneltmem ha bakarım kızı o an istemişimdir libidomu yükseltmiştir o kızla o amaçla konuşurum yani o amacı anladın işte çocuk sana o amaçla balmış bi yerden sonra gözünde sıradanlaşmışsın yani bi erkek olarak açık söylüyorum sadece o amaçla senle konuşmuş.
Sakın düşme bu tuzağa samimiyetsiz ve seni çok güzel bir şekilde manipüle ederek istediği kıvama getirmiş. Verdiğin tepkiden sonra aldığı tavra bakılırsa amacı sadece cinsel dürtülerini doyurmak bu kadar saf olmayın lütfen. Alenen niyetini açık etmiş ve tepkin karşısında karşı atağa geçerek seni pasifisize etmeye çalışmış ve başarmış bu durumda özür dilemem çok üzücü biraz daha güçlü ve kararlı olmalısın. İnsanlara bu kadar kolay inanmayın bir gülüşe bir tatlı söze kanarak çok canınız yanar.
canım icim pırpır etti ama cocuk ters psikoloji uygulamaya calısmıs sana, manipüle etmeye calisirmis gibi amacı farklı yüksek ihtimal veya iliskiniz falan olsa toxic bir iliskiniz olur toxic zararlı enerji yoran bir insana benziyor içindr fazla büyütmemeye calıs duygularını biraz bastır akışına bırak somra fazla zihnini meşgul etmez zaten bunları nasıl bir insan oldugunu farkına vardıgında
Ya bide etkilenmiş zavallı adamın niyet belli bak herkes flörtüyle sevgilisiyle arkadaşıyla geceleri de gündüzleri de yazar konuşur saatlerce ama kimse yatmak istemediği kadına ya da erkeğe çok özel sorular sormaz aptal olma
Yazip yazmama olayına gelince kendini zora koşuyor. zor erkeği oynuyor belli ki zeka dan hepte yoksun değil. burada senin niyetin önemli adam zaten belli etmiş kendini. nasil istiyorsan öyle yap ama şu an çocuk seni yönlendiriyor tavsiyem ipleri sen almalısın...
Her şey güzel gitmiş sonra muhabbet belden aşağı olmuş onda da senin canını sıkmış çocuk hoşlanmis Gibi ama biraz diğer erkekler gibi aklı şeyinde olabilir bence gerçekten niyeti iyi olsa oylar gibi davranmazdi herhalde bilemedim yine de çok bir şey bekleme çok ağırdan alınan bir şey gibi geldi ama amaç belli değil çok zaman kaybetme derim hocam. Bu arada baştan aşağı okudum detayı çıkarırdıgim izlenim bu. Bence daha iyi fırsatlara yönel hemen bu çocuğa atlama derim üzülürsün
Bir adam bir kadını gerçekten seviyorsa; cinsel konuda konuşmamak istememene saygı duyup konuyu kapatır ve bir daha o konuyu açmazdı.
Cinsellik konusundan sıkıldığını anlar anlamaz senden uzaklaştıysa bil ki seni gerçekten sevmiyor ve tek derdi cinsellik, onun derdi aşk değil. Anlayacağın o adam tam bir şerefsiz.
Yeni tanıştığınız halde konu hep bel altına geliyorsa amacı belli. İlişkide cinsellik sohbetu baya bir süre geçtiğinde, iki tarafta birbirine güvendiğinde ve biraz ciddiyet söz konusu olduğunda gerçekleşmeli
Bence senden mesaj bekliyor. Yani aslında burada haklı olan hiç kimse yok. Mesela bir insana o sana sorduğu sorular bir insana sorulmaz. Ama seninde hemen terslemen yanlış. Konuştuğun kişi yüksek ihtimal erkek. Ondan mesaj beklediğine göre (Kadınlardan hoşlanmıyorsan tabi). Bence sen mesaj at derim ben işte özür dilerim felan de. konuyu tam olarak anlayamadım. Ama üstesinden gelinemeyecek bir sorun gibi gözükmüyor.
Şimdi o 2 gün konuşmayla sana özel konulara giriyorsa ve sonra kendini geri çekiyorsa bu aslında ters psikoloji yapıyor seni çekiyor farkında değilsin erkekler bunu sürekli yapar adamın niyeti farklı bunu söyleyim aklın varsa uzak dur derim yok konuşmayalım filan diyor 2 gün sonra mesaj atıyor almaya geleyim mi falan filan sen orada güzel tepki göstermişsin ama sonra onun sana ters psikolojik teokiye yanlış anladın filan demeni istemiz o çocuk kurnaz geliyor sana
Sakatmış keşke üzerinde ne vara tepki gösterdiğinde o da sonra sana kızınca geri adım atmasaymışsın. Özur dilemeseymişsin. Sorulur mu öyle şey sevgili bile değilsiniz. Ya bu adamı eğitimden geçir ya da bırak. Bu haliyle epey kötü çünkü.
Şu an iki yolun kesiştiği yerdesin. Gideceğin yola sen karar ver. Ben açık konuşmak istiyorum. İlk yolun seni götüreceği yer, önce bu çocuğun yatağı. Hem de hiç vakit kaybetmeden, evet dediğin gün, bacak aranda bir şey hissedersin. İkinci gün, önce seni suçlar sonra tekmeyi basıp şutlar. Adamın niyeti belli. İkinci yolun seni götüreceği yerde ise Düzgün bir insan ile iplerin senin elinde olduğu bir arkadaşlığı seçersen evin yuvan olur. Karar senin. Sana hangisi uygunsa onu seç.
Kesinlikle bas tekmeyi bariz seninle ilişki yaşamak istiyor bana bakıyor dediğin kusura bakmada senin fizigini kesiyordur o senden bu tepkiyi alınca geri çekilmiş aman aman diyorum lütfen ya evlidir ya da pis zihniyetli biridir sana bi duygu beslediği felan yok amacı kendini tatmin etmek
bence o çocuk çok iyi niyet li değil kimse birkaç günde bel altı muabbeti yapmaz sen zaten ona lütuf yapmışsın instagramdan onu bularak bana saçma geldi çok heveslenme derim
senin yerinde olsaydım ona güvenemezdim. İlk etapta özel konulara giren kişiden ciddiyet bekleyemezsin. O kişi lay lay lom peşinde galiba. Ben olsam mesafeli dururdum. Kelime oyunlarına gelme
yemiş seni ,
kıtır atmış sen yemeyınce geri cekılmıs .
kanmayın ugrasmayın boyle arizona kertenkeleleri ile .
hemsinsım olarak kalitesız adamlar var boyle utandırıcı
Merhaba onun snaa yaklaşımı belli ilk zamandan beri gözüne kestirmesi o yüzden senin bu konuya bu kdr düşmemen gerekiyor sen üzerine gittikçe o kendini haklı görecektir ki ölede olmuş cevap yazmamış vesaire sen bir bayansın işin gücün yerinde bırak sal gitsin gerekirse bende profiterol almaya gelirim🙂
Yalancının biriymiş gibi geldi bana. Ne demek sadece senle konuşuyomuş o konuları? Bunu nasıl ispatlayacsak peki nasıl inandıracak? Belkide bütün kızlara aynı yalanı söylüyor!! Bence uzak durun.
Bıraksın bu ayakları kokuyor güvene yol ver gitsin. Kim ikinci gününde böyle sorular soruyor? Özelsin hee bizde yedik
Ondan kaçarak uzak dur ne bekliyorsun öyle tipten ya coxukmusun sana neler sormuş hala mesaj bekliyorsun az akıllı olun böyleleri ciddi olmaz sana ciddi gözle bakmaz ciddi olsa hayatını sorar insan gibi şeyler konuşur
Çok üzerine gitmişsin o da kendini naza çekmiş rahat ol onun sana gelmesini bekle kuul ol zor olabilir '?
Hepsini okumadım sadece ortaya göz attım hoşlanmış ancak hoşlandığı kadar da kısa süreli ilişki düşünüyor
Kurtul ondan sen onun kalbini istiyor olabilirsin ama onun istediği şey başka. Böyle şeyleri sürekli dillendiren insanlardan uzak dur
Saçma sapan bir şey. Çok uzundu sonlarda sıkıldım. Elemanın seninle olan yazışma tarzını beğenmedim. Hiç üzerinde durma bence başkasına bak
Bence bırak sgitsin. O senden hoşlanmıyor, sevmiyor. Aklı bel altında onun. O yüzden kendine yazılik edersin. Bırak düzgün bir insan bul
herkes erkek olabilir ama adam olamaz. İşin gücün var adam gibi birini bulmalısın. Bu niyetini belli etmiş.
Bir kırgınlık bir elektrik bir kesişme var. Ondan hoşlandığınızıda düşünmüş olmalı. Belkide bu durum kafasını karıştırıyordu.
Tatlım yatağa atıldıktan sonra ortada kalmak istemiyorsan senin ile mevzu evliliğe gelene kadar cinsellik konuşmayan insanları tut yanında
Kadınlar böyle şeyleri özel insanlarla konuşur.
Erkeklerde özel bulmadıkları kadınlar ile.
Amacı seni yatağa atmakmış.
kendini tamamen geri çekmen en mantıklısı.. düşüncelerinde ve söylediklerinde dürüst ise kendisi gelmeli.
Sen ağır canım bence. Adam hem suçlu hem güçlü. Klas bir hareketle üste çıkmış sende gidip özür dilemişsin
kısa süre zarfında böyle ileri gidip belden aşağı sorular sorabildiyse bence ondan uzak dur çünkü sevgisi ve bakış açısı doğru değil
Aşkım boş ver ya sen daha iyilerine layıksın bundan rahatsız olduğunu insan gibi söylemişsin kendisi kusuea bakma bi daha açmam bu konuyu diyeceğine daha çok üste çıkmış. Bu konular bence de hemen değil daha ileri aşamalarda konuşulacak şeyler
Sanırım duygusal bosluktasin ve hemen bı bakismaya kanacak kadar hem de , seni etkilemek istemiş amacı açık belli bel altı diyosun , bu cocuktan uzaklaş derim , bu çocuk taktik yapıyor sende saf gibi yiyorsun ya biraz uyanık olun yapmayın böyle şeyler gerçek seven adam aşık olan adam sana direk bel altı vurur mu ya !
Ben olsam sizin yerinizde yazmam konusmam öyle biriyle 2 konuştuk diye bana öyle sorular soramaz nerden geliyo bu samimiyet yni aklının başka yerlerde olduğunu size açıkça belirtmis zaten daha ne diyeyim.
Go küsür yaşımdayım niyeti iyi olan biri dakka bir böyle davranmazdı kendimden ve hemcinslerimden biliyorum
Tavlayıp biraz gönül eylendirebilirmiyim modunda bir çocuk
Hevesini kırdığım için üzgünüm
Bence bu denli ciddi anlamlar yükleyerek ilişkilerde çekimser olmak yerine deneyimlemeyi seç daha güçlü olur, daha az üzülürsün. Çok anlam yükleyip çok beklenti içine girdikçe daha duygusallaşır ve gerginleşir, kırılganlaşırsın ve hayal kırıklıkları kaçınılmaz olur... Hayat senin, gönlünce yaşa...
Teşekkürler mesela ne yapmam gerekirdi sizce?
Bu tamamen senin yaşam tarzına, ne istediğine bağlı. Buradaki yorumları da salla, herkes kendi penceresinden bakıyor. Evet niyeti cinsellik de olabilir, ne var bunda? Erkek adım atmasa ölene kadar bekar kalırsınız, tüm kadınlar ve erkekler kardeş kalır. Benim de ilk günden ilişkiye girdiğim kadınlar oldu, bu beni karaktersiz, kadını namussuz mu yapar? Ben sadece cinsellik için karşı tarafın duygularıyla oynanması, kandırma, kullanma konusunda eleştirebilirim. Bu elemanla senin frekansın uyuşmamış.
Yani mantık olarak sacma baya bi zaman gecmeli bence öyle şeyler sorabilmek icin
Amacı belli işte bırak atmasın
Başka birini bulmuştur o
Bence sil gitsin. Yalandır o. Herkese üzerinde ne var yazıyordur... abazanlardan uzak dur
Çok kısa net ve şüphesiz bir cevap vereceğim onu hayatından sil abaza uzak dur
Yol ver kimya mühendisi olmuş ama adam olamamis adamm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?