Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.Görseldeki ablamız (Safiye) sevgilisinin 2 evinin tapusunu üzerine alıp, satıp, sonra da kaçtığını söyleyerek Müge Anlı'ya çıktı ve sevgilisi (Cüneyt) "Beni aldattı, erkeklerle mesajlaştı bende terk ettim" diye kendini savundu. Müge Anlı'da "Yani siz aldatıldığınız için birinin 700bin₺'sini alıp kaçmayı kendinize hak mi gördünüz? Dedi.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aldatıldığını öne sürerek, sevgilisinin 2 evini satıp parasını alıp kaçtı?
Bildiğin tek dil olan Türkçe'yi kullanmayı bilmiyorsun ama bütün kadınlara hakaret edebiliyorsun? Seni kim, neden umuruna taksın ki? Sen değersiz bir asgari ücretle çalışan kölesin.
Taniyormusun benide, yok asgari ucret filan ne alaka kimse degersiz degildir, asgari ucretlileride kotuleme asgari ucretlide çalışmıyorum tanimadigin insanlara bos yapma coluk combeleksin
Kadinliginizi kullanip herseye rahat ulasabilen zorluk cekmeyen heryerede her konuda haksiz bile olsaniz hakli olmaya calisip gerektigi yerde vucutlarini ereklerin bug olduğunu bilip kullanabilen asalak insanlar hepsiniz aynisiniz melek gibi gorunen iş zora gelince nankör olabilen insanlar atasozleri var bu kiyamete kadar gider
Niye para karşılığı iş yapanın çocuğu? Sen tanımadığın tonlarca kadına hakaret edebiliyorsun? Ben seni tanımadan sana laf söyleyince niye zoruna gidiyor o zaman? Kuduracaksan, bu şekilde konuşmayacaksın. Asgari ücret size yetmediğini biliyorum. Buradan annene para karşılığı müşteri aramaya devam edebilirsin, hadi yaylan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Üf o yasta 700 bin tl paran varsa 15 yas küçük erkekle isin ne. Adami degil kadini suclu buldum. Lincleyebilirsiniz.
Aynı fikirdeyim.
Her şey gözünün önünde, görüyorsun bi yaşanmışlığın da var ne diye gidipte işsiz, alkolik bi adama her şeyini veriyorsun.
İyi oluyor, karşısına düzgün gariban temiz biri gelse ksrlar evlenmez iyi oluyor hic bir kadina uzulmeyin kadinlar krktersizdir
Annenden mi öğrendin?
Senden ogrendim bak yazdigina zorunami gitti
Bildiğin tek dil olan Türkçe'yi kullanmayı bilmiyorsun ama bütün kadınlara hakaret edebiliyorsun?
Seni kim, neden umuruna taksın ki? Sen değersiz bir asgari ücretle çalışan kölesin.
Taniyormusun benide, yok asgari ucret filan ne alaka kimse degersiz degildir, asgari ucretlileride kotuleme asgari ucretlide çalışmıyorum tanimadigin insanlara bos yapma coluk combeleksin
sevmiş olabilir : D? bunun saflıkla alakası olduğunu düşünmüyorum, kadınlar tarafından dolandırılan erkekler de var ama onlara bişey denmiyor?
Ne sevmesi cocugu yasinda adam,
neyse ne, bir kadın hata yaptı diye tüm kadınlar karaktersiz demek ne a q ya
Kadinliginizi kullanip herseye rahat ulasabilen zorluk cekmeyen heryerede her konuda haksiz bile olsaniz hakli olmaya calisip gerektigi yerde vucutlarini ereklerin bug olduğunu bilip kullanabilen asalak insanlar hepsiniz aynisiniz melek gibi gorunen iş zora gelince nankör olabilen insanlar atasozleri var bu kiyamete kadar gider
s iktir a q o zaman anan da karaktersiz ablan da kardeşin de beynini s iktiğim
Niye para karşılığı iş yapanın çocuğu?
Sen tanımadığın tonlarca kadına hakaret edebiliyorsun? Ben seni tanımadan sana laf söyleyince niye zoruna gidiyor o zaman? Kuduracaksan, bu şekilde konuşmayacaksın.
Asgari ücret size yetmediğini biliyorum. Buradan annene para karşılığı müşteri aramaya devam edebilirsin, hadi yaylan.
Valla kadın var kadın var. Daha sevgiliyken evi üstüne yaptırtmış utandım valla
Adam dolandirici kadindan vekalet alip kendin satmis evi
Bazi kadinlar hakediyor saf olmasaymiş oda cocu yasinda ekekle ne isi var
Adam dolandirici yalan söylüyor
ülkeye reset lazım
gtrumle guluyorum