5 yıllık ilişkiydi. 2 aylık ayrılık oldu. Sevgilim benden ayrıldı ve sonrasında barıştık.
aevgilim bana ilişkinin masumiyeti gitti bu beni çok etkiliyor dedi. Bi erkek neden bunu der? Bide bu his nasıl yol edilebilir
aevgilim bana ilişkinin masumiyeti gitti bu beni çok etkiliyor dedi. Bi erkek neden bunu der? Bide bu his nasıl yol edilebilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir kere ayrildiginiz icin sana ve kendine olan inanci gitmis kisaca ayrica 5 yil cikip ayrilip neden barisirsiniz ki biten biter tekrar denemenin hicbir faydasi yok aliskanlik olmussunuz artik
Seviyoruz diye olabilir mi acaba bide iyi giden iliikiydi
Başka sulara yelken açmış olabilir bu yüzden yol yapıyo olabilir tam ayrılık için
bi haltlar yemiştir ya da sen yemişindir ya da her ikiniz yemişinizdir
Ama bu kızla yapsa masumiyet bitti der mi
Saçma bir tabir. İlişkinin büyüsü diyebilir buna.
Bu neden kaybolabilir sizce ve bi erkeğe bu his nasıl tekrar geri kazandırılır
Aklıma bir ihtimal geliyor. Bu süreçte hiç ihanet olmadı ise ve birbirinize çok bağlı olduysanız, ayrılınca da ikiniz ya da herhangi biriniz sevgili yaptıysa, ilişkinin tılsımı bozuldu olarak bakabiliyor bazı insanlar. Genelde de cinsel birliktelik yaşadıysa birileri kızıp, başka bir insanla..
Kendi bir halt yedi muhtemelen ve sana olan o masum duygularını yitirdi. Eğer senin yaptığın bir şey yoksa, kendi davranışı yüzünden bu tabiri kullanmış.
Ayrı olduğumuz dönemle ilgili karşı cins sorunlarımız baya oldu. Sevgililik flört vs olmadı ama ekleşme ya da kısa mesajlaşmalar oldu diyeyim.
Dediğim durumlar oldu.
Ayrılınca her ikiniz de başkaları ile konuştunuz. Sevgili olacak gibi bir dialog kurdunuz fakat sevgili olmadınız başkaları ile. Ve bu durumdan her ikinizin de bilgisi vardı
Hayır sevgilim eski sevgilisiyle ve yabancı kızla ekleşti. Ben dikkat dağıtma amacıyla birkaç erkekle mesajlaştım. Kendilerine de normal konuştuğumu söylemiştim ama sorun oldu
Yani tahmin ettiğim gibi. Arkadaş, kendisi bir şeyler yapmış fakat senin onu unutmak için başvurduğun bu yolu her zaman yapabileceğini, ona ait olma düşüncesini kaybettiğini görmüş belli ki
Tartışmalarda başka erkeklerle konuşabileceğini, başkalarının hayatınıza artık daha kolay girebileceğini düşünüyor olmalıç ilişkide güveni kaybetmiş. kullandığı cümlenin karşılığı o.
Çok sordum ağlayarakta sordum. Israrla yapmadım diyor. Hatta ben bi şey yapmadım sen nasıl bunları yapabildin ben kimseyle konuşmadım dedi. O dönem kız eklemiş bunu. Kızla da iletişime geçtim o da konuşmadık diyor. Ben terk edildim ama ilişki bitsin istemiyordum o kişilerle çok aklıma geldiği zamanlar odak noktamı değiştirmek amacıyla mesajlaştım sadece ötesi yok
Tartışma değildi ki ayrıldık biz. Net şekilde terk etti. Hiç iletişim kurmadık 2 ay. Kendisi hep mutlu olursun inşaşlah başka biriyle mutlu görürsem ne kadar doğru bi karar diye düşünürüm vs dedi. Ailelerimiz ekliydi onları veda mesajı atıp çıkardı. Bu tartışma değil ayrılık... ayrılma anı çok çabaladım bana eskisi gibi hissetmediğini bide geleceği göremediğini söyledi o dönem
Evet o başkaları için değdi mi ben hatamı anlamıştım çok acı çektim vs dedi. Ama ben omlarla flörtleşmedim bunu da iletişime geçip ispatladım. Çocuklar açık açık bize ümit vermedin vs dedi. tel amacım Odak noktamı değiştirmekti
Hımm ilginç bir yorum… neden böyle dedi
Aşk sevgi bitmiş bence
Belli ki yazmadığın başka şeyler var
Artık ilişkiniz eskisi gibi olmayacak
Neden
Yeni eskiyi bozacağı icin
Senden baya soğumuş nedense
Boş yapmış
Aynen bmyle ddi
Aşkın ömürü 3 yıl. Artık aşık değil galiba.
ayrılmak istiyor