Ne demiş Kenan Doğulu ilk adımı sen at. Şunu lise çağlarında yapamadım. Ama şimdi gider ilk adımı atarım. Ya evet ya da hayır diyecek. Yapmadıklarımdan değil yaptıklarımdan pişman olurum. O yüzen çok kasmaya gerek yok biraz üzülür, hayal kırıklığı yaşarsın ama bir şekilde o modu da atlatırsın.
Soru kişilik karakter, aşk iliskileri değil buna göre cevap vereceğim. Kadın erkek ilişkilerinde ilk adımı atmam. Ama konu başka bir şey ise ilk adımı atmaktan çekinmem. Girişken bir yapıya sahibim. Tuttğumu koparırım.
Ben de atabilirim benim açımdan sorun yok.. Kasmıyorum yani bu tarz konuları açıkçası.. Fakat genelde ben tavrımı belli ederim karşı taraftan atılım beklerim.. He yok anlamıyorsa o zaman ben de adım atabilirim.. Keyifli geceler..
Kız atarsa değeri olmuyor sade sıcak kanlı yaklaşsın beğniyorsa Saçın güzel huyun iyi derse zate erkek o kızda hoşlanıyorsa bu beni kabul eder der Erkek kıtlığı var gibi şimdiki kızlar adamlara atlıyor haret bişesiniz
Bazen ilk adımı atarım.. karşım da ki kişiyi beklemem... sonraaa... ooo bi bakmışsın aylar geçmiş. Ne gerek var. Olursa olur olmaz ise olmaz.. ikilim de kalmaktansa..
Karşı taraftan beklerim. Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadığı için bilmiyorum adım atanlara da müsaade etmedim 😏
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Efendi adam ilk adımı atsa sapık olur kötü çocuk atsa cesur olur. Efendi adama hiçbir kız ilk adımı atmaz kötü çocuğa her adımı atarlar. Kadınlar budur.
Hep ilk adımı attık da noldu? Kimi reddediyor kimi kendini naza çekiyor. Bıktım reddedilmekten, üzülmekten. 2 gram duygu kalmıştı onu da hiç ettiler. Artık adım madım atmıyorum. Sadece uzaktan seyrediyorum. Kalbim doymasa da gözüm doyuyor.
Benim bi arkadaşım vardı. Üniversite okuyoru. Bi kıza sırılsıklam aşıktı.2 yıl boyunca ilk adımı onun atmasını bekledi. Sonra bir trafik kazasında öldü. O yüzden ilk adımı sizin atmanız gerekir beklemek olmaz.
Cekimgenlik oldugu icin ilk adimi karsidan beklerim. Hee onlarda ilk adimi atmadigi icin ben atarim. Icimde kalcana soyleyim derim. Sonucu negatif olur ama olsun😀