Erkek kardeşimin arkadaşı benden hoşlandığını söyledi hem yaş farkı hem arada erkek kardeşim var hem o da kardeşim gibi napacağım?

ben 32 yaşındayım o çocuk 22 yaşında erkek kardeşimden bile küçük erkek kardeşim 26 yaşında ne yapacağım bilmiyorum 1 yıldır biliyorum durumu geçen sene itiraf etti ağlayarak içim parçalandı kardeşim üniversiteye başladığında tanışıp ev arkadaşı olmuşlardı ben de üst katlarına taşındım ablalık yaparım diye meğer çok yanlış bir yol seçmişim çocuk 3 yıldır bana aşıkmış annesi falan yok ablalık yaptım diye ilgini aşkla karıştırıyosundur diyorum hayır diyor 1 yıldır sürekli üzgün mesajlar atıyor bir araya gelince üzgün üzgün köşeye çekiliyor evden taşınmaya kalktım diye ortalığı ayağa kaldırdı onu üzmeyi hiç istemiyorum çocuk ruhlu da bir şey 22 yaşında ama 15 yaşında gibigerçekten oluru yok yaşımdan çok küçük gösteriyorum ama sonuçta yaş farkı var oluru yok yani olur yan arıyorum yine yok nasıl vazgeçireceğim bu çocuğu gözümde daha çocuk o benim yüzümden üzülsün istemiyorum kardeşimin öğrenmesinden de korkuyorum o da çocuğu küçük erkek kardeşi gibi görüyor ama ablasına böyle hisler beslediğini öğrense sakin durmayacağını biliyorum bana fikir verir misiniz nolur
Erkek kardeşimin arkadaşı benden hoşlandığını söyledi hem yaş farkı hem arada erkek kardeşim var hem o da kardeşim gibi napacağım?