Kadınlar hoşlandıkları erkeklerin her sözüne inanmak istedikleri için pek belirli kalıpları yoktur. Hoşlanmadıkları erkeklerinde iltifatlarını sallamadıkları için gerçek olsa bile yine bir önemi kalmamaktır. Yoksa her zaman her söz aynı olmaz.
Saçmalama derlerse sonrası sıkıntı bunun. Genellikle onları kıskandığımız zaman ve soru sorunca bunu diyorlar çünkü. Hemen ardına yalan yapıştırıyorlar. O benim hala-teyze-amca ve komşu kızı denilirse inanmamak gerekir. Genel olarak ben erkeklerin hiçbir sözüne inanmadığım için taktik veremiyorum bu durumda 😂
Seni hiç bırakmayacağım, sana çok farklı duygular hissediyorum, sen benim için farklısın, çok aşığım gibi sözlerine mütemadiyen inanmasinlar. Bu sözleri söyleyip gerçekten tutan çok az erkek var. Dediklerine inanıp hemen yelkenleri suya indirirseniz, pişman olursunuz.
helalimsin.. zaten evleneceğiz.. benim ihtiyaçlarım var (!) .. nude atarsan seni seveceğim. evime gelir misin. sadece kahve yapıp film izleyeceğiz valla.. söz sadece sarılıp uyuyacağız.. ... bu cümlelere asla inanmayın.. hatta bunları duyduğunuz insandan uzaklaşmaya başlayın..
Aslında doğrusunu söylemek gerekir söze değil daha çok o söylemlerin sözlerin nasıl söylendiğiyle alakalı bir durum Size çok kolay çok rahat iltifat eden seviyorum diyen hic haketmediğiniz halde övgü yağmuruna tutan erkeğin söylediği nerdeyse hiçbirşeye inanmayın bu tür şeyler erkeklerin öyle hop diye pat diye rahatlıkla söyleyebilecekleri şeyler değil Olay budur. Meselenin özünden örnek vermek gerekirse bir erkek size itirafda bulunuyorsa bu itirafı yaparken direk böyle gelişi güzel yapıyorsa yalandır. Ama aksine söylemek istiyor ama geriliyor utanıyor eli kolu ayrı oynuyor heycanlanıyorsa İşte buna inanabilirisniz ne derler bilirsiniz Ateş olmayan yerden duman çıkmaz Sözler samimiyle beden dili iştirak eder
Sadece erkekler değil de bütün insanların söylediği ortak yalanlar var. Seni seviyorum, bana güvenebilirsin, aldatmam asla, yalanı sevmem...
Tabii ki bunları samimi duygularla söyleyen insanlar da var ama çoğu gereksiz ve yalancı, özellikle de yalandan nefret ediyorum diyen insanların çoğu en iyi yalan söyleyenler çünkü insanların nasıl 4pt4l yerine koyulduklarını iyi bildiklerinden yalanı sevmiyorum diyorlar..
Seni seviyorum, evlenelim, sen tam benim tipimsin, ilk aşkımsın, zayıfsın aşkım, senden çocuklarım olsun istiyorum, ben asla sapık sapık konuşmam evlenmediğimiz sürece, evdeyim aşkım, kilo alsanda seni hep sevicem, ben hiç kıskanç değilimdir, ben kızlara bakmam hiç aşkım, sabaha kadar hiç kıpırdamadan seni izleyebilirim aşkım, dünyadaki en güzel kız sensin bebeğim...
Ya bizim eve gidelim orada bir şey unuttum onu alır geri döneriz sonra saçmalama öyle bir şey yapmam hadi buluşalım sana bir şey yapmıcam ben sana sahip olmam evlenmeden senin istediğin gibi sana dokunmucam
Sen benim ilk ve son aşkımsın Cok kızla cıktım ama sırf sana aşık oldum Sensiz yaşayamam Senin icin ölüp bitiyorum Senden önce ben boşa yaşıyormuşum Yeterki evlenelim bir dediğini iki yapmıycam Seni hic üzmiycem... uzar gider
Seni seviyorum aşkım sen benim için özelsin sana bağlıyım seni asla aldatmak senden başka kimseye bakmam benim ol ilerde evlenirim yaa ulan hicmi dogrumuz yok yaa bizimm vay ver😃😃
Hep yanında olacağım sözüne ama bunda kızlarada güvenilmemeli zamanın ne doğuracağı belli olmuyor bazen olması gerekn şeyelr oluyor ve hep sözcüğü genelde doğru olmayan güvenilmeyecek bir sözdür. Ha belki istisna olabilir ama çok az. Ve birde ilk kez kelimeleriyle başlayan çoğu söz dogru değildir güvenilmez.
Her seni seviyorum sana aşığım diyene kanmamalı efendim.. Çünkü amacı sadece cinsellik olan bir erkek elde edene kadar her türlü sevgi sözcüğünü kullanır.. Sonra da hiçbişey olmamış gibi çeker gider..
Kadın erkek bilmem söz her ağızdan aynı çıkar ama dinleyenlere farklı anlam ifade eder. kimse kimsenin ne lafına ne sözüne o kisiye inanmadan guvenmemeli.
Ben kız arkadaşıma her zaman açık sözlü biriyim yorumda ki yazılanlara uyarsan hiç kimseye güvenin kalmaz önemli olan kalp insan yata yapacak ki tecrübe kazansın neyin iyi olduğunu biliyorsan onu yap kimin ne dediğine bakma benden sana tavsiye...
Kesin olarak kendini sevdiğinden emin degilse, seni korumak yerini ilk fırsatta beraber olmaya çalışıyorsa mümkünse Allah bir dışında hiç birine inanmamali