#smellsmoke

Aşk beni güzelleştirir. Hayatım degerleniyor, kendimi daha mutlu, daha huzurlu hissediyorum. Kendime çeki düzen vermeye başlıyorum, kendimi sevmeye saygı duymaya başlıyorum. Bunlar istemsiz oluyor ayrıca. Ama tabi ya kız da beni seviyor ise ya da platonik olup içimde bı umut var ise öyle oluyor. Bunun dışındakilerde ne ben aşkı güzelleştirebilirim ne de aşk beni.
Selamlar,
İkisi de birbirini tamamlayan nefis bir puzzle bana göre. Aşk insanı güzelleştirir, gençleştirir ve yaşam enerjisi verir. Tabi ki bu karşılık olması gereken bir olgudur. Karşılıksız olanı insanı hasta bile edebilir. Benimle aşk güzelleşir. Bende aşk ile güzelleşirim. Son zamanlarda olduğu gibi..
Ricalar yavrum 😊
tanıdığım kuaför bir kız vardı iki sene önce. Hayli kilolu, hayattan bezmiş ve mutsuz bir haldeydi. iki senedir yaşadığı aşk sayesinde hem insan olarak hem de fiziksel olarak güzelleşti. kelimenin tam anlamı ile aşk ona yaradı. aşk'ın doğru olanı insanı bir maden gibi eritiyor, şekil veriyor, güzelleştiriyor.
Aşktan uzakta daha güzelim 😀
Cevap
51Cevap
Selam gadası 🙃
Belki bana egoist dicekler. Ama kendimi oldukça seviyorum. Ayrıca egolu da değilimdir. Benim olduğum her yer zaten güzelleşir ki.
#gadası
Aşk seni güzelleştirir aşk seni adam gibi adam yaparda bunu yaparken aşk her zaman suçludur çünkü seni iyi olmaya zorlar. Ama sen bunu kabul edemezsin çoğu zaman. Kendi hatalarını aşkın üzerine atarsin aslında aşkın hatasi yoktur tüm hata sendedir. Aşk herşeyin üstündedir. Sevginin bile.
Aşkı benim guzellestirmedigim kesin, aşk da beni hiç güzelleştirmedi maalesef. O yüzden kaçıyorum ondan. 😂
Kovalanan kaçar.. :D Bence arkanda kimse yok rahat olabilirsin perla :D
ahah :D Tamam işte ben de onu diyorum kovalamıyor rahat olabilirsin yani ahsh :D
Ben aşkı güzelleştiririm.
Bazı şeylerden soğudum, artık mutluluğum mutlu etmekten geçiyor.
Doğrusu bugüne dek hep bana uymayan insanlardan ötürü aşkı güzelleştirme fırsatı bulamadım. Ya da denemekten kaçındım kaybetme ihtimalim var diye.
Galiba kaybettim de
Ben aşkı güzelleştiririm. Yoksa kuru kuru aşk güzelleştiremez.
Ask adami cirkinlestiriyor ya.. ondan uzaktayken daha sevimli daha guzel, iliskiye baslayinca askin bir anda bittigini hissediyorum... Sadece seviyorum.. sonra tutkum oluyor, sonra sadakatim... Ama daha tukum ve sadakatim asamasina gelemedim bende merak ediyorumm.. 🤭
Güzelliğim yani daha doğrusu olmayan güzelliği aşkla alakalı değil zaten ben zaten aşkın gerçek bir şey olduğunu düşünmüyorum yani bence aşk diye bir şey yok tamamen Uydurma
Yalan yok sevdim mi güzel severim. Yalnız olmama sebep karşılık bulamamak. İnsan sevdiği gibi sevilmek de istiyor.
İnsanı güzelleştiren ve de iyileştiren tek şey Aşk bana göre. Ben aşka iyi gelmeyebilirim ama aşk bana gelirse çoksell olur bence sshsj
Aşk beni güzelleştirsin de dert hep dert baş ağrısı
Karşılıklı aşk güzelleştirir ama imkansız gibi bir şey.
Aşk beni delileştirir. Ben aşksız daha mantıklı hareket ederim
İkisi de.
Fotoğraf bu arada bana bir şeyi hatırlattı..
Ben güzelleştiririm. Kendi kendine güzelleşmez. İnsanlar zaten bu konuda ondan beceriksiz. 😃
İkisi de karşılıklı bence. Hem sen aşkı hem de aşk seni güzelleştirir
Evlendiğim kadına olan aşk beni güzelleştirir..
#Vesselam
Aşk ya da sevgi beni daha güzel bir insan yaptıgı icin beni sevgim ya da aşkım güzel oluyor...
Hiç aşk hayatım olmadı aşkı hiç yaşayamadım tadamadım daha
Ben nirvanaya çıkartırım aşkı
Aşk ben varsam, benimle güzel. Yoksa herkesin yaşayabileceği basit bir duygu.
"Aşk mı kaderi kovalar, kader mi aşkı?
Daha kimseler çözmesi bu bilmeceyi"
Aşkı güzelleştiren biriyim. Her duyguyu uçlarda yaşıyorum. Ortası yok.
Aşk, acı getirir. Aşık olmak, insana er ya da geç acı getirir. Güzellik getirdiyse de, giderken almasını bilir.
Ask o kadar guzeldir ki onun icerisinde kaybolursun o seni diledigiii gibi yapar
Ben aşık oldum üzüldüm başkası bana aşık olsa belki güzelleştirirdim
Bu yumurtami tavuktan çıkar tavukmu yumurtadan a benzedi
İnsan sevdiğine güzeldir. aşk insanı ya da insan aşkı güzelleştirmez
İnsanı aşk güzelleştirir, aşk zaten güzel birşeydir :)
İki taraftan da desek
Ben aşkı ama ah bir bulamadım o aşkı🤦♂️
Ask insani guzellestirmez... Gupguzellestirir
Ben aşkı guzellestiririm
Bulabilmek, gerisi halledeceğiz zaten.
Daha tanışamadık kendileri ile
Çay benı guzellestırır
Ben aşkı güzellestiririm
Aşkı ben güzellestiriyorum...
Aşk beni. Ben aşkı (belki) 🙄
Aşk şair yapıyor beni
ben aşkı güzelleştiririm
Ben aşkı güzelleştiririm, aşkta beni.😄✌
Aşk bana uysun olmaz mı
Ben aşkı iliklerine kadar hissettiririm..
Aşk beni
Ben aşkı güzelleştiririm aşkta beni.
Aşk herşeyi güzelleştirir.
Bennn
Yeri geldiğinde ben aşkı yeri geldiğinde aşk beni
Aşk beni ben aşkı
Aski guzellestiririm
Aşk güzelleştirir
Benim dım ask dokundugun yerı guzellwstırıeım
Aşk beni güzelleştirir
İkisi de ;))
Ben aşkı
Ben aşkı güzelleştiririm
Bence ikiside
Her ikisi de
Güzelleştirir
Aşk beni güzelleştirir bende aşkı güzelleştiririm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?