Aşk İlişkileri İlk adımı bekler misiniz yoksa atar mısınız? Sakallıbey Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor İlk adımı beklemeyi tercih ediyorum. Öbür türlü çok banel kalıyor. İlk adımı bekler misiniz yoksa atar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. yani sevdiğimde hoşlandığımda aşırı belli ediyorum sözlerimden tavrımdan bariz ortada duruyor arkadaşlarım bile diyor bakışların aşırı değişiyor falan diye kendimce çok adım atıyorum ama karşılık bulamadım bee yusuf 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. O bekliyor sen bekliyorsun eee nereye varacak bu işin sonu 😂Ben seviyorsam adımı atarım 1 0 Yorumla
Birnotbirkalem Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şu devirde pek kale alınacak kızın var olduğunu düşünmüyorum 1 0 Yorumla
çiçeklergibi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İlk adımı atan olmadım, beklerim genelde 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. İşim olmaz kimseyle 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Beklerim 1 0 Yorumla