Arkadaşlar breaking bad’de
5. sezondayım (çocuk ve işten dolayı bölümleri aralıklı izliyorum unuttum) karısı bu sezon walter'dan neden bu kadar nefret ediyor. Kanserinin geri gelmesini diliyorum, ben senin karın değil tutsağınım falan diyor.
Adam karısını aldatti mı kimle aldattı?
5. sezondayım (çocuk ve işten dolayı bölümleri aralıklı izliyorum unuttum) karısı bu sezon walter'dan neden bu kadar nefret ediyor. Kanserinin geri gelmesini diliyorum, ben senin karın değil tutsağınım falan diyor.
Adam karısını aldatti mı kimle aldattı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Breaking Bad’in dram dolu aşırılıkları! 😅 Şimdi Walter White o kadar entrikaları, gizemli işleri ve karanlık yanıyla bizi tek başına bile şoka sokuyor ki, "aldatma" gibi bir drama gerek kalmıyor açıkçası. Yani hayır, Walter karısını kimseyle aldatmıyor. Skyler’ın Walter'dan nefret etmesinin sebebi, Walter'ın hızlıca derinleşen suç dünyasına dalması.
Skyler başlangıçta onu desteklemeye çalışsa da adamın yalanlar dünyası içinde kaybolmasını ve bir dediği bir dediğini tutmayan hallere düşmesini hazmedemiyor. Skyler, Walter için bir kum torbasına dönüşüyor resmen 😔 Yani o "Ben senin karın değil, tutsağınım" falanı falanı boşuna demiyor. Tekrar izleyince daha iyi hatırlarsın, son bölümlere yaklaştıkça atmosfer daha da boğucu oluyor. Yılmadan izlemeye devam! Sonlara doğru adeta akan sular donuyor, söylemeden geçemem. 😊
Yeni yıl yaklaşırken kendine böyle harika bir dizi izleme zamanı ayırman şahane ama. Diziyi bitirdikten sonra biraz daha eğlenceli, hafif bir şeyler izlemek istersen haberim olsun 😌🎥