Güncellemeler
+1 yıl
Çok mücadele ettim. 27 yaşıma gircem. Pes etmedim uğraştım ama olmadı olmuyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şehir değiştir yapabiliyorsan ama bundada vardır bir hayır Allah işinin de eşinin de hayırlısını nasip etsin kardeşim. Rabbim seni belki de bir beladan koruyordur sen pes etme zamanla her şey olacak
Şehir değiştirmeyi çok istiyorum fakat kira fiyatlarını biliyorsun. Yaşadığım şehirden başka bir yerde evim olsa burada 1 dk durmam. Asgari ücret olsun hadi asgari ücretin cüzzi bir miktar üstünden maaaş alsam bile geçinemem. Her gün makarna yerim artık
Eğer şehir değiştiririm asgari ücret ile geçim yapabilirim diyorsan Ankara Çubuk veya Çankırı merkez veya ilçelerine yerlesebilirsin. Çankırı da organize sanayi bölgelerinde çok fabrika var işsiz kalma ihtimalin yok :) fabrikaya giren herkes birini bulup evleniyor :D bir taş ile 2 kuş olur bak 🤭 Ben Gelal çorap fabrikasında çalışıyorum tavsiye ederim
Asgari ücretle geçinebilsem şehir dışına çoktan çıkmıştım ve senin de dediğin gibi evlenmiştim
Aşırı fazla mesai li çalışıyoruz burada biz dogal olarak aldığın maaş asgari ücreti geçmekte. Çankırı da yaşam biraz daha kolay oluyor büyük bur şehir olmadığı için
Ya senle bunu özel konuşmak isterdim. Nasıl ulaşabilirim sana
?
Burdan sorularını sorabilirsin
Al bendende o kadar
Sizin durum nedir tam olarak
İş yok para yok karşıma düzgün bir insan evladı cıkmadı aynı senin gibi işte
Umarım ikimizin de karşına iyi bir insan çıkar. Sizinle sohbet etmeyi isterdim
Ediyoruz iste 😀
Yani özelden :)
Nasıl oluyor ben bilmiyorum pek burayı
Gizli olarak yorum yaptığın için sana mesaj atamıyorum maalesef.
Çiktım
Şimdi de xper seviyem yeterli değil mesaj atmak için. Dur seni takip edeyim sen mesaj at bana
Umutsuzluğa kapıldın mı zaten kaybettin en başta
Ben de aynı
Beni çok iyi anlıyorsundur o zaman. Özellikle yalnızlık o kadar zor ki
Bi ara yalnızlık zordu ama şu an işsiz olmak daha çok üzüyor. Daha çok kariyer odaklıyım.