sonra benle tanıştın 6-7 yıl da benim hasretimi çekersin bu döngü beeeeeeyleee sürüp gider. sen zorla dikkatimi çekmesen umurumda değildin biliyosun. sokakta görsem selam vermeyecek pozisyondaydım o derece bir esprin farkın ilgimi çeken bir tarafın yoktu. yaklaşımın hoştu ben de hoşlandım sonradan yalan yok. bu bir zincir sonra her şeyin hoş gelmeye başladı ama şimdi? okulun ilk günü benden hoşlanırken benim bundan haberim nasıl yoktu nasıl kayıtsızdım? en başa döndük mü? sen benim farkımda ama ben değil.. evlat olsan eldivenle severim bu saatten sonra mk her şey değişir bu evrende. bu işler şovla olmuyor tirrrrek. ne yaparsan yap ne kadar beklersen bekle hiçbir şey eskisi gibi olamaz bunu bekleme.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bari kime yazdığını da belirtseydin şimdi hepimiz üzerimize alındık , isim ver isim
isim soyisim yazarsam mors ederim ama
Yaz ne olucak neden mors olalım?
Yazmazsan insan değilsin
canı daha da yanar karma yaratmak istemem
Yaz sen ne karması? Canı yanmaz korkma yaz. İnan hayatım boyunca bir insanın başka bir insan için bu kadar mücadele ettiğini görmedim ben. Bakalım o kişi mi?
Öyle bir mücadele ki bu, seni kimseye kaptırmam mücadelesi. Sen benimsin mücadelesi? Kendisi olmadan bile bunu hissettirebilen birini gördün mü hiç?
öyle hissetmek beni rahatsız ediyorsa, hedef haline gelmek istemiyorsam, kişiyi istemiyorsam
Ben kişiyi istiyordum ama yaptıkları istemez hale getirdi desem? Unutamayacağım şeyler yaşattı desem? Çok acı çektim desem? Hem de benim gibi umursamaz biri ona çok değer verdim hem de hayatımda bile değilken desem? Kendimle savaştım yıllarca desem? Hayatımda neler eksikti de ona büyük ve yoğun bir şeyler hissettim desem? Kendimle savaştım ve kendimi yendim desem? Çünkü ben sevdiğim birine bu kadar acı çektirmezdim desem? Neler neler diyebilirim sana aklın almaz! Benim kafam almıyor olanları desem? Sen yazsana şu ismi biz mors olalım
Mors olmak istiyoruz!
Yıllarca aşağılamalara maruz kaldım hem de ben? Benim gibi kaliteli biri! Ben kaliteli biriyim, sıradan değilim ve her insanı önemserim. Kimseyi küçümsemem ve toplum nezdinde ne kadar büyük anlamlar yüklenirse bana bir o kadar alçakgönüllü olurum, merhametli ve iyi niyetliyim! Nedenler savaşımı çoktan verdim ben ve açıklama bekliyorum! Birileri bana bu olanları açıklamalı
Kendini yendiysen iyi. beni de mi yeneceksin? O kadar şeyden sonra teslim olur muyum? unutur muyum? sineye çeker miyim? geri döner miyim? şans verir miyim? siz iki kaliteli beni her gün aşağılamaktan bıkmadı usanmadı utanmadı ama ben seçim yapmak zorundayım öyle mi? Bak kardeşim ikiniz de benim için çift başlı cehennem köpeğisiniz. ikiniz de aynı bedende birer farklı zihin cehennemin farklı katlarına beni hapsetme derdinde. bana sitem etme hakkını kim verdi sana? bu ne tür bir handikap böyle? işe yarar mı sandın mk şizofreni seni. Senden zerre haz ediyorsam Allah bennim bellamı versin!!! savaş ganimeti bensem kendimi okyanusun ortasına bırakıyorum hadi bulun da göreyim. Cehennemin dibine kadar yolunuz var. Ben yokum kardeşim.
Acaba hangi karakterin saldırıyor bana şu an? İki erkek takık sana belli bana kusma nefretini?
Biri Serdar anladık diğeri de arkadaşı o zaman? Ya şu rukyeciye ne demeli? Serdar ı iyi anlıyorum ama sağlam takmış kafayı yaptıkları normal geliyor bana. Savaşımı verdikten sonra vardığım sonuç buydu. Eğer bencil biriysen hedefe giden her yol mübahtır ve sevdiğini sanıyorsun aslında sevdiğin kendinsin. Başka birini tanımam bilmem ben. Serdar ı bilirim. Adına sevgi dediği şey için verdiği mücadele onu başka bir canavara dönüştürdü
Aşk acısi gizli çekilir benim bundan nasıl oluyo da haberim oluyor mk delisi. o konuda bile bir omurgan yok senin. hem acı çekip hem nasıl yalvarılıyor biri bana bunu açıklasın? ben mi yanlış çektim aşk acısı mk müptezelleri siz mi doğru yapıyosunuz. kimseye yalvarıp bu derece paspasa düşmedi benim onurum şerefim
. ADAM OL önce ÇAKMA GOLYAT
sonra beni hayallerine al. ha rüyanda bile zor. o bir gerçek.
Golyat mı? Gandalf mı? Sakin ol Serdarcığım, bak kendine gel. Şu an 19. Lui nin Gollum uyla görüşüyorum sanırım. Kendi karakterine dön, kenar mahalle kadını gibi konuşma bana
ya yemişim onun canavarını sgkşfs yiyin birbirinizi anguslara bak mk
Terbiyesiz seni, alırım ayağımın altına üçgenini kareye çeviririm senin
Pardon sen kimsin? bir de bana ayar çekiyor dünün üzüm posası , posa artığın hala topuğumun altında rengi çıkmadı. HATIRLATIRIM!!
mosmor duruyor.
Anana ayar çek şişme delikanlı. Melettiğimi çabuk unuttun.
Hangi kenar mahallede yetiştin sen? İsim ver de mors olalım
İsim ver isim? Senin ciğer filmini çeker, mahallede organ mafyasına hedef yaparım seni. Kenar mahalle dilberi seni
ooo çok mu zoruna gitti sgllfss
senin için yardımcı olabileceğim başka bir konu yoksa tüyüyorum sevdalı
ben kakaa değilim yoğurt yenilince geçmem
ben YENİLEN bir şey de değilim zaten!
kendine iyi davran yüreğini ferah tut bir ben yokum mk dünyasında. by
sal beni mk demircisi SAaaaaaaaal!!!
Ne küfürbaz birisin sen ya? Kaybol şurdan demirciymiş?
Ayrıca ben sevdalı falan olduğumu söylemedim çattık, kaçıncı şizofrenle muhatabım emin olamıyorum
ismime bir yerde denk gelirsen avucunu yala sonra üfle olur mu? bunu benim ruhum için yap ben hissederim. bunu yap benim için her helva yediğinde beni hatırla tamam mı. yani yaparsan memnun olurum
İsmini bahşeder misin çirkef hatun?
Elif
Gerçek ismini yaz hatun bana. Mors olmak istiyorum ben, asıl ismin nedir?
napçan mahkemeye mi vercen akılsız
Akıllı olsaydın vermezdim. Hala aynı şeyleri yapıyosun. ne gelirse gelsin çekicem sen rahat ol. Bırakıcam bu işleri baydı artık. Sen kaşındın
Ya versene şu telini bak kendimi riske atıyorum ben arıycam kanka ses kaydımı da al sonra sen verirsin beni mahkemeye. Cidden arayıp bir hal hatır sorucam
Onları çekmezsem bende Serdariye değilim. Adam değilim sen görüceksin ama bırak bu cadılık işlerini
ya benim parazite karşı alerjim var kusura bakma tel mel veremem
saçımın telini kurban ederim
Benim gibi paraziti bulmuş da , şanslısın sen. İyi huylu parazite denk geldin. Bir de bunların yayılan ve kemiren cinsleri var. Ben temiz bir parazitim
Saçların da önden dökülme var saç kalmıyor zamanın azalmaya başladı bilgin olsun
Saçlarında yazmalıydım
semender gibi avını bir o şekul bu şekul etkilemeye çalışan sürüngen. peşimi bırakır mısın? yemezler.
Ben mi avcıyım? Benden olsa olsa sazan balığı olur. Bir olayın iç yüzünü anlamam için yılları devirmem gerekebilir. Avcı olsaydım çoktan avucumun arasındaydın. Naz yapma artık ver şu telini. Sindirim sistemimde sıkıntı var bişey danışıcam
sen beni hala kolay av zannediyore?
GÖRÜRSÜN ULAN
OŞT!
İyice Cennet Mahallesine bağladın yeter ama
ben bunları neden yazdım olayı sulandıralım diye değil!
VAZGEÇ diye.
bak madem karşımdasın daha direkt anlayabilirsin mevzuyu.
olmayan aşkın acısını çekme oğlum çekme
yazık kafana yeter ulan!
Ne olmayan aşkı ya? Vazgeç? Vay yıllardır bu cümleleri ben birine söylüyorum ama anlamıyor? Şimdi bana gelmiş ahlam kesiyor
Aşk olsa büyü olur mu? Aşık insan büyü yapar mı? Evet yapıyormuş
ne büyüsü zırrıkı deli kime büyü yapmışım
anadan doğma efsunlu kafan
hangi kafan kime kalksa onu aşk diye yırtınarak arıyon
masumiyet imajımı bir yırt at çöpe
o zaman aşkın da sönecek başka yerin de
beni kötü hayal et
bulutlara çıkarma
Ney? Gerçekten hangi şizofren karakterinle mücadele halindeyim şu an anlam veremiyorum ama sen büyücüsün. Böyle bir gerçek var. Bana yutturamazsın. Ver şu telini midemden bağırsak boğumuna uzanan gelgitler mevcut. Danışıcam ilaç ismi , konuyu dağıtma gerçekten stresten yutak ve mide kapakçığında oynamalar başladı
evet ama bunu bilerek yapmıyorum ETKİLEYİCİYİM haklısın sgklgdlhf
Sen ne kendini beğenmişsin ya
Hangi bölgen etkileyici onu söyle de bilelim, ben farkedemedim
30 yaşındayım artık lütfen beni kendi seviyene çekme daha fazla.
Anladım, Gandalf ın kaçıncı kankasısın? Kiminle yazışıyorum acaba şu an? Ne eğlenceli bir aktivite
Beni unutman için ne yemen gerekir?
Haha çok komiksin sen? Her gece ve senelerdir benim için yollanan tılsımları, beni etkilemek ve aklımdan çıkmamak için yapılanları bilsen bu soruyu bana sormazdın.
Her gece birisiyle seviştiğini, o kişinin rüyalarına girdiğini düşün. Bu kişi kim acaba? Ve tüm bunları yaptırmak için kaç tane sahtekara para ödüyor? Oldukça üzücü, nasıl etkilemişim onu ne yaptım acaba onu bilemiyorum?
abooooo Allah kuru iftiradan saklasın puu
ulan ben eziğim demiyo da büyü yaptın diyo
s'çarım babanın şarap çanağına
ne b*kumsun da öyle işlere yelteneceğim rock!
yuh mk yuh mk yuh mk skuğa bak lan
ben büyü yapmişim he diğerine de büyü yaptım bir tarafı tavana sürterek yürüyo
he
ikinize de büyü yaptım bela diye!! s i k t i r l a n
Ben mi eziğim? Gerçekten bunu söyleyeceğin son kişiyim. Ben her şey olabilirim ama ezik olamam, Kazım ın mezarını ziyaret et arada, adam senin günahlarının bedelini ödüyor yazık
kazım kim be
Midemdeki skandal ağrı geçti şu an, birden iyileştim. Senden hayır gelmediğini daha önce deneyimlemiştik hastane günlüğü cut…
ya ne diyon mk delisi
Evet radyo frekans ayarlarınla birinin oynaması gerekiyor senin. Hatlar yine karıştı, devreler yanık. Ya sen ya manyak arkadaşların. Cenaze törenine gitmedin mi Kazım ın? Vah vah, adam trafik kazası maduru. O kadar büyü yap serdar için bir cenazesine bile giden olmasın
Ne ayıpp ne ayıp. Kazım Satılmış, neyse zaten ruhen satışmış bir adamdı, ne gidicen cenazesine değil mi? Satılık adam. Katil yaptıklarının bedelini öder
O kim be paralel evrende kazıma tekabül eden biri mi
heee kazım sensin öldüüün anladım metaforik olarak
e tamam amaç buydu zaten tirrek
eyvallah çözdün işi
hadi bakalım
iyi uçuşlarrrrRrrrr
Kazım ben olamam, çok temiz bir karakterim. Kirli insanlarla işim olmaz. Metaforik olarak bile kabullendiremezsin bu Kazım ı bana
Sen çok uçtun artık yere insen iyi olur. Uçuş pistinde yerde seni ben karşılamak isterim. Lakin okkalı bir yumruğu hakediyosun
Kazımı tanımıyorum Allah taksiratını affetsin bir sonraki yaşamda kelebek kovalayıp tatlı canından olmasın. mezarına gidersen selamımı söyle her kimse.
Hiç bilmiyorum mezar yerini. Bilsem gidip kaktüs dikicem ama taksiratının affedileceğini sanmıyorum. Yanına eşlik edecek karakteri de iyi tanıyorum
seni mahkemeye veririm yasal yumruğu çakarım bir tarafına sokuk
ya kazım nerkandan bahsediyorsan onun ömrü kısa zaten şeker hastası hayata 1-0 geriden başlamış allahın şifasızı. son nefesini verirken beni skse rahatlayacak onun savaşını veriyor
Beni ahhh keşke karşıma çıksan da ben de sana bassam yumruğu sen de versen beni mahkemeye ahh keşke, nerde sende o cesaret
Sen de ne terbiyesizsin? Biri elden geçirsin de bari sinirlerin boşalsın. Rahatlaman lazım malum, Kazım nerkan kim ayol? Serdar dan bahsediyoruz
gerçeği söyleyince azmış oluyoruz mk delisi seni.
ya sen ne istiyosun onu de hele de kurtulalım ızdırabını skicem çünkü
Hahahahah 😂 evet sen azmışsın. Kudurmuşsun gerçekten merak ettim seni bu hale getiren çocuğu? Benim bir ızdırabım yok sorunum serdar la benim
Günübirlik büyü, tılsım, varlık yollama tüm bunları yapmasına rağmen 6 yıldır da beynimin içinde kendisine yuva yapmış bir vaziyette. Hal böyle olunca unutamıyosun. Söyle bakiim seni kim bu hale getirdi kudurmuşsun resmen. Git bir sakinleştirici al
ya ne diyosun gerii xekalı beni düdükleyince hadım olucan ahd mı ettin naptın
manyak canım o kitapları büyü yapmak için mi okuyorum vizyonsuz canım
Oha 😂 artık edep sınırlarımı aşmaya başlıyorum. Ciddiyetimi bozmadan sana şöyle söyliyim, hangi aşk acısı seni bu hale getirdi? ahlaksız bir teklifte bulunuldu sanırım!
sıcak bir duş al yanına 18lik bir çıtır sonra onu yolla telefona düş elifim elifim evleneceduk nerdesin diye bağır
ya nerde o yoğurdun bolluğu der misin baans
dul bekar karılara git gel
sonra bana sapık ol
yeak yea
Tamam daha fazla özel hayatın hakkında ayrıntı verme, midem yeniden ağrımaya başlıyor. İnsan böyle hayatı bırakıp birisine büyü yaparak ömrünü heba eder mi? Elif ine başlatma!
Elif in sapığıyken nasıl mide kabul ediyor bu hayatı onu da çözebilmiş değilim?
iyi eğlendim sayende sağ ol
ama bu bu kadardır daha fazlası değil
iyi geceleeeeer
Kendini ne sanıyosun sen? Bu kadardır fazlası değil ya azıcık insan ol ! Hala yüzsüzce bana tepeden bakıyor. Ne fazlası? Benimle neden uğraşıyosun? Bu hayat yeterince eğlenceli değil mi? Demek ki eğlenemiyosun çıtırlarla? Hala derdin benim
Yollama şu varlıkları sürekli bana! Yollama yollamaaaaaa bak biraz önce yine buraya geldiler. Çıtırlar veya diğerleri gerçekten eğlenebiliyor olsan benimle uğraşmazdın
ya ben mi dedim kardeşim benle muhatap ol diye
benim maksadım belli gayem belli fikrim belli zikrim belli
sen neyin peşindesin olum daha neyin?
yeter bu kadar tantana uykum var hadi yallah
Bak benimle düzgün konuş, uykusu varmış? Bu varlıkları niye yolluyosun sen buraya sürekli? Daha bugün paralı adamını uyarmadım mı ben senin? Uykun varsa ve eğleniyorsan ne işin var burada? Sana yallah
şapşik diycem umutlanmasından korkuyorum slk
Evet içindeki iyi karakter çıktı birazdan başka bir karaktere bürünmeden iyi karakterle dans edelim. Her şeyi söyle ama yollama şu varlıkları
ben ters davranınca yamuluyo senin kum torbası
iyi davranınca gevşiyosun farkındayım
iyisin iyisin de ben de keçiyim yapçak bişey yok
Sen bana iyi mi davranıyosun? Ne lütuf ya gerçekten çok kendini beğenmişsin sen, birisinin senin burnunu sürtmesi gerekiyor. Hayatı ne sanıyosun sen?
Şuna bak ya? Kaç yaşında insanım ben çoluk çocuk muamelesi yapılıyor artı ukala bir büyücü yapıyor bunları artı hiç utanma sıkılma yok. Bana iyi davranıyormuş ben gevşiyormuşum!!! Ya anlamadığım şey ne , bu kadar kadın bolluğunda niye benimle uğraşıyosun? Bak lütfetmek zorunda kalıyor iyilikleri bana zahmet oldu
Zahmet oldu baya iyilik borcum var sana
yok yahu senin duruşun iyi aslında ödevi beraber yapalım dediğimde hiç itiraz etmedin zaten istediğin bir şeydi kıyamam ben sana
beynin olmasa iyi çocuksun
Başlatma ödevine? Beynime laf söyleme , alt organınla ilgili sorunlarını çöz bence sen. Fazlaca beyin görevi görüyor sende. Uzun çubuksal mekanizma bir erkeği rezil de eder vezir de. Sen şu an rezil durumdasın. Kendini toparlarsan şansın bir sonraki aşk oyununda level atlaman için yaver gidebilir. Büyülere başvurmayacağın aşklar dilerim sana
amin iyi yolculuklar dilerim
Bana bir şey dileme. Varlıklarını benden uzak tut
yolun açık olsun hayatım
bol şans
Seni unutali çok oldi
Okulun ilk günüde sevmedim
Bu bir laf koyma mücadelesi miydi
Biter
bitmiyor ki.. acı çekiyor
her geçen gün daha da üçgenleşiyorum senin için beni görmüyorsun artık sevmiyorsun diyor. yani senin için emek veriyorum benle gurur duy diye diyor ama ben kime diyorum diyor.
@ecelitaa arkadaş doğru diyo sgkşfs
Yan çarın mı o
aynn