Kesinlikle konuş eğer senin ilişkilerine karışmasaydı konuşma belki zamanla geçer derdim ama senin de bir hayatın ve önceliklerin var o yüzden yarın uygun bir anda git yanına abicim senin böyle böyle davranışların son zamanda benim dikkatimi çekiyor ben kendim mi kafamda kuruyorum diyerek kendimi suçluyorum o yüzden en doğrusunun açık açık gelip sana sormak olduğuna karar verdim şeklinde bir konuşma yap eğer yok öyle bir şey falan derse tamam o zaman bu konuyu bir daha açmayacağız ve sakın bundan sonra benim ilişkilerime de karışma de konu kapansın
buraya kadar bende aynı fikirdeyim ama bana derseki başka erkeklerle yakınlaşırsam , ya kötü bişey olursa ne yaparım sen beni düşünmüyormusun da böyle konuşuyorsun derse , demezse sıkıntı değilde ya böyle bir şey derse
Yani illaki bir gün evlenecek sevgilisi falan da olabilir bunlar normal şeylerde gidip biriyle yaşadığı şeyleri sana anlatmaz zaten eğer böyle bir şey derse bas baya senden hoşlanıyor demektir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Some kurdish problems
nasıl bir ilgi
nasıl farkettin
kızların yapması gereken hareketleri yapıyor mimikleriyle , hareketleriyle vs
öz kardeşin bide
bende bilemedim ki ne yapmalısın
bende tıkandım kaldım ne yapsam bilemedim
Allah yardımsın olsun diyim
teşekkür ederim
Öz kardeşin mi
evet
nasıl anladın peki
kızların yapması gereken hareketleri yapıyor mimikleriyle , hareketleriyle vs
Belki yanlış anlamışsındır sevgilin falan var mı peki
yanlış anladığımı sanmıyorum , sevgili yapıyorum fakat kızıyor arayı bozuyor ve ayrılıyoruz
O zaman tek bir yol kalıyor gidip açık açık sorucaksın
evet , ben biraz net biriyim hayata bakış açım farklıdır
Evde kimler yaşıyor peki yani çok özel olmazsa söyleyebilir misin
toplamda 5 anne baba 3 çocuk
Anladım ne zaman konuşacaksınız
işte konuşsammı bilemiyorum ve ne konuşucam ne tepki verecek nasıl davranacağım bilemiyorum , konuşmasam daha hatalımı olur kafamda deli sorular
Kesinlikle konuş eğer senin ilişkilerine karışmasaydı konuşma belki zamanla geçer derdim ama senin de bir hayatın ve önceliklerin var o yüzden yarın uygun bir anda git yanına abicim senin böyle böyle davranışların son zamanda benim dikkatimi çekiyor ben kendim mi kafamda kuruyorum diyerek kendimi suçluyorum o yüzden en doğrusunun açık açık gelip sana sormak olduğuna karar verdim şeklinde bir konuşma yap eğer yok öyle bir şey falan derse tamam o zaman bu konuyu bir daha açmayacağız ve sakın bundan sonra benim ilişkilerime de karışma de konu kapansın
buraya kadar bende aynı fikirdeyim ama bana derseki başka erkeklerle yakınlaşırsam , ya kötü bişey olursa ne yaparım sen beni düşünmüyormusun da böyle konuşuyorsun derse , demezse sıkıntı değilde ya böyle bir şey derse
Yani illaki bir gün evlenecek sevgilisi falan da olabilir bunlar normal şeylerde gidip biriyle yaşadığı şeyleri sana anlatmaz zaten eğer böyle bir şey derse bas baya senden hoşlanıyor demektir
zaten bugüne kadar böyleydi falan da işte şimdi tehlikeli olmaya başladı
Ne olursa olsun en doğrusu açık açık konuşup doğru yolu bulmak olucak
umarım konuşmak yeterli olur çünkü burada yazamadığım konularda dahil ama inşallah konuşmak yeterli olur
Umarım iyi olur konuştuğunda sunucuda yazarsan sevinirim merak ediyorum
tamam
konuştum ama tahmin ettiğim gibi konu baya ciddi
Nasıl gerçekten senden hoşlanıyor mu
olay başka ve daha boktan burada yazamam
Anladım umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer
teşekkürler ama zor , benim içinde onun içinde zarar vermemeye çalışırken zarar vermek en kötüsü olur
Kız mı
evet
Dmden konuşalım mı
sen bilirsin
Kutun kapalı
tamam
Kutuna bak yazdım
Yok daha neler
nasil yani