İş arıyorum yok, para yok pul yok, mesleğimi yapacak iş yok, mesleğimin dışına çıkıp iş arıyorum yine yok. Evlenmek istiyorum olmuyor. Yapayalnız bir hayat yaşıyorum. Elimi nereye atsam kuruyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok mücadele ettim. 27 yaşıma gircem. Pes etmedim uğraştım ama olmadı olmuyor
Kısmetim kapalı ve ne istediysem olmadı. Ne yapacağım ben?
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şehir değiştir yapabiliyorsan ama bundada vardır bir hayır Allah işinin de eşinin de hayırlısını nasip etsin kardeşim. Rabbim seni belki de bir beladan koruyordur sen pes etme zamanla her şey olacak
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şehir değiştirmeyi çok istiyorum fakat kira fiyatlarını biliyorsun. Yaşadığım şehirden başka bir yerde evim olsa burada 1 dk durmam. Asgari ücret olsun hadi asgari ücretin cüzzi bir miktar üstünden maaaş alsam bile geçinemem. Her gün makarna yerim artık
Eğer şehir değiştiririm asgari ücret ile geçim yapabilirim diyorsan Ankara Çubuk veya Çankırı merkez veya ilçelerine yerlesebilirsin. Çankırı da organize sanayi bölgelerinde çok fabrika var işsiz kalma ihtimalin yok :) fabrikaya giren herkes birini bulup evleniyor :D bir taş ile 2 kuş olur bak 🤭 Ben Gelal çorap fabrikasında çalışıyorum tavsiye ederim
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Asgari ücretle geçinebilsem şehir dışına çoktan çıkmıştım ve senin de dediğin gibi evlenmiştim
Aşırı fazla mesai li çalışıyoruz burada biz dogal olarak aldığın maaş asgari ücreti geçmekte. Çankırı da yaşam biraz daha kolay oluyor büyük bur şehir olmadığı için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şehir değiştir yapabiliyorsan ama bundada vardır bir hayır Allah işinin de eşinin de hayırlısını nasip etsin kardeşim. Rabbim seni belki de bir beladan koruyordur sen pes etme zamanla her şey olacak
Şehir değiştirmeyi çok istiyorum fakat kira fiyatlarını biliyorsun. Yaşadığım şehirden başka bir yerde evim olsa burada 1 dk durmam. Asgari ücret olsun hadi asgari ücretin cüzzi bir miktar üstünden maaaş alsam bile geçinemem. Her gün makarna yerim artık
Eğer şehir değiştiririm asgari ücret ile geçim yapabilirim diyorsan Ankara Çubuk veya Çankırı merkez veya ilçelerine yerlesebilirsin. Çankırı da organize sanayi bölgelerinde çok fabrika var işsiz kalma ihtimalin yok :) fabrikaya giren herkes birini bulup evleniyor :D bir taş ile 2 kuş olur bak 🤭 Ben Gelal çorap fabrikasında çalışıyorum tavsiye ederim
Asgari ücretle geçinebilsem şehir dışına çoktan çıkmıştım ve senin de dediğin gibi evlenmiştim
Aşırı fazla mesai li çalışıyoruz burada biz dogal olarak aldığın maaş asgari ücreti geçmekte. Çankırı da yaşam biraz daha kolay oluyor büyük bur şehir olmadığı için
Ya senle bunu özel konuşmak isterdim. Nasıl ulaşabilirim sana
?
Burdan sorularını sorabilirsin
Al bendende o kadar
Sizin durum nedir tam olarak
İş yok para yok karşıma düzgün bir insan evladı cıkmadı aynı senin gibi işte
Umarım ikimizin de karşına iyi bir insan çıkar. Sizinle sohbet etmeyi isterdim
Ediyoruz iste 😀
Yani özelden :)
Nasıl oluyor ben bilmiyorum pek burayı
Gizli olarak yorum yaptığın için sana mesaj atamıyorum maalesef.
Çiktım
Şimdi de xper seviyem yeterli değil mesaj atmak için. Dur seni takip edeyim sen mesaj at bana
Umutsuzluğa kapıldın mı zaten kaybettin en başta
Ben de aynı
Beni çok iyi anlıyorsundur o zaman. Özellikle yalnızlık o kadar zor ki
Bi ara yalnızlık zordu ama şu an işsiz olmak daha çok üzüyor. Daha çok kariyer odaklıyım.