Para senin kalbini satın alabilir mi? Günaydın... Para para para varlığı dert, yokluğu dert... Para için asla kendimden ödün vermedim. Kalbim sadece sevgiye açık oldu. Kalbim dolu ve mühürlü, parayla işi olmadi kalbimin hiç...
Para benim için sadece bir araç. Para kazanmanın farklı yolları da var. Çok daha büyük paralar kazanabilir ama benim karakterime, hayat tarzıma, ve imanıma aykırı. Dâhi aklımdan bile geçirmem.
Kalbim her zaman sevgiye açık. Para için sevgi ikâme edilemez. Çok rahat bir yaşantım olsun diye de Para için kimseyle evlenmem. Hakikaten Zengin, parası olan, milyon serveti olan iki talibim oldu. İkisi de kısacası hayat yaşantıma ters idi. Paranın nasıl kazanıldığı da önemli. Ben paraya sadece para diye bakmam. Helal kazanç mı ona da bakarım. İkisi de iyi insandı. Kalpleri temizdi. İnsanlıklarına bir şey diyemem. Ama kendimce hassasiyetlerim var. Kızım bile bana " baba sen para için evlenmezsin " der.
Kimsenin malında parasında gözüm yok. Zengin dâhi olsa kazancı önemli hayat tarzı, yaşantısı ve inançları benim için önemli.
Bunu öğrenmenin en iyi yolu paramın olması. O yüzden Allahım bana para vir. 😄 Kalbim güzeldir benim satmam. Öyle ki öldükten sonra bağış yaparım sağlamsa 😬
Para benim hiçbir seyimi satın alamaz. Para ile alınacak şeyler vardır ve alınamayacak şeyler. Bunların en başı tabiki de sevgi ve kişiliktir. Para bir kişide eğer bunları satın almaya başlamış durumdaysa o kişi artık satılık bir kişi olmuştur. Benliği ve kimliği olmayan bu kişi insanlar için sadece kullanılacak bir nesne gibidir artık. Kullanılmaktan da şikayet etmez bu kişi çünkü kendisi tercih etmiştir artık bu yolu.
tam olarak kaç liradan bahsediyoruz... bide Tl mi dolar mı bu önemli 😀😀😀 yok yok parayla saadet olmaz... neyleyim sevmediğim insanla uşak ve hizmetçi dolu malikaneyi şoförleri ferrarileri naapıyım.. bana aşk yeterhavyarsız kahvaltı yapmaya bile alışabilirim aşk olsun yeter ki 😀😀😀 işin şakası tabiki para mutlu edecek diye bişey yok anlık mutluluklar parayla olur ama ömürlük olmaz...