Artık hayatınızda biri olsun istiyor musunuz? Yoksa aman ben böyle rahatım, almayayım mı diyorsunuz?

Elbette istiyorum 1.60-170 boylarında 50-54 kilo aralığında tebessümleri ile hayat veren güzel bir kadını hayat boyu mutlu etmek için hazırım. Her yıl en 2 hafta yurt dışında olacağız kayak tatili de yaparız yaz döneminde zaten tatil merkezinde olacağız yaşadığım yer olduğu için
Umarim olur
Şu an hayatımda kimseyi istemiyorum.
İçinde bulunduğum yoğunluk ve bazı düşüncelerim buna engel. Biraz daha zaman geçmeli.
Hayatımda biri olsun istiyorum ama ne zaman olur ne zaman o kişi çıkar bilemiyorum.
Eig için teşekkür ediyorum 😊
Ne demek efenim ricalar.😊
Cevap
13Cevap
Hayatımda çok özel biri var sister
Ne güzel 🥰
Hayır denk gelirse olur denk gelmezse yapacak bir şey yok. İlla olsun isteseydim zaten herhangi birisi olurdu.
İstiyorum ama çok istemiyor olacağım ki hayatıma girmek isteyenlere kapı duvar oluyorum. Sanırım doğru zaman+doğru insan ikilisi daha tevafuk olmadı.
Bence de☺🌸
Evet ya istiyorum. 20 yıldır yalnızım biraz da birilerini seveyim, beni sevsinler, naz yapayım, göğsünde huzur bulayım falan istiyorum.
İnşallah bebeğim hake ediyorsun.❤
Çok istiyorum. Yaşım neredeyse geçti geçecek ve bazı sebeplerden dolayı hiç sevgilim olmadı.
Kanka tüm samimiyimle söylüyorum, Adriana Lima gelse yine hayır cekerim, inan bana
Beşiktaşlı bir erkek bulun o takımı manyak gibi seven erkek sizi de sever
İstiyorum ama kimseyi hayatıma alamıyorum.
Çene doğal mı
@SudeDwmir22 doğal neden ki
Merak bir arkadaşın çenesi de aynı böyle ama ona soramıyorum
@SudeDwmir22 ya aslında çeneden değil sakal kesimine bağlı biraz da 😂
Aynen onun da sakalları var olabilir ckkrkdkrkdkd. Teşekkür ederim cevap için
@SudeDwmir22 rica ederimmmm kdkdkdk
şu an için istemiyorum.
İstemiyorum..
Artık istiyorum ya kafa rahatlığına doydum
Bir yanım istiyor da yok yok iyiyim böyle
Sevdiğim var da hayatıma girmiyor işte
hayır istemiyorum ya seks arkadaşı olarak gelsin ya da canımın sıkıntısını alsın
Ağaca dayanma kurur, insana güvenme ölür demişler
İstemiyorum
Kesinlikle hayır, bana göre değil o isler
İstemiyorum
Uzak dursunlar.
Istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?