Yillardir odalarimiz ayri, esim hic ilgi göstermiyor bende öyle, cok mutsuzum.. Baska erkeklere ilgi duymaya basladim, kadin oldugumu unuttum sanki.. beni Tutan tek Sey cocuklarimiz. Ben bu adami aldatsam haksizmiyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Evliliği çocuklar için sürdürmek ne denli doğru ki? Ayrıca çocukların böyle bir ortamdam daha çok etkilendiğini düşünüyorum. Sevgisiz anneler ve babalar "çocuğum için" sözünün arkasına sığınmayı seviyor maalesef. Siz önce yürümeyen evliliği bitirerek kendinize iyilik yapın bana kalırsa. Hak dediğimiz bu olsun.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbence haklısın yani aldatmanın haklı tarafı yok evet ama bu çok zor bir çelişki ve inanılmaz gerginlik stres kaynağı kadınlığını unutmak üzeresin ayrılmak da çözüm ama çocuklar vs devreye girince ona karar verememen de normal , sen şu an orgazm olmanın başka bir erkeğins nei tatmin etmesinin tadının 10 da birini alsan aldatmadan duramazsın ama şu an unutmuşsun ve inanılmaz bir sabır içerisindesin , ama direncin kırılmak üzere bunu gözlerinden anlayan bir erkek seni her türlü davranışlarıyla direncini kırabilir eli kulağında bence senin aldatmanın
00 Yorumla
bir başkasının nikahında zina yapman en büyük günahlardan biri.. çocuklarımız için dediğiniz fedakarlık sandığınız o evlilik çocuklarınız için maalesef ki iyi bir şey değil çocuklar büyüdükçe anne babalarının evliliklerinin gerçek olmadığını anladığında psikolojileri kötü etkilenecek her tartışmanızda huzursuzluğunuz da bu çocuklar etkilenecek en iyi karar boşanmanızdır..
40 Yorumla
İlgi göstermiyorsa senin yanında ne işi var gidip az ötede takılsın. İlgisiz olduğunu evlenmeden önce göremedin mi nasıl farkına varamıyorsunuz. Aldatmanın da bir bahanesi olmaz yanlıştır yani yapacaksan da boşan sonra istediğini yap özgürsün. Evliyken başkaların koynuna girme istersen. Ne meraklıymışsınız aldatmaya kardeş.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
137Cevap
+1 yılYanş boşanmak kadar kolay bir şey varken neden aldatmak? Neden işleri çirkinleştirip karmaşık hale getirmek !!!
Çocuk boşanmamak için bahane değil kendimden biliyorum. Onları da aslında aile olmayan bir ailede büyütmeyin. Terapiyle alın vs olmuyorsa da bitirin30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. aldatmanın hiç bir gerekçesi olmaz , aile ilişkileri eşlerin sorunlar olucaktır elbet yetişkin insanlrsınız kouşup anlaşmıyorsanız , ilgisiz sevgisiz kalıyorsanız bunlar üzüntü verici olsda aldatmak için sebep değil birlikte yapamıyorsanız ayrılırsınız. Başka türlü etik değil
10 YorumlaOdalar ayrı diye ilgi gösterilmiyor mu ben sadece ilk gece bir odada kaldım o da sabah zor etim çünkü kayın valide evinde geçti o yüzden mecbur Sabaha kadar bir odada kaldik sabah hemen ordan kendi evimize gelcik ve rahata erdim sonunda insan bir odada yatmıyor akşamları diye ilgi göstermez mi
14 YorumlaLafa gelince türk milleti en iyisi... Ahlak din vs her şey bakımından on numarayız ama gel gör ki bütün pis işler hırsızlık dolandırıcılık hak yeme kadın cinayeti her b0k bu millette epey fazla. Bide yorumlara bak evli bir kadınla ilişki için sıraya girmişler resmen. Kendi ana bacıları s1kilsede aynı hazzi alır bunlar.
10 Yorumla
+1 yılevet haksızsız maden öyle git boşan ayrlıl yollarını başka erkek bul düşünki eşin seni başka erkekle anladı kadın cinayetlerini hiçmi ders almıyorsunuz örnekler hayli dolu ve ahlaklı kadın ne yaparsa hakkını verır yapar ahlaksız kadında dibi olmayan yolda yürür sonunda balık gibi boğulur sen temelini salam at seni seven başka birini bul evlen veya gönül bağı kur çouklar için katlanıyorum derseniz kendinize yazık etmeyin derim evlenmek haksa ayrılmakta haktır bunun şurunda olun eşine gelince erkek heryerde yapar zihniyeti vardır ben size nasıl tepki veriyorsam erkek tarafınada sözlerim aynıdır bu yolun başı hiç olmamışkı sonu olsun onun için hayatınızda sevgiyi saygıyı istiyorsanız en hayırlı yol yeni sayfaya adım atmak ama sağlam temmeller ile dilerim hayatınız güzel olur demek istediğim boşanın ne yapmak istiyorsanız yapın.
00 YorumlaBenim eski sevgilim evliydi Ankara'da yasiyordu ben ist ayni firmanin calisanlariydik kocasi bunu aldatmis iki yildir cinsel munasebetleri yahut ayni yatakta bile uyumiyorlardi telefonda yakinlastik cocuklari oldugu icin onullari yuzunden bosanamamisti iliskimiz devam etti birlikte olduk o geldi ben gittim sonunda adamdan bosandi yeni ise girdi mutlu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen çoçuklar açısından bakıyorum ayrı yataklarda ebeveynlerin görmek ve bunun normalleşmesi sevgisiz bir ev birbirine ilgisiz aile büyükleri.. Çoçuklar bunları görüyor ve onlar için normalleşiyor.. Bence çoçuklar için katlanmayom böyle bir ortamı hak etmiyorlar ilerde kendi ilişkileride bu minvalde şekillenmesin.. Normal olan bu degil çünkü.. Yollarınızı ayırın.. :)
00 Yorumla Aldatmak çocukların için çok kötü bir durum. Gün gelince açıklamasını yapamayacağın olaylara girme. Sanırım ekonomik özgürlüğün olmadığı için bu durumdasın. Aşağıdaki adresten bazı durumları kontrol edebilirsin.
https://www.atamer.av.tr/cinsel-sorunlar-nedeniyle-bosanma/00 Yorumlaİkiniz de psikolojik destek için aile uzmanına gitmelisiniz.
Sonuçta yıkım büyükse ve iki taraf da veya taraflardan biri çözüme ortak olmuyorsa boşanacaksınız.
Aldatmak kimseye yakışmıyor.
Cinsel ilişki cennetten bir lezzettir. Bu konuda ne kadının ne erkeğin keyfinde olmamalı. Başı ağrıyanlar dahil.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinizle odalarınız ayrı olduğunu söylemişsiniz. İlgisizlikte varmış lütfen gerekli mercilerden bilgi alın sizin dini nikahınız düşmūş olabilir. Nikah düştüğü anda sizinki Evlilik değil Zina olur dinen. Aldatma konusuna gelince kişi kendi kirletir lütfen kendine bunu yapmayın.
12 Yorumla
Soran+1 yılCoktan düsmüstür nikah
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen nikahla ilgilen aldatma düşüncesi ile değil.
+1 yılAldatmak daha mı kolay boşanmaktan? Bu mutsuz olanlarda moda oldu aldatmak. Hem mevcut düzeni bozmayalım evli görüneyim, hem de yaşadığım yuvaya ihanet edeyim. Mutlu mu olurum sanıyorsun bekle olursun.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Aldatmak ne demek ya kendine gel. Birde çocuklusun kendine gel. Kocanın ilgisizliği seni böyle bir şeye sürüklemesin o onun hatası asıl bunu bahane ederek aldatırsan sana yazık olur
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmama nedenin nedir? Eşin tehdit mi ediyor? Dini inancın varsa zina haram zaten. Etik ahlakın varsa aldatmak yakışıksız iğrenç bir hareket.. hayat senin hayatın ve yaptığın/yapacağın şeylerin bedelini sen ödeyeceksin
20 Yorumla
+1 yılAldatma ama evliliğinide surdurmen için bir sebep kalmamış gbi emin ol sen mutlu olursan çocuklarında bir o kdr mutlu olur
40 Yorumla
+1 yılEvlendiğinizden beri niye odalarınız ayrı ve eşinle çocuk dışında birlikte olmuyorsanız ya adam gizli gay ya da seni zaten aldatıyor. Yoksa bi erkek imkanı yok uzak durmaz.
21 Yorumla
+1 yılSadece eşini değil çocuklarını da aldatmış olursun haksız konuma düşme aldatıp da. En iyisi anlaşmalı boşanma olur. Çocukları mağdur etmeyin de. Önce kendi ayaklarının üzerinde durmalısın sonra başka ilişkilere yelken açarsın tabi. Ama kendine ve çocuklarına yetmezsen hayatına alacağın kişi de bu eşin gibi ilgisiz olabilir. Kız esra erol izlemiyo musunuz siz ne şeyler var bsksllsşs Allah korusun ders alın
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayrı odalarda takılmayı öğrenci evlerindeki ev arkadaşları yapar. Evlilik bu değildir. E tabi aldatınca da aldatan kişi linç yer. Bu ne kadar adil bir durum? Gerçekten üzüldüm durumunuza. Ne böyle evlilik geçer ne de bir ömür geçer.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. haksızsın tabi. Aldatmak diye bir şey düşünmemen bile gerek. Konuşarak halledemiyorsanız ayrılmalısınız. O çocuklar, birbirlerini aldatan anne-babadan ne kadar sağlıklı şeyler öğrenebilir ki.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. aldatma hiç sekilde kabul edilemez
katlanmak zorunda değilsin boşanırsın sonra naparsan yaparsın
yarın bir gün aynı şey senin başına da gelebilir10 Yorumlaevet mk normalleştirmeyin şu ahlaksızlıkları karaktersizlikleri boşan sonra ne bok yiyosan ye
40 Yorumla
+1 yılHaksız değilsin. Nasıl eve para getirmek bi ihtiyaçsa yemek kıyafet vs ihtiyaçsa cinsellikte öyle bir ihriyaç.
20 Yorumla
+1 yılHer ne olursa olsun aldatmakta haksizsin. Erkekler yapinca yok bilmem ne... Çocuğun var senin ne aldatmasi! Kocana söyle sonra hala ilgi vermiyorsa boşan bu kadar. İlla gidip baskalariyla aldatmak gerekiyor sanki. Hiç mi vicdaniniz yok. Kocanjzi değilde çocuklarinizin psikolojisi ne olucakk?
00 Yorumla
+1 yılHayatta inanmam kesinlikle fake soru
Evli olmanıza rağmen aynı evde isteklerinizi seks yapmadan nasıl bastırıyorsunuz illaki bir yerde çalışmalar olacaktır00 Yorumla
+1 yılAçık olacam Bizim toplumumuzda bir çok akdın ya da erkek bu durumda çoğu reel olmasa da sanal olarak başka biri ile bu duyguyu tatmin etmeyi istiyor bazısı yapıyor bazısı korkuyor zaten gerçek olan şu değil mi burada olmak evliler için evliliğinde sorunlar olduğunun kanıtı değil mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak derdine çözüm olmaz bence ancak kısa vadeli. Ayrıca haksız veya haklı da olmazsın tam olarak. Ama boşanmak kesinlikle hakkındır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eninde sonunda aldatacaksın. Senin durumunda olan bir çok kadınla birlikte oldum ve daha mutlu oluyorlardı 😄 sen de seni mutlu edeni yap
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yerden göğe kadar haklısın mahkemede bile kocalık görevine yerine getirmedi die boşanma sebebi sayıyolar. ama çocukların olması işin rengini değiştiriyo. aldatsan hak ama madem yapcan güvenilir birini bul ki salça olmasın sana
00 Yorumla
+1 yılayrılın. çocuklar varsa katlanmak istiyorsan katlan. aldatma. eşinden önce çocukların için yapma.
20 Yorumla
+1 yılAyrı odalarda kalmak kötüymüş ama sorun neyse onu çöz ya da bitir sevgi yoksa napcan o ilişkiyi
20 Yorumlailgi göstermiyorsa niye halal devam edip kendini harap ediyorsun? :)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaksızsın aldatmak yerine boşanıp hayatına bakmakta haklısın.
20 Yorumla
+1 yılAldatırsan haksızsın. Boşanırsan haklısın. Tercihini kendin yapacan.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. O da aldatıyordur ki o zaman sende aldatabilirsin. Evliliğe dair bir şey kalmamış aranızda. Evlilik sadece imza değildir.
00 YorumlaAldatmak hak değildir. Adama söyleyebilirsin boşanalım, seni aldatmak istemiyorum diye mal değilse iki yoldan birini seçecektir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aldatma konusına bişey diyemem ama sana ilgi göstermemesi yanlış bi bayanın ihtiyacını gidermesi boynunun borcu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl ya odalar nasıl ayrı oluyor ne evlilikler var ya sanıyorum sabah akşam seks yapıyorlar beraber vakit geçiriyorlar.. ne bileyim ilginç yani
00 Yorumla
+1 yılHic bir sebep karisini veya kocasini aldatmaya hak vermez adam gibi konusacaksin ya cozum ya da bosan
Ya esinde problem var ya da evliliginizde00 Yorumla
+1 yılgerçekten güvenilir sırdaş birini bul gizlice görüş derim... sana değer veren biriyle... seni kullanmak isteyenle değil...
00 Yorumla
+1 yılZaten sonunda ya aldatacaksın ya da boşanacaksın, cinsellik önemli
10 YorumlaYa adam akıllı Bi doktorda danışın ya da bitirin saçma çünkü
10 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama bitmiş bir evlilik bu.. Sürdürmen anlamsız.
11 Yorumla
+1 yılHaksizsin. Bosan gitsin boşanan ilk çift siz olmayacaksiniz ve sonda.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Aldatırsan haksız ve suçlu olursun boşarsan istediğini yapmakta özgürsün neden boşamak varken aldatmak. Ve kötü kadın olmak
08 Yorumla- +1 yıl
Yaw he he. İşine bak.
Soran+1 yılNeden gitmedigini bende bilmiyorum defalarca sevmedigimi söyledim
Soran+1 yılBen cinsellik pesinde degilim cok yalnis anlasildim.. ama gercekten mutlu olmayi sevilmeyi gülmeyi cok özledim.. beni tutan tek sey cocuklarim.. ve onlarin mutlulugu benimkinden cok daha önemli
- +1 yıl
Konu maalesef ki cinsellik ön plana çıkarıyor maalesef ki yani özellikle de aldatmak deyince yani sonuç olarak şunu söyleyebilirim. Mutlu olmak için sevilmeyi istiyorsun buda sevmekten geçecek gönül ile bile olsa aldatmaya girer ki karşındaki de sadece bununla yetinmeyecek ve fazlasını isteyecek. Boşanınca çocuklarından ayrı mı kalmak zorunda kalacaksın ki
Soran+1 yılHayir degilim cocuklar bende kalacak..
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatma hakkın yok madem boşan sonra ne yaparsan yap
41 Yorumla- +1 yıl
Aklınnyolu bor haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖbür dünyanı düşünmiyorsan aldat konus kocanla bize anlatacana ona söyle
44 Yorumla- +1 yıl
Aldatmasın tabıkıde bosan sonra ne halt edersen et
Cevap sahibi+1 yıl@askadami3458 yani
- +1 yıl
Karsıyım bende bı erkek olarwk
- +1 yıl
Ksen eblimisin
+1 yılhaklısın diyecektim taa ki cümlende aldatma geçene kadar bunu aklından geçirdiysen s. g zaten ya sen iyimisin kızım konuşup boşanıcaksın bu kadar basit ayrıca birini aldatmak, kandırmak kanunen suç boku yersin o zaman
00 YorumlaHayır bir anne gerektiğinde hem anne hem baba olmalıdır sadık kal üzülme herkes kötü olurken iyi ol kötülükten bisey çıkmaz beş dakikalık bisey için çocukların üzülmesine deymeyecek şeylerden kaçın aç dua kuran oku 🥰🥰🥰
21 Yorumla- +1 yıl
Helal sana kardeşim 😇 çok doğru söylemişsin
+1 yılBence nolursa olsun aldatıp günaha girme, seni üzmek istemem ama eğer ayrı yatıyorsanız bu bitmiş bir evliliktir yani sürdürmenin bir anlamı yok. Boşanmak kolay değil ama belki böylesi daha iyidir senin ve çocukların için.
20 Yorumla
+1 yılOnu sadece 1 günde bile değiştirip ilgili hale getirmen çok kolay aslında
00 Yorumla
+1 yılCinsel olarak aldatabilirsin bence. Ama ekonomik özgürlüğün varsa boşan direkt
00 Yorumla
+1 yılSiz evli sayılmazsınız, ev arkadaşı olmuşsunuz. Yine de aldatmak çözüm değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılın o zaman. Siz bildiğiniz askerlik arkadaşı olmuşsunuz. Ayrıl ablacım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Haksızsın adamla anlaşabilirsin. Sorunun ne olduğunu yaz önce niye yavanlarınız ayrı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılAnlattığın gibiyse Aldatmıyorsan hata yapıyorsun zaten
00 Yorumla
+1 yılAsla değilsin hayatım insan elindekinin kıymetini bilmeyince başkalarında ararsın mutluluğu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılniye ayrı odalarda sxsiz hayat mı geçer oda bir ihtiyaç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilgi görerek kadınlığı farkına var. çocuklar var boşanma. aldat. ben aynısını yaptım. ilgi görmediğm için erkekliğimi unutmuştum neredeyse. kaç senelik evlisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Evlilikte seks yoksa bitmiştir insan bı yere kadar dayanir ve nasıl duruyorsun
00 Yorumla
+1 yılAyrı odaların sebebi neydi hiç oturup konuşmadınizmı? Cocugunuz var mı
00 Yorumla7 adet çûk, sorunu beğendi.
İçlerinden seç beğen al yavrum..00 Yorumla- Devamını Gör (135)
Devamını Gör(180)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyim ama yıllardır odalarımız ayrı, eşim hiç ilgi göstermiyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler